Ren Geyiği

ayy laptoplar ayrı olsa düşünemiyorum halimiz:KK1: Allahtan değil, yoksa birbirimizi bile göremezdik:KK1: benimki de sever nette takılmayı programları falan var, siyasetle ilgili bayıyo beni:KK6: ben de burda rahatım arkadaş:KK19:

:KK1::KK1: benmki pek takılmaz öle eve gelip yemek yiyip tv karsısında keyif yapan tiplerdendir beyimiz :KK1::KK1: ama bazen ikimizde laptopları alıp faceden oyun oynuoruz yarısıoruz kim geçicek diiye güsel oluo :KK1:

ee benimki biliyo zaten:KK9::KK9: bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür..
bir zorunluluk olarak ona aktarmıyorum hani böyle bir sitenin varlığını bilir ama "hmm, ver şifreni, bakalım ne yazdın, döküldün " demez.
ama şu var ben de ondan gizli saklı her sitede fink atmam:KK19: haberdar olmak başka, özgürlüğün kısıtlı olması bambaşka bence.:KK8:

benimkide bilio ama asla dediğin gibi bakim demez sadece arada bazen zamanını çok boş harcadığını düşünüyorum falan diyor , senin izlediğin saçma videolar içinde ben öyle düşünüyorum ama ne yapalım diyorum bende :KK9::KK9::KK9:

:KK1::KK1: benmki pek takılmaz öle eve gelip yemek yiyip tv karsısında keyif yapan tiplerdendir beyimiz :KK1::KK1: ama bazen ikimizde laptopları alıp faceden oyun oynuoruz yarısıoruz kim geçicek diiye güsel oluo :KK1:

oyun oynamak güzel bi paylaşım bence, bizimki sevmez oyun oynamayı playstation sever ama evde yok o da:KK9: o nette takılırken ben kitap okurum ev işlerini hallederim işte:KK6:
diyorum ben seni sıkmıyosam internet konusunda sen de beni sıkma, sonuçta ben sen yokken giriyorum:KK14:

Seni seni :KK17::KK1:

Sende erkekler kulübüne gir bana ne derim ben olsam en fazla :KK53:

:KK1: doğru diosun aslında:))))))))))) denilebilir
bir site oldunu dertleştiğimi felan biliyor ama burayı bilmiyor :))))))))) isim olarak
aslında bişey demez şifre felanda istemez ama nebiliyim birisi bilince içim rahat etmiyor zaten tanınmak istesem kendi bilgilerimle girerdim :KK1::KK1: böle rahatım ben :)))))))
yeri gelio çekiştirdiğim insanlar oluo :KK1::KK1::KK1:

oyun oynamak güzel bi paylaşım bence, bizimki sevmez oyun oynamayı playstation sever ama evde yok o da:KK9: o nette takılırken ben kitap okurum ev işlerini hallederim işte:KK6:
diyorum ben seni sıkmıyosam internet konusunda sen de beni sıkma, sonuçta ben sen yokken giriyorum:KK14:

ßenimki hemen gelir basıma çocuk gibi yaaaaaaaaa birlikte oynayalım edelim die evlenince düşünemiorum bile ii seninki negüseel sana karışmıo:KK1::KK1: maşallahh dielim ay bazen nazarın değior diolar bana :KK1::KK1::nazar::nazar:

ama her dediklerine tamam dediğimizi düşünsene eylül başak:KK53:
valla eve kapatırlar insanı:KK19: cadılığın hakkını vermek gerek, ama tatlı cadı olucan:KK19:

latife ediyorum :KK19: ben de öyleyim..hemen gözlerim pörtler:KK53:
bile bile inat olmanın dışında benim isteklerim var.o istediği için bazı durumlarda taviz verebilerim, duruma göre.
ama her konu için geçerli olmamalı tabi ki bu:KK33:

:KK1: doğru diosun aslında:))))))))))) denilebilir
bir site oldunu dertleştiğimi felan biliyor ama burayı bilmiyor :))))))))) isim olarak
aslında bişey demez şifre felanda istemez ama nebiliyim birisi bilince içim rahat etmiyor zaten tanınmak istesem kendi bilgilerimle girerdim :KK1::KK1: böle rahatım ben :)))))))
yeri gelio çekiştirdiğim insanlar oluo :KK1::KK1::KK1:

