Reflüsü olanlara bir sorum olacak

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Yemek borunuzda daralma hissi oluyor mu bazen ? Su içerken bile sanki yemek borunuzdan zor geçiyormuş sanki orda bi daralma varmış gibi hissediyor musunuz bazen ?
Hastane fobim gibi bi şey var sanırım gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum ama artık gitsem iyi olacak aksi takdirde pek iyi bi yere gidiyormuş gibi gelmiyor hastalığım. Önüne geçmem lazım..

Yemek borunuzda daralma hissi oluyor mu bazen ? Su içerken bile sanki yemek borunuzdan zor geçiyormuş sanki orda bi daralma varmış gibi hissediyor musunuz bazen ?
Hastane fobim gibi bi şey var sanırım gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum ama artık gitsem iyi olacak aksi takdirde pek iyi bi yere gidiyormuş gibi gelmiyor hastalığım. Önüne geçmem lazım..

Kendini zorla ve mutlaka git doktora.
Reflü ciddiye alınması gereken bir hastalık ,
Nefes darlığı ve nefes alma zorluğu yaratabilir evet
Ama en iyi cevabı doktor verir
Olur ya belki başka bir sorun vardır reflü deyip geçiştirirsin

Canım bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim.gebelik dolayısı ile aşırı mide bulantısı kusma yanma yemek borısunda raatsızlık hissi yaşadığım ve nekadar zor olduğunu gördüğüm için acil doktora gidin ve tedavisini olun...

Bende reflü var ama dediğiniz sıkıntıdan yok. Ağzıma ekşi tat gelir,yemek yerken yanar,yedikten sonra rahatsız olurum.

Doktora gidin..

oluyor evet.Bazen suyu bile yutamayacağımı sanıyorum, nefes alırken zorlandığım bile oluyor.Ama doktor fobisiyle ötelenecek bir durum değil.Mutlaka endoskopi şart.

Bazen oluyor bende de. Doktora gidin belki ilac degisikligi gerekir. Reflu cokta basite alinacak bir hastalik degil.

Doktora gitmediysen reflün olduğunu nerden biliyosun.ondan sonra gerek hap gerek şurup kullanmab gerekebilir arada bunu da doktor yazar.reflü yiyeceklere dikjat edilmeyip çok mide ağrısı taparsa o daralma hisside olur tabi senin ilacın doktor anladın

Back
X