valla 4 yıl oldu canım benim yumurta rezervim az tüp bebek denedik ondada tutmadı hayırlısı hakkımızda canımKaç sene oldu ya sen de benim gibi uzun zamandır 2. İçin uğraşıyorsun diye biliyorum.
valla 4 yıl oldu canım benim yumurta rezervim az tüp bebek denedik ondada tutmadı hayırlısı hakkımızda canım
yok canım denemedim hiç kahvenin adı ne acabaCnm koenzim q 10 denedin mi? Biraz Pahalı ama biz bu ay Dr önerisi ile başladık.yada bir kahve var onu kullanıp hamile kalanlar da var.
Dur ezberimde yok ben kullanmadım ama bununla ilgili bir topik vardı seni orda etiketlerim şimdiyok canım denemedim hiç kahvenin adı ne acaba
tamam canım çok sağolasınDur ezberimde yok ben kullanmadım ama bununla ilgili bir topik vardı seni orda etiketlerim şimdi
Cnm koenzim q 10 denedin mi? Biraz Pahalı ama biz bu ay Dr önerisi ile başladık.yada bir kahve var onu kullanıp hamile kalanlar da var.
Hakkımızda Hayırlısı olsunkızlar az önce adet oldum bu ayda olmadı hayırlısı hakkımızda
Ben de ikisini bu ay kullanmaya başladımEvet ben de q10 kullandım, omega da kullandım.
Hoşgeldin aramızakızlar merhabaa, bende aranıza katılmak istiyorum.
hb cnm naslsnHoşgeldin aramıza
iyi canım sen nasılsınhb cnm naslsn
iyi canım sen nasılsın
Cnm histereskopi dün yapıldı Dr iyi geçti iki yerde düzeltme yaptık dedi şimdi iyiyim arada lekelenme oluyor ama dr olabilir dedi.bazen de sızı girip çıkıyor saniyelikhayırlısı canım haber ver ameliyatını merak ederim.
GözünaydincanimsagliklabuyutinsallahCanım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun
Hadi bakalım hayırlısı. Geçmiş olsun sonu güzel olsunCnm histereskopi dün yapıldı Dr iyi geçti iki yerde düzeltme yaptık dedi şimdi iyiyim arada lekelenme oluyor ama dr olabilir dedi.bazen de sızı girip çıkıyor saniyelik2. Regl a kadar korunuyorum 2.regl da kontrole gideceğim
Selam herkes hamile kaldı gitti sanırım:)selam kızlar nasılsınız artık çok sessiz burası