Ben evde interneti pek açmam
işyerinde yeterince bilgisayar başındayım diye içimden gelmez
Bir de ev işi, yemek, uzanıp tv izleme derken vaktim de olmaz

Ama şuna girme, bunu etme gibi lafları hiç bi şekilde dinlemem
Kaç yaşında insanım ne yapıp yapmayacağımı bilmiyor muyum ben
Kötü bi amacımız olsa kadınlar kulübünü tercih etmezdik , karma siteler ilgimizi çekerdi değil mi :KK23:

ßenimki hemen gelir basıma çocuk gibi yaaaaaaaaa birlikte oynayalım edelim die evlenince düşünemiorum bile ii seninki negüseel sana karışmıo:KK1::KK1: maşallahh dielim ay bazen nazarın değior diolar bana :KK1::KK1::nazar::nazar:

karışmıyodu:KK1::KK1: 2 3 gün önce bi konudan bahsettim burda geçen, erkek üyeymiş o da , yorum yapmıştım, eşime anlattım işte böyyle böyle diye. vay efendim ben erkeklerlemi konuşuyomuşum hem de kadınlar klubünde, sizin klupte erkeğin ne işi var. değiştirdi şifremi.. sonra burnundan getirdim ama:KK55:

Ben evde interneti pek açmam
işyerinde yeterince bilgisayar başındayım diye içimden gelmez
Bir de ev işi, yemek, uzanıp tv izleme derken vaktim de olmaz

Ama şuna girme, bunu etme gibi lafları hiç bi şekilde dinlemem
Kaç yaşında insanım ne yapıp yapmayacağımı bilmiyor muyum ben
Kötü bi amacımız olsa kadınlar kulübünü tercih etmezdik , karma siteler ilgimizi çekerdi değil mi :KK23:

bende pek evde açıcağımı sanmıyorum zaten dediğin gibi işyerinde yeterince girdiğim için evde dinlenmek daha güsel birde evli olnca yemek iş güç ooof oooff nası yapıcam bilmiyorum :KK1::KK1::KK1:

karışmıyodu:KK1::KK1: 2 3 gün önce bi konudan bahsettim burda geçen, erkek üyeymiş o da , yorum yapmıştım, eşime anlattım işte böyyle böyle diye. vay efendim ben erkeklerlemi konuşuyomuşum hem de kadınlar klubünde, sizin klupte erkeğin ne işi var. değiştirdi şifremi.. sonra burnundan getirdim ama:KK55:

seninki bi alem zaten:KK9::KK9::KK9:

erkekler klubü olsa acaba ne konuşurlar çok merak ediyorum:KK9: benimki diyo faturalar, taksitler, kira konuşurdum tabi ne konuşcam diyor:KK53:

Benzer bi site görmüştüm ben
Meraktan baktım

Onlar burdan beter bakma
Boşanmayı düşünen bi adama 'ben boşandım tek kuruş vermedim, çileden çıkar o kendi anne evine döner, sende davanı açarsın evi terk etmesi sebebiyle tazminat talep edemez dostum :KK51: ' tarzı bişeyler yazmıştı

Geyiklerini hiç anlatmayayım genelde bel altı ve ergen kaynıyodu :KK53:

Benzer bi site görmüştüm ben
Meraktan baktım

Onlar burdan beter bakma
Boşanmayı düşünen bi adama 'ben boşandım tek kuruş vermedim, çileden çıkar o kendi anne evine döner, sende davanı açarsın evi terk etmesi sebebiyle tazminat talep edemez dostum :KK51: ' tarzı bişeyler yazmıştı

Geyiklerini hiç anlatmayayım genelde bel altı ve ergen kaynıyodu :KK53:

inanmıyorummm:KK53: bi de biz dedikoducu oluruz vay be:KK47:
ne güzel tavsiyede bulunuyolarmış birbirlerine

X