- 29 Kasım 2009
- 7.066
- 57
- 42
yasemin yaş pasta yapmayı düşünüyorum bugün , kekini de kendim yapmak istiyorum varmı güzel bir tarif elinde yoksa yine internetemi başvurayım
zamanın da ilkaycım denemişti
piyano pastaya ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemin yaş pasta yapmayı düşünüyorum bugün , kekini de kendim yapmak istiyorum varmı güzel bir tarif elinde yoksa yine internetemi başvurayım
Bismillah diyerek girelim bereketli olsun
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için
Hayırlı olsun
merhabalar hayrlı olsun topiccik:))) ismi pek hoş olmuş :))))))))))))
nasılsınız kızlar:)
zamanın da ilkaycım denemişti
piyano pastaya ne dersin
Kadersiz topic olur muu
sağolll pambukkcummmm hoşgeldin, iyiyiz valla ben kocayı işe yolladım, şimdi evi toparlıcam ama üstümde üşengeçlik var bayasen nasılsınnn
Bismillah diyerek girelim bereketli olsun
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için
Hayırlı olsun
bende işe geldm öle kös kös oturuyorumm napıyım nişanlıcığımla konusuomm bide burası olmasa sıkıntıdan ölürdüm:))))))))
teşekkürler Kader
vala yaseminle aramızda hallettik o işi biz çaktırmadan
hoşgeldin kader valla seni de aramızda görmekten mutluluk duydukkk
açılışı dün gece yaptık ama katılım olmadıı dedik yarın hallederiz
nasıldı o pasta pek hatırlamıyorum eylülcüm ya , aslında ben bahar geldi ya şöyle rengarenk karışık meyveli birşeyler düşünüyordum ama tarifi varsa alim senden onu da yaparım tabikisi
bende işe geldm öle kös kös oturuyorumm napıyım nişanlıcığımla konusuomm bide burası olmasa sıkıntıdan ölürdüm:))))))))
Teşekkür ederim kızlar, hoş buldum
Gece ben yoktum ondandır Yasemin
Merak etmeyin ben hızlıyımdır, hepiciğinizin topiğine yetişirim
Teşekkür ederim kızlar, hoş buldum
Gece ben yoktum ondandır Yasemin
Merak etmeyin ben hızlıyımdır, hepiciğinizin topiğine yetişirim
ayy sorma bura da olmasa nişanlıykenn çekilmez doğru diyon da evliler için de kavga sebebi eşimle kavga ediyoruz bazen burası yüzünden
benmki bilse bizde kavga ederizde bilmioo :)))))))))))))) geçmişi felan hemen siliyorum
ya daaa üzerine jöle kullanabilirsiniz..ya meyveleri marmelat kıvamına getirebilirsiniz..
mutfaklarda sınırlara yer açın benim hiç sınırım yoktur.