❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Maşaallah barekallah
Kıymetlimizsin ilk hamişlerden
Rabbim sağ selamet kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Çok şükür
Annesi bişeyler de olur ufak tefek günahlarına kefaret olsun inşaallah En zor günün bu günler olsun rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın nazarlardan korusun
Biz teyzeleri de habersiz bırakma annesi merak ediyoruz

EVET CANIM HAMİLELİK DÜŞÜNENLERİN :) SEN NE ZAMANDIR İSTİYORDUN
Bir buçuk yıllık evliyim ama ben bu kasımda düşünmeye başladım eşim yaa istemiyor birkaç ay daha, ama 29 yaşındayım hanı bu da önemli yavaş yavaş bebek, hamilelikte konularına dalayim diyorum bu ay ilk defa korunmasız ilişkiye girdik ama hamile değilim büyük ihtimalle.. bir de bu ay folik asit kullanimina başladım bakalım hayırlısı ...

Hayırlısı canım benim. Genelde zaten hemen hamiş kalınmıyor.. biraz zaman alabiliyor. Bence folibol kullan folik asit olarak. Eşine de fındık fıstık ceviz incir keçi boynuzu takviyesi yap birde portakal suyu
Rabbim en hayırlı zamanda ikram etsin inşaallah

Aminnnn canım hepimize de inşallah.. zaten folibol verdi doktor bide aslında bu sure zarfında kilo vermek istiyorum su an balık etliyim ( büyük bir balık ) ama rejim yapma da sikintilarim var ozellikle irade konusunda.. biraz zayıflayıp hamile kalmak bu arada folik asit dosya vücudum hayat bayram olsa vs.

Çok iyi olur versen
5 ten sonra bişey Yeme
Sabah krallar gibi
Öğlen normal
Akşam fakirler gibi ye
Faydası olur inşaallah

Beşten sonrası problem zaten abur cubur seven bir ciftiz ben azalttim baya ama metabolizmanın yavaş bırak azaltmayı hiç abur cubur yemeyip, spora yuklenmem lazim ki kilo verebilirim senin çocuğun var mı canım yoksa olursa ilk mi olacak inşallah?

Yok tatlım, burayı açarken ne hayallerle açtım.. her ay oldu olacak diye bekledim.. yapmadığım kür kalmadı. Bir yıl dolmadan boşanıyorum. Eşim yanlış kişiydi. Bebek olsa herşey düzene girer diye düşünüyordum çok yanılmışım.. hamdolsun iyiki olmamış.
Şu son evrede baba değil adam bile olmadığına kanaat önderleri ettim.
Emeklerim, hayallerim.. hepsi çöp..
rabbim ne tekrarını ne benzerini hiç kimseye yaşatmasın.. sizin yuvalarımızı koruyup muhafaza etsin inşaallah

Canım benim ne desem bilemedim keşke evlenmeden belli etseymis kendini ama yapacak bişey yok artık.. Allah gönlüne göre versin ama neden sizin yavrularında diyorsun? Dur daha hiçbir şey belli olmaz belki esin düzelmeye gayret eder en kötü bosansanda başkası olur çoluk çocuğa doyarsin inşallah

Rabbim nasip eder hayırla inşaallah. Hepimizin yüzünü güldürsün güzel rabbim...

kızlarr bakarmısınız lütfen adetime 2 yada 3 gün var ve bu sabah test yaptım hiç bişey yoktu öğleden sonra baktığımda böyleydi ümitlenmek istemiyorum üzülüyorum hep yanlışmıdır sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…