- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.801
Her şerde bi hayır varmış canm doğruRabbim hayırlının en hayırlısını nasip etsin. Valla hallolsa mı hayır bozulsa mı şaştım... Rabb'ime bıraktım hepsini.. Bebek olmamasında da çok hayırlar varmış yeni anladım. Hamdolsun
Ayy cnm ya rabbim sna da tüm olanlarada bağşlasn inş olmayanlarda nsp etsn inş bnde 2 snedr istym gecn ay kuru incr ve fndk fstık yedim bu ay 6 gün gecti pko da var bnde 3 aylık bi tedavm vardı gecm ay sona erdi bayrm ve tatil nedenyle hastnye gdemedm lekelnme oldu ilk defa bkalım hayrlsı inş :)
Eses07
Canım; Bizim ailevi bir sorun oldu ailemin yanındayım . Hepinizden dua bekliyorum. Bebek için düşünürken başıma neler geldi hamdolsun. Allah o kv kp bildiği gibi yapsın. Hidayet versin. 12 gün oldu...
Tipik kv kp vakası.Canım hayırdır
Hoşgeldin tatlım, @morsevdam5 arkadaşeklermisin listeye balımMerhaba kızlar. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. 2 buçuk yıllık evliyim ama 2 aydır deniyoruz. Bir de 2,5 cm büyüklüğünde bir çikolata kısım var bu yüzden biraz endiseliyim acikcasi.
Rabbim en hayırlı zamanda bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah... Sağlıkla ve huzurla...
Bir sonraki bat tarihim 14 ekim
Tipik kv kp vakası.
Artık tak etti canıma. Kp kendi kendine beni boşamaya karar vermiş kafasıız. İnanın yaptığım hiç bişey yok. Eşim de Tek çocuk ailesine bağımlı. Bıktırdılar...
Amin canım benimAhh canım çok üzüldüm kuzum ya
İnşallah hakkında hayırlısını versin rabbim ❤
Amin canım benimdualarını bekliyorum canım.. Rabbim sizin huzurunuzu daim etsin. Karı koca arasına girenlere fırsat vermesin..
Amin canım benimdualarını bekliyorum canım.. Rabbim sizin huzurunuzu daim etsin. Karı koca arasına girenlere fırsat vermesin..
ewt kuzum 2 hftadan fazla olck geckeli zatn adetlrm düzsnz ilaçlrla olum 3 ay ilaç kullndm gecn ay kullnmadm yarn doktra gdcem bkalım ne diycek 3 defa aralıklı leke gördüm belim agryo hafif sanclar var bska bi belitirtide yok zatn hayrlısı olur inşHadi hayırlı haberlerle gel inşallah adetin gecikdimi peki
Ypmadm hünz hyatm ypcam inş yarn doktra gdcemTest yapsana balım
İnş hyatm inş yarn yazarm :)sağol canm Allah razı olsun
hadı hayırlısı canım ya bu yolda olan ark cok ıyı anlıyorum tez zamanda mutlu haberlerınızı alırız ınsallah
Amin inşallah canım. .
Eşinde ailesini mi tutuyor. .
Yazık değil mi yahu . .
KIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım
Bana katılmak isteyen yazsın
kızlar bu akşam test yaptım hamileyim kan testide yaptırdım hemen beta hcg 189 çıktı ne kadarlıktır acil doktoru bilgi vermedi yrn sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahKIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım
Bana katılmak isteyen yazsın
kızlar bu akşam test yaptım hamileyim kan testide yaptırdım hemen beta hcg 189 çıktı ne kadarlıktır acil doktoru bilgi vermedi yrn sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?