Ren Geyiği

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
Farkettikki biz sohbeti çok seviyoruz , bizimde bir geyik topiğimiz olsun dedik ve topiğimizi açtık .
Sizleride bekliyoruz tüm kk bayanları

olur olur olmaz mı hiççç herkese kapımız açık

açık açık olmasına ama gelen giden yok kaldık mı baş başa yine sende gidersin artık ben kendi kendime konuşurum burda

açık açık olmasına ama gelen giden yok kaldık mı baş başa yine sende gidersin artık ben kendi kendime konuşurum burda

ben giderim adım kalır, beste beni hatırlasın gelirim kızım gene, yarın konuşuruz napak, koca gelir şimdi , yemek der, su der

ben giderim adım kalır, beste beni hatırlasın gelirim kızım gene, yarın konuşuruz napak, koca gelir şimdi , yemek der, su der

tmm canım peki madem yarın görüşürüz yine öpüom seni yanacıklarından

merhabalar tanısmıyoruz ama herkese acıkmıssınız ya topiğin ismini begendm orjınal geldı selam vermek ıstedım

Topiğn isimi çok güzel olmuş hayırlı olsun canım

merhabalar tanısmıyoruz ama herkese acıkmıssınız ya topiğin ismini begendm orjınal geldı selam vermek ıstedım

tabiki herkese açığız pembegelin senide aramızda görmek isteriz

selamlarrrr hayırlı olsunn
ren geyiğini görünce bir hayvan sever olarak ne oluyor dedim iyi mi
orijinal olmuş bestecim topik ismi

selamlarrrr hayırlı olsunn
ren geyiğini görünce bir hayvan sever olarak ne oluyor dedim iyi mi
orijinal olmuş bestecim topik ismi

teşekkürler eylülcümmmm
evet baya düşündük ilgi çekici bişey olsun sohbetide çağrıştırsın istedik ortaya bu çıktı ta daaaaa :101::101::101:

merhabalar hayrlı olsun topiccik:))) ismi pek hoş olmuş :))))))))))))
nasılsınız kızlar:)

yasemin yaş pasta yapmayı düşünüyorum bugün , kekini de kendim yapmak istiyorum varmı güzel bir tarif elinde yoksa yine internetemi başvurayım

Bismillah diyerek girelim bereketli olsun
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için
Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…