- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.901
değilim canım malesef perde astım ben bi güzel uzana uzana birkaç saat sonrada adetim geldi yumurtlama dönemim yeni geçti beklemedeyim 10 gün var
inşallah canım ya sen ne haldesin eşinle barıştınız mıAnladım canım benim.. relax lütfen
Gelecek yakında hissediyorum
inşallah canım ya sen ne haldesin eşinle barıştınız mı
Hayırlısı olsun canım ALLAH bi kapıyı kapatır bi kapıyı açarHayır canım.. boşanıyoruz.. olmadı
Cok uzuldum hayatim bayadir girmiyorum gercekten basimdan asagi kaynar sular dokuldu bu yazini gorunce cok uzuldummmHayır canım.. boşanıyoruz.. olmadı
Hayırlısı olsun canım ALLAH bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar
Cok uzuldum hayatim bayadir girmiyorum gercekten basimdan asagi kaynar sular dokuldu bu yazini gorunce cok uzuldummm
Kiyamam cnm ya cok uzuldum rabbim en hayirlisini versin hayirlisi buymus demekki zor bi durum farkindayim ama uzulme rabbim daha iyileriyle karsilastirsin .ne diycemi bilemedim. Her şerde bi hayir vardir derler .senin icin tek yapabilcegim sey dua .dualarim seninleÖyle tabii.. inanıyoruz çok şükür..
gerçekten çok yıprandım. Böyle boşlukta gibiyim.
Hamdolsun diyorum..
Öyle ne yazıkki. İnsanın aklıma gelmeyen başına geliyormuş.. rabbim bununla bıraksın beterini ve benzerini hiç kimseye de bana da birdaha göstermesin. Rabbim sizlerin yuvalarını muhafaza etsin.
Çok zor gerçekten.. ne kadar güçlü durmaya çalışsan da insan çok güçsüz..
hamdolsun diyorum o kadar..
Kiyamam cnm ya cok uzuldum rabbim en hayirlisini versin hayirlisi buymus demekki zor bi durum farkindayim ama uzulme rabbim daha iyileriyle karsilastirsin .ne diycemi bilemedim. Her şerde bi hayir vardir derler .senin icin tek yapabilcegim sey dua .dualarim seninle
Iyi olucaksn cnm ins.En önemlisi o zaten canım benim. Her zaman dualarımız beraber..
Sen ne yaptın tedaviyi? Sonuç alabildiniz mi?
Hayır canım.. boşanıyoruz.. olmadı
Pink merhaba bebek istediğimiz günler tanıştık seninle şimdi kötü haberlerini okudum cok üzüldüm mesaj atmak dünden beri aklımda ama sana mesaj atılmıyır.. Neden bu noktaya geldiniz anlatmak istermsn tam da bebek istediğin günlerdegeri dönüşü yokmu.. Her ne olursa olsun hakkında en hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcın olsun
@Kriziantemcicegi kusurabakma uzun oldu canım...
Estağfurullah canım benim ailem arkamda olsa şuan gitsem yanlarına saatlerce ağlasam ama arkamda değiller sekiz aylık yavrumla evde ağlıyorum o ise içerde tv izliyor... Hakkında hayrlısı budur belki.. Bnm içinde dua et. Ailen arkanda şükret bnm ailem de keske arkamda olsa
Canım yıkmak en zoru biliyormusun?
Kurtarmaya çalış pozitif düşün pozitif yönlerini görmeye çalış.. hayat gerçekten zor.. bişeyler olacak tabiki idare etme sanatı evlilik te. Akılsız dengesiz insanla da yapılmaz..
dua et tevekkül et rabbim yar ve yardımcın olsun.. Allah'a şükür ailem gördü onun dengesiz hareketlerini laflarını.. iftiralarını.. görmeden önce onlar da beni yollamak istediler..
Olacağı varmış ne yapalım..
hamdolsun..
dua ediyorum sana her zaman yazabilirsin bak buradayım
Amin canım benimAllah sanada sabır versin canım eger hayırlısı ise Allah eşine akıl fikir versin sizi bşrlersn eger hayrıslz ise kalbinden aklın gitsin
Benimde bi sorum olcak kizlar 6 gunum gecikti test yaptim kanda idrarda cikmadi ma adet olmuyorum
Ilk defa oldu3 bucuk aylik evliyim yaklasik 2 aydir korunmuyorum en son 7 kasimda adet olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?