Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
olsun bir dahakine olacak inşallah. veson sen rahim filmi çektirmiştin değil mi?
Ve az önce de geldi zaten.evet cnm bizim bütün tetkikler yapıldı bu ay histereskopi Olacağım gün içerisinde arayıp randevu alacağım Dr adet olunca ara randevu al dedi.bakalım bizi daha neler bekliyor

Ve az önce de geldi zaten.evet cnm bizim bütün tetkikler yapıldı bu ay histereskopi Olacağım gün içerisinde arayıp randevu alacağım Dr adet olunca ara randevu al dedi.bakalım bizi daha neler bekliyor
tamam ben de onu diyecektim histereskopi yaptır mutlaka iyi bir doktora. tutacak inanıyorum :KK66:

Merhaba kızlar . Benim ilişkiden bi kac gün sonra göğüslerim asırı dolgunlastı ve uc kısmı fena ağrıyor normalde adetten bi kaç gün once dolgunlasırdı benımki ıkı haftadır felan böyle bat 6, 7 gün kala hafif hafif midem de bulantı yanma oldu su anda 2 gün var bata midem bugun daha belirgin şekilde bulanıyor ama oyle fazla akıntı felan yok arada sol kasıgım batıyor fazla degil ama nadir sizce hamilemiyim hamileysem bile adetten once bulantı olur mu . ?

canım benim çoook sevindim. darısı başıma ben de bugün tek kese ikizlerimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı.
ayy maşallah maşallah canım çok sevindim yaa ne güzel bak iki tane bebiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım bebeklerini

ayy maşallah maşallah canım çok sevindim yaa ne güzel bak iki tane bebiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım bebeklerini
Amin canım çok sağolasın inşallah bebişlerime kavuşacağım, darısı isteyen herkesin başına.

selam kızlar nasılsınız adetime 3 gün var akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı sizde bi bakarmısınız
20161026_180135.jpg