CNm kalp atışlarımız durdu maalesef dr kürtaj ol yA da bekle kendisi düşsün dedi.bekledim kendisi düştü maalesef.sen ne yaptın bebişler nasılVeson noldu haber alamadım senden bir süredir? Nasılsın? Durumlar nedir?
Ah be güzelim çok üzüldüm inan. Kan pıhtılaşması var mı sende? Daha önce de böyle kaybın var mı?CNm kalp atışlarımız durdu maalesef dr kürtaj ol yA da bekle kendisi düşsün dedi.bekledim kendisi düştü maalesef.sen ne yaptın bebişler nasıl
Bu benim 5. Kaybım hiçbir tıbbi sorun yok.tüm tetkiklerimiz yapıldı.yine de tedbir amaçlı bir önceki 4.kayıpta clexane ve aspirin kullandım.ona rağmen kaybettim.kızım var onda sulandırıcı kullanmadım.yani pıhtılaşma ile alakalı değil.prof a gidiyorduk neden dedik? Bazen tıp da cevapsız kalıyor dedi.ben de artık ne araştırma yapıyorum ne kür ne ilaç ne dr bıraktım akışına.zaten zor oluyor.olmazsa da rabbimin takdiri elimizden birşey gelmiyor.Ah be güzelim çok üzüldüm inan. Kan pıhtılaşması var mı sende? Daha önce de böyle kaybın var mı?
Bir acayip durum vardır mutlaka bir açıklaması ama herşeyi bilmiyor doktorlar da. Hayırlısı olsun canım benim, kısmetse olur zaten. Biz iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz işte yoğunuz tahmin edersin.Bu benim 5. Kaybım hiçbir tıbbi sorun yok.tüm tetkiklerimiz yapıldı.yine de tedbir amaçlı bir önceki 4.kayıpta clexane ve aspirin kullandım.ona rağmen kaybettim.kızım var onda sulandırıcı kullanmadım.yani pıhtılaşma ile alakalı değil.prof a gidiyorduk neden dedik? Bazen tıp da cevapsız kalıyor dedi.ben de artık ne araştırma yapıyorum ne kür ne ilaç ne dr bıraktım akışına.zaten zor oluyor.olmazsa da rabbimin takdiri elimizden birşey gelmiyor.
Sen neler yaptın?
Bilmiyorum ki CNm dr ların hepsi mi anlamıyor bilemedim ki? Anlamayınca tıbbi bir sorun yok deyip gönderdiler hep.öyle olunca ben de bıktım uğraşmıyorum artık:)Bir acayip durum vardır mutlaka bir açıklaması ama herşeyi bilmiyor doktorlar da. Hayırlısı olsun canım benim, kısmetse olur zaten. Biz iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz işte yoğunuz tahmin edersin.
Çok sevindim gözün aydın canım.Merhaba kizlar uzun zaman burda paylasim yapmistim 2 sene sonunda cift cizgiyi gördüğümü haber vermek istedim size cok şükür yarabbim rabbim her isteyene saglikla hayirla nasip etsin insallah
Gözün aydın CNm :)Merhaba kizlar uzun zaman burda paylasim yapmistim 2 sene sonunda cift cizgiyi gördüğümü haber vermek istedim size cok şükür yarabbim rabbim her isteyene saglikla hayirla nasip etsin insallah
Ayy çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, günler çabuk geçiyor biz 10.5 aylık olduk nerdeyseMerhaba kizlar uzun zaman burda paylasim yapmistim 2 sene sonunda cift cizgiyi gördüğümü haber vermek istedim size cok şükür yarabbim rabbim her isteyene saglikla hayirla nasip etsin insallah