Ren Geyiği

tabikide kız seni bilmezmiyizzzz hemm dertlere deva oluyon , arada milleti fırçalıon , birde geyik yapıosun her yere yetişiyorsun

Bıraktım o işleri, tövbekar oldum Sadece geyiklerde geziyorum n'artık

aynen yetiş bize de, kk nın en hızlı üyesi seçicem seni

O zaman daha da hızlanırım ben şimdi

Küçüklük halim

benmki bilse bizde kavga ederizde bilmioo :)))))))))))))) geçmişi felan hemen siliyorum

iyi yapıyosun ama evlenince giremezsin o zaman benimki şifremi değiştirdi bi kere, sonra dedim ki ora olmasa sana sarıcam boşver bni de kafamı dağıtayım o zaman yumuşadı biraz

hayırlı olsun bebek topiğin yeni gördüm yoksa bu kadar geç kalmazdım bilirsin

bestecim hayırlı olsun
diğer topic ne olucak peki

onada yazacağım canım orasının yeri ayrı bu başka bir topik oldu herkese açık bir yer o bizlere özel gibi aslında biraz biliyorsun

o işten benden sonra gelio ve çok uykucu :)))))))))) idare edicem artık bi şeklde :))))) onun lptopuda ayrı zaten

o zaman rahatsın canım sen zaten yorgun argın gelince herkes ayrı yerlere seriliyor , kimse kimseye karışmıyor

iyi yapıyosun ama evlenince giremezsin o zaman benimki şifremi değiştirdi bi kere, sonra dedim ki ora olmasa sana sarıcam boşver bni de kafamı dağıtayım o zaman yumuşadı biraz

buraya ilk üye olduğum sıralar sorunlarımız vardı :) nişanlılık dönemleri yeniydi kv çekiştirmeleri felan oldu malum o yüsden bilmesini istemiorum şuan çok iyiyiz ama yinede okuyunca yanlş anlamasından çekiniyorum

evlenince gircek fırsat blurum bn zaten akşama kadr işte boşum girerim evde girmesemde olr

Pambukcuk ta burdaymış
Boşver evlensen de gir, o kadar özgürlüğün olsun
Hemencik dizginleri vermeyin şu erkek milletine

o işten benden sonra gelio ve çok uykucu :)))))))))) idare edicem artık bi şeklde :))))) onun lptopuda ayrı zaten

ayy laptoplar ayrı olsa düşünemiyorum halimiz Allahtan değil, yoksa birbirimizi bile göremezdik benimki de sever nette takılmayı programları falan var, siyasetle ilgili bayıyo beni ben de burda rahatım arkadaş

Pambukcuk ta burdaymış

bende katılıyorum bazı özelleri olmalı herkesin , özel hayatı özel alanı olmalı evde mesela

Pambukcuk ta burdaymış

girmezmiyim kız beni tutabilene aşkolsun bıktı zaten benden nie hep senin dediğin oluo dio
karsılığını alcaksın dedm bende

Pambukcuk ta burdaymış

ee benimki biliyo zaten bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür..
bir zorunluluk olarak ona aktarmıyorum hani böyle bir sitenin varlığını bilir ama "hmm, ver şifreni, bakalım ne yazdın, döküldün " demez.
ama şu var ben de ondan gizli saklı her sitede fink atmam haberdar olmak başka, özgürlüğün kısıtlı olması bambaşka bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…