Ren Geyiği

Sevgilim var da okulu daha bu sene bitiyo güzelim İş güç askerlik olmadan da evlenemem. O yüzden böyle diyorum.

bizde ole dusnuyoduk esımle canım ve o hala askerlık yapmadı 4 ay sonra gıdıcek insllh bimde evlenmemiz 3 sene diye pilanladık askerden sonraydı ama nasip kısmet canım zmn ne olacanı gosteriyo ki :)

bizde ole dusnuyoduk esımle canım ve o hala askerlık yapmadı 4 ay sonra gıdıcek insllh bimde evlenmemiz 3 sene diye pilanladık askerden sonraydı ama nasip kısmet canım zmn ne olacanı gosteriyo ki :)

Doğru diyosun cnm ya her planımız oluyo mu sanki. Bakalım zmn bize ne göstericek. Hayırlısıyla birbirimize kavuşalım da ben beklemeye razıyım

Doğru diyosun cnm ya her planımız oluyo mu sanki. Bakalım zmn bize ne göstericek. Hayırlısıyla birbirimize kavuşalım da ben beklemeye razıyım

tabi herseyın hayırlısı tatlım alaah herkesın gonlune gore versın :) foto senın mı

Benimki bile halimden şikayetçi. Senin eşin şikayet etmiyo mu

eh bıraz bı 5 kilo alrsan ıyı olur dıyo ama daha zayıflama dıye kıyo esımden cok annem babm herkes sikayetci bu durmdan :) ama alırım ılerde ınsllah ılerde bebis olursa ondan kalır :)

eh bıraz bı 5 kilo alrsan ıyı olur dıyo ama daha zayıflama dıye kıyo esımden cok annem babm herkes sikayetci bu durmdan :) ama alırım ılerde ınsllah ılerde bebis olursa ondan kalır :)

Alırsın tatlım alırsın. Eşin askere gidecekmiş. Bebiş için acele etmeseniz daha iyi olmaz mı? Tabi en iyisini siz bilirsiniz. Enine boyuna mutlaka konuşmuşsunuzdur. Kısa dönem mi olacak askerlik uzun dönem mi?

lunnacım ben kacsam aksam yemegını hazırlıcam da canım yemketen sonra ıslaah sohbet ederız cnm oldumu:)

uzun canım besıte olursa ıstıyoruz olmas askerden sonra cooook optuum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…