Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
Topiğin hayırlı olsun şekerim. Umarım en kısa zamanda bende, bizde buraya belirtilerimizi yazabiliriz.Benim bir önceki gebeliğimde sarı akıntı, göğüs hassasiyeti sol kasık ağrısı( hatta hapşururken ayaklarımı karnıma doğru toplardım)iştah artması olmuştu
Çok faydalı olmus hayırlı uğurlu bol hamişli olsun
teşekkür ederim canlarım inşallah hepimiz hamiş oluruz :)Topiğin hayırlı olsun şekerim. Umarım en kısa zamanda bende, bizde buraya belirtilerimizi yazabiliriz.
diğer hamileliğindeki adetten önce olan belirtilerini de yazabilir seçebilirsin tatlım :) yeterki bilgi olsun ben de işaretledimcanım önceki hamilelik belirtilerimizi yazalım? yoksa regl öncesi belirtileri mi? benim bir hamilelik tecrübem de var ya biliyorsun ölü doğumla sonuçlanan.
meraklanma tatlım ben de aynı durumdayım garip bir şekilde hiç belirtim yok benim de bat yarın ama sen bekle yine de hiç belli olmuyor çünkü geç döllenme olan çok var forumda :)BAT a 2 gün var tutamadim kendimi test yaptim !
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
teşekkür ederim taze annecik sağ salim kucağına al inşallah meleğini :)canım topiğin hayırlı olsun. Oyladım :)
tamam ben hamilelik belirtilerimi işaretledim.diğer hamileliğindeki adetten önce olan belirtilerini de yazabilir seçebilirsin tatlım :) yeterki bilgi olsun ben de işaretledim
inşallah tekrar o duyguyu yaşarıztamam ben hamilelik belirtilerimi işaretledim.
Amin.inşallah tekrar o duyguyu yaşarız
wuhuuu bomba gibi giriyoruz aya deseneBi dahaki ay ben de yazacagim belirtilerimi insallah. Kizlar bu ayi cok ciddiye aliyorum, findik fistik saglam yatirim yaptik. Preseed jel de aliyorum yarina. Esime de Emodex aldik. Bu ay ben de hamis olcam insallah :)) 2 gune 1 calisma unutmayin :))