geldim kızlarrr pastanın kekini attım fırına bakalım nasıl olacak
teşekkür ederim siz nasılsınız topiğin ismi ne anlama geliyor
eline sağlık canımm, güzel olursa tarifi paylaş tamammı
dikkat çekici olsun istedik, bi geyik türübest verdi topiğin adını
eline sağlı, nasıl yaptın
annelik de babalık da lafta kalıyor işte bazen yazık
tabiki paylaşırım canım ayıpsın , bugüne kadar hangi tarifimi gizledim senden
geyık deyince aklıma dırek boynuzları geliyor
aynen efsane böreklerini unutmuyorum
geyık deyince aklıma dırek boynuzları geliyor
vay vayyy beste döktürüyorsun yanii
napim canım arada canım değişik şeyler istiyordu birde eşim nöbetçi oluyor ayda bir onada birşeyler yapıp götürüyorum işte o zamanlar içimden bi canavar çıkıyor bişeyler oluyor anlamıyorum bende
gerçi uzun zamandır yapmıyorum bu pasta ilk olcak diyetteyim ya ben bayadır dikkat ediyorum yediklerime spora başladım bi yandan da , bu bi ödül olcak kendime
napim canım arada canım değişik şeyler istiyordu birde eşim nöbetçi oluyor ayda bir onada birşeyler yapıp götürüyorum işte o zamanlar içimden bi canavar çıkıyor bişeyler oluyor anlamıyorum bende
gerçi uzun zamandır yapmıyorum bu pasta ilk olcak diyetteyim ya ben bayadır dikkat ediyorum yediklerime spora başladım bi yandan da , bu bi ödül olcak kendime
ellerine sağlık canım..arada bir görüyordum seni, spora başladım falan yazıyordur.vakitsizlikten ya da denk gelemediğimizden yazamadım.
nasıl gidiyor peki? arada bir ödül vermek güzel evet
benim dün kaynanam göndermiş kıymalı pide ,pasta... Ayy Allah razı olsun kadından he
inşallah bestecim, hem heveslerin hem de çabaların boşa çıkmasın..desene buluşunca artık o güzel oastalardan, tatlılardan yemek yok