Ren Geyiği

kızlar nasılsınız??? ben bugün biraz keyifsizim , eşimin kalfası çok sevdiğimiz bir amcayı kaybettik , hiçbirşey yokken biranda gitti adamcağız , hayat ne kısa aslında ne olacağımız hiç belli değil :KK50::KK50::KK50:

Allah rahmet eylesin canım:KK50: yakınlarına sabır versin.

kızlar nasılsınız??? ben bugün biraz keyifsizim , eşimin kalfası çok sevdiğimiz bir amcayı kaybettik , hiçbirşey yokken biranda gitti adamcağız , hayat ne kısa aslında ne olacağımız hiç belli değil :KK50::KK50::KK50:

başınız sağolsun... :KK53:
hayat böyle işte..bazen güzel sürprizler,bazen kötü...
her günü son gün gibi yaşamak lazım aslında ama insanoğlu işte,yapamıyo...

Allah rahmet eylesin canım:KK50: yakınlarına sabır versin.

teşekkür ederim eylülcüm , ailesi perişan halde hele torunları , tüm şehir kan ağlıyo resmen o kadar iyi bir insandı ki çok seveni vardı burda . Birde hiçbirşey yokken birden bire gitti adamcağız hepimizi bu şok etti aslında birazda :KK43:

başınız sağolsun... :KK53:
hayat böyle işte..bazen güzel sürprizler,bazen kötü...
her günü son gün gibi yaşamak lazım aslında ama insanoğlu işte,yapamıyo...

teşekkürler pufpuff . haklısın keşke o kötü süprizler hiç olmasa ...
Hayatını dolu dolu yaşamış biri sanırım geri dönse hayata şunu da yapsaydım demezdi , bizlerde öyle yaşamalıyız dediğin gibi eften püften şeyleri bazen çok takıyoruz büyütüyoruz:26:

teşekkür ederim eylülcüm , ailesi perişan halde hele torunları , tüm şehir kan ağlıyo resmen o kadar iyi bir insandı ki çok seveni vardı burda . Birde hiçbirşey yokken birden bire gitti adamcağız hepimizi bu şok etti aslında birazda :KK43:

Allah ım hepimizi ani ölümlerden korusun derim hep.:KK50: ölenle olana çare yok maalesef.
Allah ım sabır versin, toprağını bol etsin.

Selam :KK3: Bende geldim. Önce kendimi tanıtayım. Ben lunna 23 yaşındayım bekarım:KK75:

hoşgeldin lunna aramıza :KK3::KK3::KK3: bayadır ilgilenemedim topikle biraz sessizleşti ama el atıyorum bugün itibari ile :KK16:
bende best_ 26 yaşındayım evliyim:KK42:

X