- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.861
Tebrikler canımkızlar merhaba müjdeli haberler benden :)) 5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını görcez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ....![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımkızlar merhaba müjdeli haberler benden :)) 5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını görcez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ....![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar merhaba müjdeli haberler benden :)) 5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını görcez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ....![]()
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm ne zamndır bekliyodun film çekildin mi yada kür falan yaptın mı :)
amin canımm bende bu ay çekildim adetime 1 hafta var merak içindeyim bakalım nasip :)Mayısta hsg çekinmiştim kanallar açıktı doktor kanallar dahada açıldı 6 ay içinde hamile kalma şansın daha yüksek dedi.Kür falan kullanmadım.Ağustos ayı klomen kulladım olmadı Eylül ayı yine vermişti ve kaldım. Şükürler olsun ki hamileyim. yani yaklaşık 1 seneye yakın istiyorduk. 2 ay klomen kullandım 2. aya hamile kaldım Allahın izniyle.Allah isteyen herkese versin![]()
Maşallah süphanallahKızlar ben hemen hemen 2 yıldır uğraşıyorum bebek için artık hamile kalamıyorum dedim kabullendim durumu hergün bir şey buldum oyalanmak için kendime hiç belirtim yoktu hamilelikle ilgili son 4 gün kasıklarımda ağrı oldu ben aybaşı olucam diye hep ped taktım ağrı kesici hapı yanımda bulundurdum o derece yani ama hamile olduğumu öğrendim biliyorum çok zor bende yaşadım çünkü ama yapacak birsey yok Allah herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah'ım herkese nasip eder inşallahMaşallah süphanallah
Çok mutlu oldum adına canım benim..
Rabbim tüm isteyenlerin de senin de kucağını boş bırakmasın inşallah..
Hayırlı evlat etsinşimdiden bol bol dua et yavruna da :)
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________
HAMİŞ
@YASMINAAA _________
HAMİŞ
@lale_cik ____________
HAMİŞ
@Kriziantemcicegi ______
HAMİŞ
@duyguserhat _________
HAMİŞ
@Ask sana benzer ______
HAMİŞ
@Laydrosa ___________
HAMİŞ
![]()
Petunyasemen _______
HAMİŞ
@suzansu ____________
HAMİŞ
@_Dusler_Akedemisi_ ___
HAMİŞ
@Kilim ve tohum ________
HAMİŞ
@ada_aras ____________
HAMİŞ
@Jassgiller ________
11 ağustos
@Mavisareg ________
17 ağustos
@masal2994 _______
19 Ağustos
@baldudakk ________
21 ağustos
@Sunflower88 ______
23 ağustos
@nisandeniz _______
25 ağustos
@ahucansu28 _______
28 ağustos
@morsevdam5 _____ _
30 ağustos
@Emineeemm _______
1 eylül
@Kuzum ask ________
1 eylül
@Melek9000 ________
2 eylül
@aaynaa ____________
3 eylül
@Pinkhouselife61 ______
4 eylül
@Princess91 __________
5 eylül
@moonlight2135 _______
5 eylül
@ilkemmmmm _______
13 eylül
@Zilan92 _________
Beklemede
@sidree ___________
Beklemede
@Duam23 _________
Beklemede
@adyas ___________
Beklemede
@htc_tfk __________
Beklemede
@Bihter34 _________
Beklemede
@Enise54 _________
Beklemede
@dl3434 __________
Beklemede
@Mlgm55 _________
Beklemede
@Knptr ___________
Beklemede
@zeplin88 _________
Beklemede
@bahar1989 ________
Beklemede
@askininaskisi ______
Beklemede
@-Lidya- __________
Beklemede
NASILSINIZ HAMİŞLER ?
HAMİŞ ADAYLARI NEREDEE
Kimseler yok burada
Bnde hamişim kuzu benide ekleyebilirsin listeyeÇok şükür kızlar o kadar mutlu oluyorum ki haberlerinize rabbim tamamına erdirsin inşaallah![]()