Ren Geyiği

Bismillah diyerek girelim bereketli olsun :KK1:
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için :KK53:
Hayırlı olsun :KK3:

teşekkürler Kader :KK3::KK3::KK3:

vala yaseminle aramızda hallettik o işi biz çaktırmadan :KK9:

zamanın da ilkaycım denemişti:KK31:
piyano pastaya ne dersin:KK34:

nasıldı o pasta pek hatırlamıyorum eylülcüm ya , aslında ben bahar geldi ya şöyle rengarenk karışık meyveli birşeyler düşünüyordum ama tarifi varsa alim senden onu da yaparım tabikisi :KK16:

Son düzenleme:
sağolll pambukkcummmm:KK3::KK3: hoşgeldin, iyiyiz valla ben kocayı işe yolladım, şimdi evi toparlıcam ama üstümde üşengeçlik var baya:KK8::KK8:sen nasılsınnn:KK19:

:KK1::KK1: bende işe geldm öle kös kös oturuyorumm napıyım:KK1::KK1: nişanlıcığımla konusuomm bide burası olmasa sıkıntıdan ölürdüm:))))))))

Bismillah diyerek girelim bereketli olsun :KK1:
Açılış kurdelanızı kim kesti, o da önemli uğur için :KK53:
Hayırlı olsun :KK3:

hoşgeldin kader:KK3::KK3: valla seni de aramızda görmekten mutluluk duydukkk:KK9::KK9::KK9:
açılışı dün gece yaptık ama katılım olmadıı:KK19: dedik yarın hallederiz:KK1:

teşekkürler Kader :KK3::KK3::KK3:

vala yaseminle aramızda hallettik o işi biz çaktırmadan :KK9:

hoşgeldin kader:KK3::KK3: valla seni de aramızda görmekten mutluluk duydukkk:KK9::KK9::KK9:
açılışı dün gece yaptık ama katılım olmadıı:KK19: dedik yarın hallederiz:KK1:

Teşekkür ederim kızlar, hoş buldum
Gece ben yoktum ondandır Yasemin :KK1:
Merak etmeyin ben hızlıyımdır, hepiciğinizin topiğine yetişirim :KK53:

nasıldı o pasta pek hatırlamıyorum eylülcüm ya , aslında ben bahar geldi ya şöyle rengarenk karışık meyveli birşeyler düşünüyordum ama tarifi varsa alim senden onu da yaparım tabikisi :KK16:

yasemincim, o zaman bu vereceğim tarifteki kekin üstüne muhallebisini döktükten sonra üstünü kakaoyla süslemek yerine mevsim meyveleri
ile süsleyebilirsin:KK34:

Kek İçin:

- 2 yumurta

- Yarım su bardağı toz şeker

- Yarım su bardağı süt

- Yarım su bardağı zeytinyağı

- 1 su bardağı un

- 1 paket kabartma tozu

- 1 paket vanilya

- 2 yemek kaşığı kakao

- 1.5 su bardağı süt (ekstra)

Muhallebi İçin:

- 1.5 çay bardağı un

- 1.5 çay bardağı toz şeker

- 3 su bardağı süt

- 1 paket krema

Üzeri İçin:

- Kakao
- Ya da mevsim meyveleri, hindistan cevizi..vs.

$blogger-image-1931931250.jpg $blogger-image-144270074.jpg

:KK1::KK1: bende işe geldm öle kös kös oturuyorumm napıyım:KK1::KK1: nişanlıcığımla konusuomm bide burası olmasa sıkıntıdan ölürdüm:))))))))

ayy sorma bura da olmasa nişanlıykenn çekilmez doğru diyon da evliler için de kavga sebebi:KK1::KK1: eşimle kavga ediyoruz bazen burası yüzünden:KK1::KK1:

Teşekkür ederim kızlar, hoş buldum
Gece ben yoktum ondandır Yasemin :KK1:
Merak etmeyin ben hızlıyımdır, hepiciğinizin topiğine yetişirim :KK53:

tabikide kız seni bilmezmiyizzzz hemm dertlere deva oluyon , arada milleti fırçalıon , birde geyik yapıosun her yere yetişiyorsun :KK9::KK9::KK9:

ya daaa üzerine jöle kullanabilirsiniz..ya meyveleri marmelat kıvamına getirebilirsiniz..
mutfaklarda sınırlara yer açın:KK53: benim hiç sınırım yoktur.:KK55:

bestecim hayırlı olsun:KK3::KK3:
diğer topic ne olucak peki

ya daaa üzerine jöle kullanabilirsiniz..ya meyveleri marmelat kıvamına getirebilirsiniz..
mutfaklarda sınırlara yer açın:KK53: benim hiç sınırım yoktur.:KK55:

eeveett güzel fikirler bunlar aslında hepsini değerlendirmeye alacağımı bilmelisiniz miss. eylül :KK16::KK16::KK16:

X