Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İyiyim canlar.cok şükür hala kavusamadim bebise ama kismet napalim yaza kadar kendiliginden denemeye devam olmazsa bir tüp bebek daha denemeyi düşünüyoruz
bende aynı canım hayırlısı artık bizde eşimle acak gibi falan gitmeyi düşünüyoruz tekrardan tüp bebeğe canım

bende aynı canım hayırlısı artık bizde eşimle acak gibi falan gitmeyi düşünüyoruz tekrardan tüp bebeğe canım
Bende aslinda hemen bile gitmek istiyorum da maddi olarak yetersiziz su aralar yaza dogru biraz kendimizi toparlariz o yüzden bekliyorum ins ona gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebislerimiz

Merhaba canım, nasılsın? Bebek geldi mi? Benim oğlum 42 günlük oldu teyzesi. Doğmadıysa Allah hayırlısıyla kavuştursun. Doğduysa analı babalı büyüsün.

Merhaba canım, nasılsın? Bebek geldi mi? Benim oğlum 42 günlük oldu teyzesi. Doğmadıysa Allah hayırlısıyla kavuştursun. Doğduysa analı babalı büyüsün.
Canım benim ya maşallah zor günleri atlatmissindir inş. Nasıl geçiyor günleriniz? Benim cuma günü sezeryanim var. Onu bekliyorum canım, sonra çok yoğun günler bekliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Evet atlattık çok şükür. Darısı başınıza inşallah. Bende sezeryan oldum 5 eylülde. Çok yoğun ama çok güzel günler olacak inşallah. Günler çok çabuk geçiyor. Saatler su gibi akıp gidiyor. Çok güzel bit duyguymuş bakmalara doyamıyorsun. Allah isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin. Oğlum gülmeye bile başladı teyzesi :) hayırlı evlat olsunlar. Hep sağlıklı mutlu olsunlar.

selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı

Canım benim yerim oglusunu maşallah gülüşüne, baya olmuş canım doğalı bizimkini beklesek hiç gelmeyecek. Artık dört gözle bekliyorum. Ben şehir dışına tasinacagim bebiş toparlayinca inş. Onlari da düşünüyorum. İnş allah yardımcımız olur bakalım.

@triton-x canım nasılsın bugün sezeryan olucaktın Allah yardımcın olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin bebisini canım

@triton-x canım nasılsın bugün sezeryan olucaktın Allah yardımcın olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına versin bebisini canım
Canım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun

Canım bizimki cumayı bekleyemedi. Çarşamba nişanım geldi. Ardından sancilarim tuttu. Perşembe gecesi acil sezeryana aldılar. Allaha şükür ikimizde iyiyiz canım sağolun
canım benim çoook sevindim. darısı başıma ben de bugün tek kese ikizlerimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı.