- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
en guzeli canım ev ısı ve calısmak cok zor oluyor bıde bebısın olursa hıc calısamasın :) senın evlılı yada nısanlılık var mı ufukta:)
Daha çok var tatlım ya. En iyi ihtimal 3 sene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en guzeli canım ev ısı ve calısmak cok zor oluyor bıde bebısın olursa hıc calısamasın :) senın evlılı yada nısanlılık var mı ufukta:)
Daha çok var tatlım ya. En iyi ihtimal 3 sene
hmm hayırlısı canım erger sevgılın yoksa heran hersey olabılır canm bnm:)
Sevgilim var da okulu daha bu sene bitiyo güzelim İş güç askerlik olmadan da evlenemem. O yüzden böyle diyorum.
bizde ole dusnuyoduk esımle canım ve o hala askerlık yapmadı 4 ay sonra gıdıcek insllh bimde evlenmemiz 3 sene diye pilanladık askerden sonraydı ama nasip kısmet canım zmn ne olacanı gosteriyo ki :)
Doğru diyosun cnm ya her planımız oluyo mu sanki. Bakalım zmn bize ne göstericek. Hayırlısıyla birbirimize kavuşalım da ben beklemeye razıyım
tabi herseyın hayırlısı tatlım alaah herkesın gonlune gore versın :) foto senın mı
Yok cnm keşke olsa da benimle alakası yok fotonun
hmm olsun kendını tari et canım sen sormadan ben edıyım sonra sen et ben 1.63 boyunda 46 kılo bugday tenli kapalıyım canım sen:)
Bende 1.63 boyunda, 49 kilo, buğday tenli, ela gözlü, dore kahve saçlıyım tatlım.
hmm olsun kendını tari et canım sen sormadan ben edıyım sonra sen et ben 1.63 boyunda 46 kılo bugday tenli kapalıyım canım sen:)
hmm hos bı kızsın yanı :)
Bi de çok zayıfmışsın ya
canım bu kılou halım bıle benım genel kılom 44 45 yukseleme nadir 46 ıkı gune 45 olurm gene :) alıskınım cnm :)
Benimki bile halimden şikayetçi. Senin eşin şikayet etmiyo mu
eh bıraz bı 5 kilo alrsan ıyı olur dıyo ama daha zayıflama dıye kıyo esımden cok annem babm herkes sikayetci bu durmdan :) ama alırım ılerde ınsllah ılerde bebis olursa ondan kalır :)
eh bıraz bı 5 kilo alrsan ıyı olur dıyo ama daha zayıflama dıye kıyo esımden cok annem babm herkes sikayetci bu durmdan :) ama alırım ılerde ınsllah ılerde bebis olursa ondan kalır :)
Alırsın tatlım alırsın. Eşin askere gidecekmiş. Bebiş için acele etmeseniz daha iyi olmaz mı? Tabi en iyisini siz bilirsiniz. Enine boyuna mutlaka konuşmuşsunuzdur. Kısa dönem mi olacak askerlik uzun dönem mi?
uzun canım besıte olursa ıstıyoruz olmas askerden sonra cooook optuum.)