Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
CNm kalp atışlarımız durdu maalesef dr kürtaj ol yA da bekle kendisi düşsün dedi.bekledim kendisi düştü maalesef.sen ne yaptın bebişler nasıl
Ah be güzelim çok üzüldüm inan. Kan pıhtılaşması var mı sende? Daha önce de böyle kaybın var mı?

Ah be güzelim çok üzüldüm inan. Kan pıhtılaşması var mı sende? Daha önce de böyle kaybın var mı?
Bu benim 5. Kaybım hiçbir tıbbi sorun yok.tüm tetkiklerimiz yapıldı.yine de tedbir amaçlı bir önceki 4.kayıpta clexane ve aspirin kullandım.ona rağmen kaybettim.kızım var onda sulandırıcı kullanmadım.yani pıhtılaşma ile alakalı değil.prof a gidiyorduk neden dedik? Bazen tıp da cevapsız kalıyor dedi.ben de artık ne araştırma yapıyorum ne kür ne ilaç ne dr bıraktım akışına.zaten zor oluyor.olmazsa da rabbimin takdiri elimizden birşey gelmiyor.
Sen neler yaptın?

Bir acayip durum vardır mutlaka bir açıklaması ama herşeyi bilmiyor doktorlar da. Hayırlısı olsun canım benim, kısmetse olur zaten. Biz iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz işte yoğunuz tahmin edersin.

Arkadaslar merhaba. Ben yasmin kullaniyorum. 5 aydir
Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum

Bir acayip durum vardır mutlaka bir açıklaması ama herşeyi bilmiyor doktorlar da. Hayırlısı olsun canım benim, kısmetse olur zaten. Biz iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz işte yoğunuz tahmin edersin.
Bilmiyorum ki CNm dr ların hepsi mi anlamıyor bilemedim ki? Anlamayınca tıbbi bir sorun yok deyip gönderdiler hep.öyle olunca ben de bıktım uğraşmıyorum artık:)

Tahmin edebiliyorum yoğunluğunu:)rabbim güç versin sana.iyi olmanıza sevindim.

Kızlar merhaba benimde bir kızım var 2.düşünüyorum ancak adet bitti ilişki yaşadım acaba ondan hamilelik riskin! Olur mu

Merhaba herkese bir şey danışmak istiyorum. iki gündür mide bulantısı yaşıyorum ama çok şiddetli değil ve aşırı bir halsizliğim var 7 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı. eşimin sperm kalitesi bozuk ve sayı düşük. şimdi yaşadığım şeye anlam veremiyorum. 2 yıl önce kadar insülin direncim vardı glifor diye bir hap kullanmıştım. o hapı kullandığımda yaşadığım mide bulantısına çok benziyor. bu arada reglime 7 gün var. böylesine bir durumu yaşayan oldumu acaba? yoksa salak saçma psikolojik bir şeyin esirimi oldum anlam veremiyorum. test yap demeyin lütfen çünkü 7 yılda yaptırdığım test nereye varır siz tahmin edin. cesaretim yok. lütfen bu konuda bir fikriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

Merhaba kizlar uzun zaman burda paylasim yapmistim 2 sene sonunda cift cizgiyi gördüğümü haber vermek istedim size cok şükür yarabbim rabbim her isteyene saglikla hayirla nasip etsin insallah
Ayy çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, günler çabuk geçiyor biz 10.5 aylık olduk nerdeyse

Kızlar ben ovu testi yapıyorum adet bittiğinden beri adet döngün 28 gün 6gün sürüyor her sabah on buçuk gibi yapıyorum adet bitiminden 4gün sonra yani 10.Gün kırmızı çıktı ama dün ve bugün siliklesti bakın sizce10.Gün yumurtlama olabilir mi?

Eklentiler

• _20170831_144009.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 70
Gunaydin bayanlar size sorum.olacak bugun nrmalde adet gunum ve sabah kalktığımda kilodum su gibiydi ben wc girdim peçete.ile.sildigimde akinti ile beraber cizik cizik.kanlar vardi akinti daha çok tu ama ciizik cizik.kanlarda vardi 3 kere wc gittigimde ayni seyle karsilasdim ve 4 gittiğimde sadece akintim gelmeye basladi benim durumunu yasayan varmi nedir bu bilen varmi