Ve az önce de geldi zaten.evet cnm bizim bütün tetkikler yapıldı bu ay histereskopi Olacağım gün içerisinde arayıp randevu alacağım Dr adet olunca ara randevu al dedi.bakalım bizi daha neler bekliyorolsun bir dahakine olacak inşallah. veson sen rahim filmi çektirmiştin değil mi?
tamam ben de onu diyecektim histereskopi yaptır mutlaka iyi bir doktora. tutacak inanıyorumVe az önce de geldi zaten.evet cnm bizim bütün tetkikler yapıldı bu ay histereskopi Olacağım gün içerisinde arayıp randevu alacağım Dr adet olunca ara randevu al dedi.bakalım bizi daha neler bekliyor
Artık Bir Prof a gidiyorum hadi hayırlusıtamam ben de onu diyecektim histereskopi yaptır mutlaka iyi bir doktora. tutacak inanıyorum
hayırlısı canım haber ver ameliyatını merak ederim.Artık Bir Prof a gidiyorum hadi hayırlusı
Tmm cnmhayırlısı canım haber ver ameliyatını merak ederim.
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim maşallahCanım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun
ayy maşallah maşallah canım çok sevindim yaa ne güzel bak iki tane bebiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım bebeklerinicanım benim çoook sevindim. darısı başıma ben de bugün tek kese ikizlerimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı.
Amin canım çok sağolasın inşallah bebişlerime kavuşacağım, darısı isteyen herkesin başına.ayy maşallah maşallah canım çok sevindim yaa ne güzel bak iki tane bebiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım bebeklerini
Sağol canım benimAllah analı babalı büyütsün canım çok sevindim maşallah
Tekrar test yaptın mıselam kızlar nasılsınız adetime 3 gün var akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı sizde bi bakarmısınızEki Görüntüle 1903268
Tekrar test yaptın mı
kızlar yaptım tekrar dünki gibi çıktı yine geçen ay olduğu gibi yine bozuk test herhaldegbbc son durum nedir ben de merak ettim.
adet günün geçti mi?kızlar yaptım tekrar dünki gibi çıktı yine geçen ay olduğu gibi yine bozuk test herhalde
yok canım 2 günüm var dahaadet günün geçti mi?
dur bakalım bir süpriz vardır belkiyok canım 2 günüm var daha
Bugün test yaptın mı?yok canım 2 günüm var daha
yaptım canım negatif bat bugün bakalım hayırlısı hakkımızdaBugün test yaptın mı?
Kaç sene oldu ya sen de benim gibi uzun zamandır 2. İçin uğraşıyorsun diye biliyorum.yaptım canım negatif bat bugün bakalım hayırlısı hakkımızda