- 21 Kasım 2011
- 3.223
- 0
sağoasın tatlım :) amin amin inşallah
gelinlik seçtinmi nasıl birşey düşünüyorsun???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağoasın tatlım :) amin amin inşallah
gelinlik seçtinmi nasıl birşey düşünüyorsun???
yok canm ya daha hiç bakmadım netten falan bakıyorum da fikir olsn dıye gercektekı halını görmeyınce karar da veremıyo ınsan tam modelının nasıl olduguna birkac hafta sonra bi dolaşıp bakıcam gelinlıkcılere acıkcası aklımda tam net bişey yok :26:
ben de 23 yaşındayım 6 aylık evliyim istanbuldayım oo asker yarenisin demek, beklemek en kutsal vazifen yaniii21 yasindayim. Calisiyorum. İzmitliyim.. Efendime syliyim asker yareniyim. 9 yillik bi iliskim var .
Seni de taniyabilir miyim :)
canım Allah tamamına erdirsin az kalmış valla benim de eylül de olmuştu düğünüm göz açıp kapayana kadar geçiyo vallayok canm sorabılrsn ne demek
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş
erhaba kızlaaaaarrrrrrrrrr
yok canm ya daha hiç bakmadım netten falan bakıyorum da fikir olsn dıye gercektekı halını görmeyınce karar da veremıyo ınsan tam modelının nasıl olduguna birkac hafta sonra bi dolaşıp bakıcam gelinlıkcılere acıkcası aklımda tam net bişey yok :26:
ben netten beğenmiştim , gezdim gezdim onun kadar güzel bir tane bile beğenemedim , sonra gittim aynısını diktirdim .
bak resmini koyuyorum
Eki Görüntüle 673942 Eki Görüntüle 673943 Eki Görüntüle 673944
merhaba ben bu lady marmelad şarkısını pek severim heeee
merhaba canım hoşgeldinnn
hmm cok guzelmıs canm etegi falan kabarık bnde böyle kocaman bi etek istiyorum ama bakalm bnde birkac model begendm netten ama bakalım napcam:18: böyle birkac modelı üstümde görüp ona göre karar wermek ıstıyorum bunları begendm mesela Eki Görüntüle 673949 Eki Görüntüle 673950
bnde o yüzden adımı öyle yaptım
hoşbuldummm tşk ederm nasılsın kızlar
kendmi tanıtayım siz sormadan 23 yaşındayım okuyorum 2 bçuk yıllık ilişkim var böylelik hayatm şimdilik =))
ben de 23 yaşındayım 6 aylık evliyim istanbuldayım oo asker yarenisin demek, beklemek en kutsal vazifen yaniii
canım Allah tamamına erdirsin az kalmış valla benim de eylül de olmuştu düğünüm göz açıp kapayana kadar geçiyo valla
hmm cok guzelmıs canm etegi falan kabarık bnde böyle kocaman bi etek istiyorum ama bakalm bnde birkac model begendm netten ama bakalım napcam:18: böyle birkac modelı üstümde görüp ona göre karar wermek ıstıyorum bunları begendm mesela Eki Görüntüle 673949 Eki Görüntüle 673950
olur canım merak etme sen beğeniosun zaten bir yerde çıkıyor karşına istediğin gibi gelinlik
sende çıtır kızlardansın en azından benim yanımda hepiniz bi çıtır kaldınız şimdi olmadı
kuzuuu snde mi burdaydın ilkini beğendiiim beeeeennn
evet bnde burdayım sende hoşgeldn tatlım bnde onun etegını cok begendım ama ust tarafı nasıl bilmiyorm cok da sade istemıyorum diğerinin üstünü begendm cok süslü
aaa nden ki sen kaç yaşındasn ki