Ren Geyiği

Yok tatlım sadece içinden geçtim. Gezmeye gelmek kısmet olmadı. Ama bigün köftenizi tatmaya gelirim merak ettim.

anladım canım gel gel bekleriz ben normalde İstanbulluyum , evlenince yerleştim ama alışmakta çok zorlanmadım , trakya insanları sıcak kanlı şehir ufak şirin hemencik alıştım

anladım canım gel gel bekleriz ben normalde İstanbulluyum , evlenince yerleştim ama alışmakta çok zorlanmadım , trakya insanları sıcak kanlı şehir ufak şirin hemencik alıştım

Alışmana çok sevindim cnm hem evlilik sorumluluğu hem aileden uzaklık bi de yaşadığın yeri sevmesen senin için 2 kat zor olurdu. Evleneli ne kadar oldu

Alışmana çok sevindim cnm hem evlilik sorumluluğu hem aileden uzaklık bi de yaşadığın yeri sevmesen senin için 2 kat zor olurdu. Evleneli ne kadar oldu

evet haklısın çok önemli şeyler bunlar , eylülde evlendim canım daha 7 ay oldu

Ayy ne güzel maşallah çok yeniymiş Evlilik nasıl bişey anlatsana

evet canım taze gelinim hala

canım nasıl anlatim ki anlatılmaz yaşanır aslında, hergün sevdiğin insanla berabersin onunla uyuyor onunla uyanıyorsun , yemek pişirirken onu düşünüyorsun sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyorsun beğendiğinde böyle daha bir mutlu oluyorsun , tv izlemek bile ayrı güzel oluyor onunla ne bilim çok güzel birşey sende sevgili durumu var anladığım kadarı ile ciddi düşünüyormusunuz yakın zamanda ???

Son düzenleme:

Ciddi düşünüyoruz ama daha en az 3 sene var önümüzde güzelim Bu sene okul bitiyo seneye KPSS sonrada askerlik. Benim şafak karanlık yani :97: Senin evlilikten böyle güzel bahsetmene çok sevindim. Ne mutlu sana ve eşine. Umarım hayat boyu böyle güzel gider evliliğiniz

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun , yakın zamanda kavuşun sevdiceğinle sizde inşşşş
amin canım amin sende çok mutlu olursun inş :103::103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…