Ren Geyiği

erkekler zaten bel altı muhabbetten başka ne konuşurlarki bir araya geldiklerinde işleri güçleri o

bende pek evde açıcağımı sanmıyorum zaten dediğin gibi işyerinde yeterince girdiğim için evde dinlenmek daha güsel birde evli olnca yemek iş güç ooof oooff nası yapıcam bilmiyorum

ilk bir ay ben konduramıyodum kendime, nasıl yapıcam şimdi, yemek nasıl yapıcam çamaşır nasıl asıcam o kadar zor geliyodu ki anlatamam sonra yavaş yavaş alıştım işte, o süreci atlattım yanii

hahahha Allahım yarabbiimm:))))))))))) bu erkekler çok komiik yaaaa

benmkide dioki sabah biz çok yakışıoz bize nazar değmesin bırakta baskaları desin dedim ama nedense çok güldüm tuhafıma gitti insan kendisine öle dermi

ayy maşallahhh kızz dilini ısırsın kendi kendine nazar değdircek damat

ilk bir ay ben konduramıyodum kendime, nasıl yapıcam şimdi, yemek nasıl yapıcam çamaşır nasıl asıcam o kadar zor geliyodu ki anlatamam sonra yavaş yavaş alıştım işte, o süreci atlattım yanii

inan elim hiç yatkın değil yemeğe aşa işe güce yani buzluğa neyi nasıl koycağımı çamasırı neresinden asıcağımı hangi yemeğin yanına ne iyi gitceğini pek şeyedemem
temzilğimi yaparım ama :))))))))) bakalımmm artık burda peşpşe konu açarım şu nasl bu nasıl diye:)))) annem aslında herşeyiyle 1 numara ama nedense ona sprmayı sewmiorum baskasına sorup yapıp onu sasrtmayı daha çok sewiorum

inanmıyorummm bi de biz dedikoducu oluruz vay be
ne güzel tavsiyede bulunuyolarmış birbirlerine

Evet bende şaşırdım
Sonra burdaki bdv ye girdim boşanmayı düşünene 'evini terketme gerekirse kocanı gönder ' dedim, derim

Tazminat vermemek adına, erkeklerin yeni taktiği bu
Kadınları çileden çıkarıp evden kaçırma..

yavaş yavaş öğrenirsin canım, ben de bilmiyodum hatta daha da yeni yeni şeyler öğreniyorum, dün besteye sordum kıymaları napim diye düşün poşetleyip buzluğa attım
yaparsın sıkma canını

tam tersi durumlarda oluyor
öyle kadınları da ne yapmalı bilmiyorum..

yavaş yavaş öğrenirsin canım, ben de bilmiyodum hatta daha da yeni yeni şeyler öğreniyorum, dün besteye sordum kıymaları napim diye düşün poşetleyip buzluğa attım
yaparsın sıkma canını

inşallah canımm 1 senede anca alışırım herhalde :))))))) yaza denk gelio düğünüm kışa hazırlık buzluğa biişiler yapmak istiyorum sizlerden bilgi alıp alıp yaparım artık önce bi düğünü atlatıyımda

gerçekten de öyle, ben kimseye öyle yorum yapmam, ne bileyim çok onur kırıcı bişey sonuçta. evleniyosun tamam da insan gibi de boşan, evlenirken iyi, yatakta iyi, boşanırken en kötü kadın mı oluyor
şu medeniyetten bir kırıntı bile alamayan erkekler var işte, nalet gitsin

tam tersi durumlarda oluyor
öyle kadınları da ne yapmalı bilmiyorum..

evet evet o ince hesapları yapan kadınlar da var daha geçende burda rastaldım, boşanırsam kocamın imkanlarından faydalanamam , ama başkasını seviyorum da bilmem ne
napmalı ben de bilmiyorum valla

evet.kimileri de çocuğu bile gözden çıkartıyor.doğururken size mi sorucam diyen doğurduktan sonra al çocuğumu bak ben istediğim zaman bile
bakarım diyor.maalesef Kadercim, uyanık olmadıkları zamanda oluyor.yazı mı kısmet mi bilmiyorum.ama art niyetli olanların Allah iki dünya da yakasını bir araya getirmesin.

annelik de babalık da lafta kalıyor işte bazen yazık

geldim kızlarrr pastanın kekini attım fırına bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…