Ren Geyiği

gelinlik seçtinmi nasıl birşey düşünüyorsun???

yok canm ya daha hiç bakmadım netten falan bakıyorum da fikir olsn dıye gercektekı halını görmeyınce karar da veremıyo ınsan tam modelının nasıl olduguna :KK50: birkac hafta sonra bi dolaşıp bakıcam gelinlıkcılere acıkcası aklımda tam net bişey yok :26:

yok canm ya daha hiç bakmadım netten falan bakıyorum da fikir olsn dıye gercektekı halını görmeyınce karar da veremıyo ınsan tam modelının nasıl olduguna :KK50: birkac hafta sonra bi dolaşıp bakıcam gelinlıkcılere acıkcası aklımda tam net bişey yok :26:

ben netten beğenmiştim , gezdim gezdim onun kadar güzel bir tane bile beğenemedim , sonra gittim aynısını diktirdim .
bak resmini koyuyorum

$cinderella.jpg $dress cinderella close up.JPG $tumblr_mbc3omD31q1riovcso1_400.jpg

21 yasindayim. Calisiyorum. İzmitliyim.. Efendime syliyim asker yareniyim. 9 yillik bi iliskim var .
Seni de taniyabilir miyim :)
ben de 23 yaşındayım 6 aylık evliyim istanbuldayım:KK1: oo asker yarenisin demek, beklemek en kutsal vazifen yaniii:KK16::KK16::KK16:
yok canm sorabılrsn ne demek :KK9:
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş :KK76:
canım Allah tamamına erdirsin:KK16::KK16: az kalmış valla benim de eylül de olmuştu düğünüm göz açıp kapayana kadar geçiyo valla:KK55:

ben netten beğenmiştim , gezdim gezdim onun kadar güzel bir tane bile beğenemedim , sonra gittim aynısını diktirdim .
bak resmini koyuyorum

Eki Görüntüle 673942 Eki Görüntüle 673943 Eki Görüntüle 673944

hmm cok guzelmıs canm etegi falan kabarık bnde böyle kocaman bi etek istiyorum ama bakalm bnde birkac model begendm netten ama bakalım napcam:18: böyle birkac modelı üstümde görüp ona göre karar wermek ıstıyorum bunları begendm mesela :KK9: $_MG_5194.jpg Eki Görüntüle 673950

bnde o yüzden adımı öyle yaptım :KK1::KK1:

hoşbuldummm tşk ederm nasılsın kızlar:KK23:

kendmi tanıtayım siz sormadan 23 yaşındayım okuyorum 2 bçuk yıllık ilişkim var böylelik hayatm şimdilik =))

sende çıtır kızlardansın en azından benim yanımda hepiniz bi çıtır kaldınız şimdi olmadı :KK9::KK9::KK9:

ben de 23 yaşındayım 6 aylık evliyim istanbuldayım:KK1: oo asker yarenisin demek, beklemek en kutsal vazifen yaniii:KK16::KK16::KK16:

canım Allah tamamına erdirsin:KK16::KK16: az kalmış valla benim de eylül de olmuştu düğünüm göz açıp kapayana kadar geçiyo valla:KK55:

insallah canm bnm :) bazen hiç gecmıyo gbi gelıyo ama geciverir inşallah hmn eylülun 14 üne gelırız :KK9:

evet bnde burdayım sende hoşgeldn tatlım :KK8: bnde onun etegını cok begendım ama ust tarafı nasıl bilmiyorm cok da sade istemıyorum diğerinin üstünü begendm cok süslü :21:

sanırım şmdiye kadar okuduğum kdarıyla straplez dğünde birazcık dert oluyomuş :KK9:
şahsen bn straplez sevmem zaten göğüs kısmı kapalı bşi seçerdim yasemina'nın ki gbi mesela rahatıma düşkünümdür de biraz
en mutlu gnümde snir olmak istemezdim çekiştirmekten rahat oynayamazsın bile :KK1::KK1:

X