gezmende hic bitmiyorhava nasıl orda? ben donuyorum:18:
Evet ya bizim büro çarşının ortasında büro işlerini halletmeye diye bi çıkıyorum alışverişimi de yapıyorum benimki buralardaysa çayımızı kahvemizi de içiyoruz ohhBizim burası o kadar soğuk değil ya 13 derece gösteriyo. Hele içerisi acayip sıcak kombi 70'de yanıyo piştim. Bizim patron çok üşür.
senden iyisi yokpatron bey, duy duy.. carsılarda elek satıyor senin eleman
Zaten şikayetçi seni bi daha bi yere göndermycem deyip duruyo ama dinleyen kim
zaten bi iş yaptığında yok..btün gün nette klavye calışysn
Bizim sektörde hızlı yazmak çok önemli pratik yapıyorum benSen sanki benden farklısın
kızııım ben her zmn demiyor muyum boş işler müdürüyüm diye
patron çakmasın diye ekran klavyesinden yazıyorum
Sen süpersin yaaÇalışayım demiyo da anlamasın ekrandan yazayım diyo deli
iş olsa amenna .. ama yoookkndide oyun oynuyor bana kötü örnek oluyor
aman keyfinize bakın kızlar yaaa sanki yığınla işiniz varda sizmi yapmıyorsunuz demekki yapcak fazla iş yok sizde burda takılıyorsunuz değilmi ama
aman keyfinize bakın kızlar yaaa sanki yığınla işiniz varda sizmi yapmıyorsunuz demekki yapcak fazla iş yok sizde burda takılıyorsunuz değilmi ama
cok tatlısn he beste tam bı kadının duymak ıstedıgı seyı soledın he :)
Selam biz tanışmadık sanırım lunna ben Edirne'den 23 yaşındayım:80:
hayır tanısmadık ama tanısalım canım bende berns 21 yasındayım istanbulda oturyorum evlıyım canım sen :)
Ben bekarım cnm. Ne kadar oldu evleneli çocuk var mı?
1.5 yıl oldu canım bebıs yok ama istiyoruz su aralar canım insllah allah her isteyne werir:) tanıstımada cook memnun oldum cnm
İnş en yakın zmnda hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım. Çalışıyor musun? Ne çok soru sordum dimiBu arada bende çok memnun oldum
yok calısmıyorum canım evlenınce bıraktım tabıkı sorcaksın cnm arkads olmamız ıcın tanısmamız lazım sen calısıyormusun :)
Evet ben çalışıyorumEvlenince bende evimin hanımı olmak istiyorum yaa