- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.921
Bunu duyduguma cok mutlu oldum ..bebek icin stres yapmiyorumda adet gecikmemin normal olup olmamasi tedirgin etti beni herkesin hakkinda hayirlisi cok tsk ederim yardimci oldugunuz icinCanım daha çok yeni evlisin.. korunmasız ilişkide bu tip gecikmeler gayet normal..2-3 gün daha bekle gecikmen devam ederse bi sağlık ocağına gidersinAcele etme bebek için stres yapma.. bu günlerin tadını çıkar hayırlısı olsun hakkında
Bunu duyduguma cok mutlu oldum ..bebek icin stres yapmiyorumda adet gecikmemin normal olup olmamasi tedirgin etti beni herkesin hakkinda hayirlisi cok tsk ederim yardimci oldugunuz icin
Ben adet olmadim 10 gün gecti dün test yaptim ikinci cizgi belirgin degildi herhalde ben yanlis göruyorum dedim bugun copte gordum ikinci cizgi belirmisti sizce sonuc neHerzaman
Ben adet olmadim 10 gün gecti dün test yaptim ikinci cizgi belirgin degildi herhalde ben yanlis göruyorum dedim bugun copte gordum ikinci cizgi belirmisti sizce sonuc ne
Hamis anneler bize belritilerinizi yazarmisiniz birde herkesde mutlaka tutunma kanamasi olmak zorundami yani yerlesme kanamasi olmadan da hamile kalan var miii ? :)
Uzun zamandır yoktum size haberlerim var bi kreşte işe başladım hayatımda çok şey deişti boşandım artık bekarım sizler nasılsınız bilmiyorum
Estağfurullah canım benim ailem arkamda olsa şuan gitsem yanlarına saatlerce ağlasam ama arkamda değiller sekiz aylık yavrumla evde ağlıyorum o ise içerde tv izliyor... Hakkında hayrlısı budur belki.. Bnm içinde dua et. Ailen arkanda şükret bnm ailem de keske arkamda olsa
Efsane geri döndü kızlar hoşgeldin canısıNasılsın canım? Nasıl gidiyor? Merak ettim seni.
Hoş buldum balımEfsane geri döndü kızlar hoşgeldin canısı
Amin inşallah bitanem dahada olacaksın daha yaşın çok genç ne haberlerini alacağız seninde buralardan evlilik bebiş hepsine şahit olmayı nasip etsin rabbimHoş buldum balım
Boşandım geldim iyiyim daha da iyi olacağım inşaallah hadi bakalım gelsin Yen'i hamiş adaylarım
Amin inşallah bitanem dahada olacaksın daha yaşın çok genç ne haberlerini alacağız seninde buralardan evlilik bebiş hepsine şahit olmayı nasip etsin rabbim
Canım ben de seni merak ettim.Buraya yazalı çok oldu ama en son boşanma aşamasındayım demiştinNasılsın canım? Nasıl gidiyor? Merak ettim seni.
Aşkım eski nick ilkem ve Nisa'n 19 olmam gereken adet tarihim bu ayı boş geçtim
Evet tatlım ayrıldım hamdolsun daha iyiyim inşaallah daha da iyi olacağım bi dk orda bi minnoş görüyorum ben amaaaaaCanım ben de seni merak ettim.Buraya yazalı çok oldu ama en son boşanma aşamasındayım demiştin
Evet böceğim sensiz burası kurudu döndün artık dükkanaDüzenlemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?