❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

sağol canm Allah razı olsun
hadı hayırlısı canım ya bu yolda olan ark cok ıyı anlıyorum tez zamanda mutlu haberlerınızı alırız ınsallah

Merhaba kızlar. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. 2 buçuk yıllık evliyim ama 2 aydır deniyoruz. Bir de 2,5 cm büyüklüğünde bir çikolata kısım var bu yüzden biraz endiseliyim acikcasi.
Rabbim en hayırlı zamanda bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah... Sağlıkla ve huzurla...
Bir sonraki bat tarihim 14 ekim

Hoşgeldin tatlım, @morsevdam5 arkadaşeklermisin listeye balım
Rabbim hayırlı evlatlar ikram etsin en yakın zamanda inşaallah

Tipik kv kp vakası.
Artık tak etti canıma. Kp kendi kendine beni boşamaya karar vermiş kafasıız. İnanın yaptığım hiç bişey yok. Eşim de Tek çocuk ailesine bağımlı. Bıktırdılar...

Ahh canım çok üzüldüm kuzum ya
İnşallah hakkında hayırlısını versin rabbim ❤

Ewt
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah adetin gecikdimi peki
ewt kuzum 2 hftadan fazla olck geckeli zatn adetlrm düzsnz ilaçlrla olum 3 ay ilaç kullndm gecn ay kullnmadm yarn doktra gdcem bkalım ne diycek 3 defa aralıklı leke gördüm belim agryo hafif sanclar var bska bi belitirtide yok zatn hayrlısı olur inş

Amin inşallah canım. .
Eşinde ailesini mi tutuyor. .
Yazık değil mi yahu . .

Hiç bir mal varlığı yok eşimin. Sım kartına kadar babasının üzerine! düşün artık. Onları bırakamaz zaten bağımlılar birbirine (ama kimse kimseyi sevmiyo) mecburlar yani. Çekilecek bir aile değil. Her gün gitsen niye kalmadın diyolar ve gittiğinde huzur yok. Küfür yalan dalavere dedikodu......... Bıktırdılar..şimdi oğulları yanlarında kına yaksınlar bi yerlerine.
Rabbim vicdanlarını sızım sızım sızlatsın. Uykularını kaçırsın. Bin pişman olsunlar köpekler gibi..

KIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım

Bana katılmak isteyen yazsın
kızlar bu akşam test yaptım hamileyim kan testide yaptırdım hemen beta hcg 189 çıktı ne kadarlıktır acil doktoru bilgi vermedi yrn sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Kendi Dr u na sağlık sorunun yoksa boşuna gitme bu değerlerde keseyim göremezsin bence bi 10 gün bekle öyle git Dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…