❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hayırlısı olsun canım ALLAH bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar

Öyle tabii.. inanıyoruz çok şükür..
gerçekten çok yıprandım. Böyle boşlukta gibiyim.
Hamdolsun diyorum..
Cok uzuldum hayatim bayadir girmiyorum gercekten basimdan asagi kaynar sular dokuldu bu yazini gorunce cok uzuldummm

Öyle ne yazıkki. İnsanın aklıma gelmeyen başına geliyormuş.. rabbim bununla bıraksın beterini ve benzerini hiç kimseye de bana da birdaha göstermesin. Rabbim sizlerin yuvalarını muhafaza etsin.
Çok zor gerçekten.. ne kadar güçlü durmaya çalışsan da insan çok güçsüz..
hamdolsun diyorum o kadar..

Kiyamam cnm ya cok uzuldum rabbim en hayirlisini versin hayirlisi buymus demekki zor bi durum farkindayim ama uzulme rabbim daha iyileriyle karsilastirsin .ne diycemi bilemedim. Her şerde bi hayir vardir derler .senin icin tek yapabilcegim sey dua .dualarim seninle

En önemlisi o zaten canım benim. Her zaman dualarımız beraber..

Sen ne yaptın tedaviyi? Sonuç alabildiniz mi?

Hayır canım.. boşanıyoruz.. olmadı

Pink merhaba bebek istediğimiz günler tanıştık seninle şimdi kötü haberlerini okudum cok üzüldüm mesaj atmak dünden beri aklımda ama sana mesaj atılmıyır.. Neden bu noktaya geldiniz anlatmak istermsn tam da bebek istediğin günlerde geri dönüşü yokmu.. Her ne olursa olsun hakkında en hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Canım eşim anne ve babasının gölgesinde yaşayan biriydi. Bunu ne kadar düzeltmeye çalışsam da olmadı. Ne yazıkki yapamadım. Anne ve babası yuvamızı yıktı zaten. İnan hiç bişey yapmadım. Anne babama haftada-15 günde bir geliyordum onu da çekemediler. Bana bağırıp çağırdılar. Onlara haftada 5-6 kere gitsem de gelmedi dediler. Aradım konuştum aramıyor bizi dediler. Arkadan eşimi arayıp(aradığım halde) beni aramıyor sormuyor diye beni şikayet ettiler.(ve daha sabah konuşmuştum, bir önceki gün de zaten beraberdik.gece bile.) bunun dışında, ailecek küfür, beddua ve huzursuzlukları vardı. Eşim sigara bıraktığını söyleyerek benimle evlendi(benim tek şartım buydu. Ne ev ne araba ne maaş hiçbirşeyi sormadım, şu şöyle olacak diye diretmedim ) 9 ay boyunca hep içti eve geldiğinde koktuğunu söylediğimde içmiyorum diye inkar etti ama içiyordu Emin'im. Yani yalanlar üzerine kurulmuş denge problemi olan insanlardı.
Son olayda annemin evine geldim ben aramadı bile anne babasını dinledi.1 hafta aradan sonra aradı beni. Ne bir özür ne pişmanlık hiç bişey yoktu. Zaten tüm mal varlığı babasının üzerine ona ait hiç bişey yok malla tehdit ettiler. Gitmedim bende anlaşmak için ne öneriler sundum kabul etmedi. Sen bilirsin dedim bende. Boşanıyoruz şuan. 9,5 ay kadar süren evlilik bitti. Ben ailesine ve kendisine asla hakaret etmedim. O neler söyledi hem bana hem aileme hem akrabalarıma. Kendini rezil etti. Bitti dedim bende.
Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor gerçekten. Hamdolsun ki evladım olmamıştı. O ağladığım günler için şimdi iyiki olmamış diyorum. Rabbim kendine layık hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi de öyle etsin inşaallah.. rabbime havale ediyorum o vicdansızları.

@Kriziantemcicegi kusurabakma uzun oldu canım...

Estağfurullah canım benim ailem arkamda olsa şuan gitsem yanlarına saatlerce ağlasam ama arkamda değiller sekiz aylık yavrumla evde ağlıyorum o ise içerde tv izliyor... Hakkında hayrlısı budur belki.. Bnm içinde dua et. Ailen arkanda şükret bnm ailem de keske arkamda olsa

Canım yıkmak en zoru biliyormusun?
Kurtarmaya çalış pozitif düşün pozitif yönlerini görmeye çalış.. hayat gerçekten zor.. bişeyler olacak tabiki idare etme sanatı evlilik te. Akılsız dengesiz insanla da yapılmaz..
dua et tevekkül et rabbim yar ve yardımcın olsun.. Allah'a şükür ailem gördü onun dengesiz hareketlerini laflarını.. iftiralarını.. görmeden önce onlar da beni yollamak istediler..

Olacağı varmış ne yapalım..
hamdolsun..
dua ediyorum sana her zaman yazabilirsin bak buradayım

Allah sanada sabır versin canım eger hayırlısı ise Allah eşine akıl fikir versin sizi bşrlersn eger hayrıslz ise kalbinden aklın gitsin

Ilk defa oldu3 bucuk aylik evliyim yaklasik 2 aydir korunmuyorum en son 7 kasimda adet olmustum

Canım daha çok yeni evlisin.. korunmasız ilişkide bu tip gecikmeler gayet normal..2-3 gün daha bekle gecikmen devam ederse bi sağlık ocağına gidersin Acele etme bebek için stres yapma.. bu günlerin tadını çıkar hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…