Ren Geyiği

doğru söyluyon kuzucum ya onu bnde düşünüyorum da omuzları fransız dantelınden işlemelı bişey de olablr ama nette o sekılde pek hoşuma giden model bulamadım memlekete gidince gelınlıkcılerın altını üstüne getirip bulcam gönlume göre bişey hem gösterişli hem rahat hem şık vs. cok mu sey istedım ne

ben de o kadar rahatıma düşkünüm kiii, konvers giydim düğünde hemi de pembbeee

inşallah blursun gönlüne göre yavrum birazck fazla bşi istiyosun evet

bnde bşi sandım deli
tam fıstık çağındasın işte
sana sormalı straplezmiş dğününde rahat ettin mi onunla ?:44:

etmez olurmuyum çok rahattım , ben bide kiloluyum azcık, kızlar o kadar rahattımki anlatamam kesinlikle korkmayın , arkası ipli olunca harika oluyor öyle sarıyorki mümkün değil yani düşmesi falan yada başka birşey

ben de o kadar rahatıma düşkünüm kiii, konvers giydim düğünde hemi de pembbeee

hehehhhh üst tarafo çok güzelmiş gelinliğinin ama canım
veee p.s:l love you çok severm avatarını görnce aklıma geldi

sanırım ben rahat edemem ya

hehehhhh üst tarafo çok güzelmiş gelinliğinin ama canım
veee p.s:l love you çok severm avatarını görnce aklıma geldi

sanırım ben rahat edemem ya

yahu ben ettiysem hepiniz edersinizzz kızlar gerçektennn

inşallah blursun gönlüne göre yavrum birazck fazla bşi istiyosun evet

hahahah hayırlısı bakalm tatlım ya keske birkac tane gelınlık alma sansımız olsaydı bi tane olcak ve tekrarı yok hayatının en özel anı karar vermek cok zor oluyo :18:

yahu ben ettiysem hepiniz edersinizzz kızlar gerçektennn

valla bn pek bi rahatıma dşkünüm ben knuşuyorm gelnlk falan ama bizm dha ortada bşi yok

hahahah hayırlısı bakalm tatlım ya keske birkac tane gelınlık alma sansımız olsaydı bi tane olcak ve tekrarı yok hayatının en özel anı karar vermek cok zor oluyo :18:

ahhhh keşkeee

teşekkürler canımmm
ben bayılırım o filmeee bayılırımmmm eşimi de azcık benzetiyorum gerarda

aaa severm gerard'ı ve filmde de çok yakışıyolar gerçekten favori filmlermden birisi

valla bn pek bi rahatıma dşkünüm ben knuşuyorm gelnlk falan ama bizm dha ortada bşi yok

ahhhh keşkeee

aaa severm gerard'ı ve filmde de çok yakışıyolar gerçekten favori filmlermden birisi

olur olur sizinde işiniz olur kızım öyle deme ortada bişey yok falan
sinema konusuna girmeyin bakın çıkamayız oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…