inşallah bebiş vardır canımbugun 28. gün hala yapmadm
Ins canim akintim var dun ve bugugn degisikti bide. Dun snakiinşallah bebiş vardır canım
bence çok erken yaptırmışsın testi canımMerhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler
canım naptın test yaptınmı hiç benim bat yarın bugün test yaptım negatif sonuçIns canim akintim var dun ve bugugn degisikti bide. Dun snaki
sağlık olsun canım. elbet zamanı gelecek.selam kızlar bu ayda olmadı benim malesef adet oldum
aynen öyle canım hayırlısı sen nasılsın canım bebişlerin nasıl çift yumurta ikizlerimi canım bide cinsiyetleri belli oldumusağlık olsun canım. elbet zamanı gelecek.
Merhaba bence bi test yap canımMerhaba hanımlar yeni üyeyim ve birşey sormak istiyorum sizlere kasıklarımda batma var göğüslerim şiş ve hassas bugün adet günüm ve hala olmadım hamilemiyim?
Sağlık olsun canım hayırlısı hakkımızdabende adet oldm
Cinsiyetleri belli değil henüz bir sonraki muayeneye kaldı. Tek yumurta ikizleri canım.aynen öyle canım hayırlısı sen nasılsın canım bebişlerin nasıl çift yumurta ikizlerimi canım bide cinsiyetleri belli oldumu
var cnm hayırlı olsunHamilelik varmı ?