bende aynı canım hayırlısı artık bizde eşimle acak gibi falan gitmeyi düşünüyoruz tekrardan tüp bebeğe canımİyiyim canlar.cok şükür hala kavusamadim bebise ama kismet napalim yaza kadar kendiliginden denemeye devam olmazsa bir tüp bebek daha denemeyi düşünüyoruz
Bende aslinda hemen bile gitmek istiyorum da maddi olarak yetersiziz su aralar yaza dogru biraz kendimizi toparlariz o yüzden bekliyorum ins ona gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebislerimizbende aynı canım hayırlısı artık bizde eşimle acak gibi falan gitmeyi düşünüyoruz tekrardan tüp bebeğe canım
Merhaba canım, nasılsın? Bebek geldi mi? Benim oğlum 42 günlük oldu teyzesi. Doğmadıysa Allah hayırlısıyla kavuştursun. Doğduysa analı babalı büyüsün.Benimde adet öncesi 2 3 gün kahve geliyordu, sonrasında adet oluyordum. Dr. Bir neden bulamamıştı. Ama bu hamileligimde adetten 5 gün önce 1 gün kahve leke yaşadım. Sonra bir daha hiç gelmedi. Ama ben adet 3 gün geçince test yaptim, o zaman test baya belirgin çıkmıştı.
Canım benim ya maşallah zor günleri atlatmissindir inş. Nasıl geçiyor günleriniz? Benim cuma günü sezeryanim var. Onu bekliyorum canım, sonra çok yoğun günler bekliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahMerhaba canım, nasılsın? Bebek geldi mi? Benim oğlum 42 günlük oldu teyzesi. Doğmadıysa Allah hayırlısıyla kavuştursun. Doğduysa analı babalı büyüsün.
Evet atlattık çok şükür. Darısı başınıza inşallah. Bende sezeryan oldum 5 eylülde. Çok yoğun ama çok güzel günler olacak inşallah. Günler çok çabuk geçiyor. Saatler su gibi akıp gidiyor. Çok güzel bit duyguymuş bakmalara doyamıyorsun. Allah isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin. Oğlum gülmeye bile başladı teyzesi :) hayırlı evlat olsunlar. Hep sağlıklı mutlu olsunlar.Canım benim ya maşallah zor günleri atlatmissindir inş. Nasıl geçiyor günleriniz? Benim cuma günü sezeryanim var. Onu bekliyorum canım, sonra çok yoğun günler bekliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım benim yerim oglusunu maşallah gülüşüne, baya olmuş canım doğalı bizimkini beklesek hiç gelmeyecek. Artık dört gözle bekliyorum. Ben şehir dışına tasinacagim bebiş toparlayinca inş. Onlari da düşünüyorum. İnş allah yardımcımız olur bakalım.Evet atlattık çok şükür. Darısı başınıza inşallah. Bende sezeryan oldum 5 eylülde. Çok yoğun ama çok güzel günler olacak inşallah. Günler çok çabuk geçiyor. Saatler su gibi akıp gidiyor. Çok güzel bit duyguymuş bakmalara doyamıyorsun. Allah isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin. Oğlum gülmeye bile başladı teyzesi :) hayırlı evlat olsunlar. Hep sağlıklı mutlu olsunlar.
Canım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun@triton-x canım nasılsın bugün sezeryan olucaktın Allah yardımcın olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin bebisini canım
canım benim çoook sevindim. darısı başıma ben de bugün tek kese ikizlerimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı.Canım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun
Ayy süper hemde ikizler ya allahım sağlıkla kucağına al inş.canım benim çoook sevindim. darısı başıma ben de bugün tek kese ikizlerimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı.
Amin canım inşallahAyy süper hemde ikizler ya allahım sağlıkla kucağına al inş.
Cnm ikizlerinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim maşallah diyelim Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.Amin canım inşallah
Allah analı babalı büyütsün cnmCanım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun
inşallah canım darısı isteyenlerin başınaCnm ikizlerinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim maşallah diyelim Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
Çok sagol canım sende hamilemisin yoksa?Allah analı babalı büyütsün cnm
Yok cmm nerde? Totem Yaptım sadeceÇok sagol canım sende hamilemisin yoksa?
totemin yarasın inşallah canımYok cmm nerde? Totem Yaptım sadece
Ay bilmiyorum cnm ya bat yarın ama geliyor hissediyorumtotemin yarasın inşallah canım
olsun bir dahakine olacak inşallah. veson sen rahim filmi çektirmiştin değil mi?Ay bilmiyorum cnm ya bat yarın ama geliyor hissediyorum