- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.841
Hadi hayrlsı cnm inş vardr bna klrsa geckmeden ypma bnm 2 hftadan fazla oldu gecikeli hala olmadm test yptm idrar ve ultrason ama bşe ckmadı zatn adetlrde düznsz ouuff :/evet kuzum bekliyorum ben de , bat a 4 gün kaldı =) ben tabi hala durmansızın çalışmalara devam =) ama test yaparsam çıkar mı diye de merak ettim
Hadi hayrlsı cnm inş vardr bna klrsa geckmeden ypma bnm 2 hftadan fazla oldu gecikeli hala olmadm test yptm idrar ve ultrason ama bşe ckmadı zatn adetlrde düznsz ouuff :/
İnş hyatm inş yarn yazarm :)
vardır bir hayır napalımDoktora qttm idrar ve ultrasnda baktı bsey yok ddi :/ hersyn hayrlsı
Aynıyım canım.. Bekliyorum.. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?@Pinkhouselife61 kuzum nasılsn btanm
Ay insallah canim nette bi uerde dis gebelik olabilir die gordm ondan korktumcanım ikizin olabilir bu kadar artıyorsa =)
Ay insallah canim nette bi uerde dis gebelik olabilir die gordm ondan korktum
Arayamadim canim sabah hamile oldugumu ogrendim aksam babami kaybettim hic aklim basimda degil ama sakin uzulmeyin biz bu ay hic bisi kullanmadik sadce bir kere birlikte olabildik inan hic aklima gelmezdi allah buyuk dua edin allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah ama sakin umidunuzu kaybetyinYok canım alusun kötü şeyler getirme aklına, doktorunu aradın mı hiç bu konuyla ilgili
Arayamadim canim sabah hamile oldugumu ogrendim aksam babami kaybettim hic aklim basimda degil ama sakin uzulmeyin biz bu ay hic bisi kullanmadik sadce bir kere birlikte olabildik inan hic aklima gelmezdi allah buyuk dua edin allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah ama sakin umidunuzu kaybetyin
başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin.. herşeyin hayırlısı, Allah nasip ettiyse olur canım sen hiç sıkma canını, insanlar hamile olduklarını bilmeden neler kullanıyorlar yine de birşey olmuyor, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Kızlar adetime dün 5 gün vardı test yaptım çizgi yoktu şimdi işe geldim hafif çizgi var doğru mu acaba ya
peki bakalım artık adet olursam hsg çekilcem zatenYatim saatten sonraki sonuclsti dikkate almayin yaziyor kutuda canim uzulme hastalanmazsan bir daha yaparsin
Mrbb kızlar güzel haber yok mu?sunflower hayırlı olsun canım. Başın sağolsun bu arada Rabbim sabır İhsan etsin.. Hamdolsun ne yapalım herşey biz insanlar için..
@morsevdam5 neredesin ?
Ben giremedim herkes dağılmış..
Hamiş olan yok mu acaba ?
suzansu ne yaptın canım nasıl gidiyor?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm ne zamndır bekliyodun film çekildin mi yada kür falan yaptın mı :)kızlar merhaba müjdeli haberler benden :)) 5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını görcez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?