Ren Geyiği

eline sağlı, nasıl yaptın

pandispanya kek tarifi bulmuştum internette canım onu denedim , nasıl olcak hiç bilmiyorum valla inşallah güzel olur olursa tarifi sizlerlede paylaşırım hemencik

geyık deyince aklıma dırek boynuzları geliyor

amacımız ilgi çekici bir isim olması idi sohbetide çağrıştırması gerekiyordu baya düşündük dün yaseminle , sonra benim aklıma bu geldi dedik çok ilgi çekici merak edip bu ne diye bakar insanlar bu şekilde topiğin ismini bulmuş olduk

vay vayyy beste döktürüyorsun yanii

napim canım arada canım değişik şeyler istiyordu birde eşim nöbetçi oluyor ayda bir onada birşeyler yapıp götürüyorum işte o zamanlar içimden bi canavar çıkıyor bişeyler oluyor anlamıyorum bende
gerçi uzun zamandır yapmıyorum bu pasta ilk olcak diyetteyim ya ben bayadır dikkat ediyorum yediklerime spora başladım bi yandan da , bu bi ödül olcak kendime

ellerine sağlık canım.. arada bir görüyordum seni, spora başladım falan yazıyordur.vakitsizlikten ya da denk gelemediğimizden yazamadım.
nasıl gidiyor peki? arada bir ödül vermek güzel evet

benim dün kaynanam göndermiş kıymalı pide ,pasta... Ayy Allah razı olsun kadından he

ellerine sağlık canım.. arada bir görüyordum seni, spora başladım falan yazıyordur.vakitsizlikten ya da denk gelemediğimizden yazamadım.
nasıl gidiyor peki? arada bir ödül vermek güzel evet

baya bir hırsla başladım 3 hafta oluyor , hala hevesle gidiyorum , kaçamim diye peşin peşin 6 aylık yazıldım, bu sefer kesin kararlıyım artık kurtulmam lazım bu kilolardan ebediyennnn

bircan gel sende bakma öle altlardan altlardan

inşallah bestecim, hem heveslerin hem de çabaların boşa çıkmasın..desene buluşunca artık o güzel oastalardan, tatlılardan yemek yok

inşallah bestecim, hem heveslerin hem de çabaların boşa çıkmasın..desene buluşunca artık o güzel oastalardan, tatlılardan yemek yok

o zamana kadar ödül verme zamanım tekrar gelir canım yeriz bir tanecik birşey olmaz yarım saat fazla yürür eritirim onu

herkes nere kayboldu kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…