Benzer bi site görmüştüm ben
Meraktan baktım
Onlar burdan beter bakma
Boşanmayı düşünen bi adama 'ben boşandım tek kuruş vermedim, çileden çıkar o kendi anne evine döner, sende davanı açarsın evi terk etmesi sebebiyle tazminat talep edemez dostum' tarzı bişeyler yazmıştı
Geyiklerini hiç anlatmayayım genelde bel altı ve ergen kaynıyodu
bende pek evde açıcağımı sanmıyorum zaten dediğin gibi işyerinde yeterince girdiğim için evde dinlenmek daha güsel birde evli olnca yemek iş güç ooof oooff nası yapıcam bilmiyorum
karışmıyodu2 3 gün önce bi konudan bahsettim burda geçen, erkek üyeymiş o da , yorum yapmıştım, eşime anlattım işte böyyle böyle diye. vay efendim ben erkeklerlemi konuşuyomuşum hem de kadınlar klubünde, sizin klupte erkeğin ne işi var. değiştirdi şifremi.. sonra burnundan getirdim ama
hahahha Allahım yarabbiimm:))))))))))) bu erkekler çok komiik yaaaa
benmkide dioki sabah biz çok yakışıoz bize nazar değmesinbırakta baskaları desin dedim ama nedense çok güldüm tuhafıma gitti insan kendisine öle dermi
ilk bir ay ben konduramıyodum kendime, nasıl yapıcam şimdi, yemek nasıl yapıcam çamaşır nasıl asıcam o kadar zor geliyodu ki anlatamamsonra yavaş yavaş alıştım işte, o süreci atlattım yanii
inanmıyorummmbi de biz dedikoducu oluruz vay be
ne güzel tavsiyede bulunuyolarmış birbirlerine
inan elim hiç yatkın değil yemeğe aşa işe güceyani buzluğa neyi nasıl koycağımı çamasırı neresinden asıcağımı hangi yemeğin yanına ne iyi gitceğini pek şeyedemem
temzilğimi yaparım ama :))))))))) bakalımmm artık burda peşpşe konu açarım şu nasl bu nasıl diye:)))) annem aslında herşeyiyle 1 numara ama nedense ona sprmayı sewmiorum baskasına sorup yapıp onu sasrtmayı daha çok sewiorum
Evet bende şaşırdım
Sonra burdaki bdv ye girdim boşanmayı düşünene 'evini terketme gerekirse kocanı gönder ' dedim, derim
Tazminat vermemek adına, erkeklerin yeni taktiği bu
Kadınları çileden çıkarıp evden kaçırma..
yavaş yavaş öğrenirsin canım, ben de bilmiyodum hatta daha da yeni yeni şeyler öğreniyorum, dün besteye sordum kıymaları napim diye düşünpoşetleyip buzluğa attım
yaparsın sıkma canını
Evet bende şaşırdım
Sonra burdaki bdv ye girdim boşanmayı düşünene 'evini terketme gerekirse kocanı gönder ' dedim, derim
Tazminat vermemek adına, erkeklerin yeni taktiği bu
Kadınları çileden çıkarıp evden kaçırma..
tam tersi durumlarda oluyor
öyle kadınları da ne yapmalı bilmiyorum..
tam tersi durumlarda oluyor
öyle kadınları da ne yapmalı bilmiyorum..
evet.kimileri de çocuğu bile gözden çıkartıyor.doğururken size mi sorucam diyen doğurduktan sonra al çocuğumu bak ben istediğim zaman bile
bakarım diyor.maalesef Kadercim, uyanık olmadıkları zamanda oluyor.yazı mı kısmet mi bilmiyorum.ama art niyetli olanların Allah iki dünya da yakasını bir araya getirmesin.
selam katiee hoşgeldinnnnasılsınnn
geldim kızlarrr pastanın kekini attım fırına bakalım nasıl olacak