Doğru söylüyorsun canım bi biz kaldık demirbaş gibi sen nasılsın bat ne zaman canımSelam herkes hamile kaldı gitti sanırım:)
Cnm ben histereskopi oldum bu ay yapışıklık vardı.koenzim ve balık Yağı başladım.iki ay korunma verdi ondan sonra çalışmalar başlayacak sen testi be zaman tekrarlayacaksın?Doğru söylüyorsun canım bi biz kaldık demirbaş gibi sen nasılsın bat ne zaman canım
daha tekrarlamadım canım ama testlerede pek güvenmiyorum artık bende bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bata 4 yada 5 gün kaldıCnm ben histereskopi oldum bu ay yapışıklık vardı.koenzim ve balık Yağı başladım.iki ay korunma verdi ondan sonra çalışmalar başlayacak sen testi be zaman tekrarlayacaksın?
iyiyim canım nolsun bulantılarla kusmalarla uğraşıyorum. sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız artık çok sessiz burası
Cnm ben histereskopi oldum bu ay yapışıklık vardı.koenzim ve balık Yağı başladım.iki ay korunma verdi ondan sonra çalışmalar başlayacak sen testi be zaman tekrarlayacaksın?
Ofis histereskopi de korunma vermiyorlar bana işlem yapıldı yapışıklık vardı onu düzeltti ilaç falan verdi bana eşime 2. Regl da kontrol var bakalım ne diyecekcekVeson slm tatlım. niye iki ay koruma verdi ki? ben de histeroskopi oldum bir ay sonra hamileydim.
hadi bakalım haber et. ben iki kere histereskopi oldum birinci de yapışıklık vardı onun için oldum ve 2. ayında hamile kaldım ama kaybettim. ikinci histereskopi de yapışıklık için yapıldı ama bişey çıkmadı biraz temizlenip çizik atıldı sadece. onda hemen ardından tuttu bebişler çok şükür. senin de güzel haberlerini alalım yakında inşallah.Ofis histereskopi de korunma vermiyorlar bana işlem yapıldı yapışıklık vardı onu düzeltti ilaç falan verdi bana eşime 2. Regl da kontrol var bakalım ne diyecekcek
Tmm cnm haber veririm bilemedim ki şimdi bende de yapışıklık vardı düzeltti korun dedihadi bakalım haber et. ben iki kere histereskopi oldum birinci de yapışıklık vardı onun için oldum ve 2. ayında hamile kaldım ama kaybettim. ikinci histereskopi de yapışıklık için yapıldı ama bişey çıkmadı biraz temizlenip çizik atıldı sadece. onda hemen ardından tuttu bebişler çok şükür. senin de güzel haberlerini alalım yakında inşallah.
her doktor başka :)) elimiz mahkum ne derlerse yapıyoruz valla.Tmm cnm haber veririm bilemedim ki şimdi bende de yapışıklık vardı düzeltti korun dedi
Ay hadi inşallah cnm ya belki erkendirVeson canım azönce tekrar test yaptım predictor 6 gün önce testi onda çizgi biraz daha belirginleşmiş ama normal test yaptım bide onda çizgi falan yok canım
ayy o bulantılar fena yaa ama olsun annesi demekki bebişler büyüyo birazcık katlanıcaksın valla bende hep aynı canımiyiyim canım nolsun bulantılarla kusmalarla uğraşıyorum. sen nasılsın?
Bat ne zaman cnm senden güzel haber gelir diye bekliyorum inşallah gelişme olursa yazayy o bulantılar fena yaa ama olsun annesi demekki bebişler büyüyo birazcık katlanıcaksın valla bende hep aynı canım
3 gü var canım inşallah ama hiç umudum yokBat ne zaman cnm senden güzel haber gelir diye bekliyorum inşallah gelişme olursa yaz
bilmiyorum ki canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyoBenimde 5 gun kaldi test yapsam ciksr mi
Cnm ne durumdasın?bilmiyorum ki canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyo
bugun 28. gün hala yapmadmbilmiyorum ki canım kiminin çıkıyo kiminin çıkmıyo
valla testler negatif canım 2 gün var bata bu ayda olmadı benceCnm ne durumdasın?