Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Doğru söylüyorsun canım bi biz kaldık demirbaş gibi sen nasılsın bat ne zaman canım
Cnm ben histereskopi oldum bu ay yapışıklık vardı.koenzim ve balık Yağı başladım.iki ay korunma verdi ondan sonra çalışmalar başlayacak sen testi be zaman tekrarlayacaksın?

Cnm ben histereskopi oldum bu ay yapışıklık vardı.koenzim ve balık Yağı başladım.iki ay korunma verdi ondan sonra çalışmalar başlayacak sen testi be zaman tekrarlayacaksın?
daha tekrarlamadım canım ama testlerede pek güvenmiyorum artık bende bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bata 4 yada 5 gün kaldı

Veson Veson slm tatlım. niye iki ay koruma verdi ki? ben de histeroskopi oldum bir ay sonra hamileydim.

Ofis histereskopi de korunma vermiyorlar bana işlem yapıldı yapışıklık vardı onu düzeltti ilaç falan verdi bana eşime 2. Regl da kontrol var bakalım ne diyecekcek
hadi bakalım haber et. ben iki kere histereskopi oldum birinci de yapışıklık vardı onun için oldum ve 2. ayında hamile kaldım ama kaybettim. ikinci histereskopi de yapışıklık için yapıldı ama bişey çıkmadı biraz temizlenip çizik atıldı sadece. onda hemen ardından tuttu bebişler çok şükür. senin de güzel haberlerini alalım yakında inşallah.

hadi bakalım haber et. ben iki kere histereskopi oldum birinci de yapışıklık vardı onun için oldum ve 2. ayında hamile kaldım ama kaybettim. ikinci histereskopi de yapışıklık için yapıldı ama bişey çıkmadı biraz temizlenip çizik atıldı sadece. onda hemen ardından tuttu bebişler çok şükür. senin de güzel haberlerini alalım yakında inşallah.
Tmm cnm haber veririm bilemedim ki şimdi bende de yapışıklık vardı düzeltti korun dedi:110:

Veson Veson canım azönce tekrar test yaptım predictor 6 gün önce testi onda çizgi biraz daha belirginleşmiş ama normal test yaptım bide onda çizgi falan yok canım

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır birde en erken ne zman bello olur ? şimdiden teşekkürler