• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

kızlar bu akşam test yaptım hamileyim kan testide yaptırdım hemen beta hcg 189 çıktı ne kadarlıktır acil doktoru bilgi vermedi yrn sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

canım bat ına kaç gün vardı testi yaptığında

Hiç bir mal varlığı yok eşimin. Sım kartına kadar babasının üzerine! düşün artık. Onları bırakamaz zaten bağımlılar birbirine (ama kimse kimseyi sevmiyo) mecburlar yani. Çekilecek bir aile değil. Her gün gitsen niye kalmadın diyolar ve gittiğinde huzur yok. Küfür yalan dalavere dedikodu......... Bıktırdılar..şimdi oğulları yanlarında kına yaksınlar bi yerlerine.
Rabbim vicdanlarını sızım sızım sızlatsın. Uykularını kaçırsın. Bin pişman olsunlar köpekler gibi..

Ahh canım ne diyeceğimi bilemiyorum. .
Yuva yıkanın yuvası olmaz. .

kızlar bu akşam test yaptım hamileyim kan testide yaptırdım hemen beta hcg 189 çıktı ne kadarlıktır acil doktoru bilgi vermedi yrn sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Hayrlı olsn cnm sag salim kucagna alırsn inş :) belirtilerin nelerdi ?

bata 4 gün var dün akşam 10 bucuk gibi uyudum 11 bucukta bi uyandım aman Allahım nasıl bir baş ağrısı daha önce hiç böyle bi ağrı hissetmemiştim Hamile olabilir miyim acaba :KK53:
Allahım herşeyi belirti olarak görür oldum yakında kafayı yemezsem iyi:sinirli::sinirli::sinirli:

Arkadaşlar MERİONAL iğne kullanıp sonucunda hamile kalanlar oldu mu ????
Bana doktor bu iğneyi yumurta catlatma için verdi 6 tane verdi herkese mi 6 tane veriliyor bu
İlişki olmalı mı dedim olsa da olur olmasa da dedi ilişki konusunda size ne dedi doktor

evet kuzum bekliyorum ben de , bat a 4 gün kaldı =) ben tabi hala durmansızın çalışmalara devam =) ama test yaparsam çıkar mı diye de merak ettim

mrb kızlar sormal istediğim ilk kan testim hcg 189 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapılım 350-400 çıkması gerek normal bir hamilelik ise dedi. bugn test yaptırdım 628 çıktı doktorum sonucu göremedi sonuç
yetişmedi birden bu kadar artması sorun olur mu bir bilen var mı çok merak ediyorum. pzrsi günü gidicem ama dayanmak çok zor. bu tarz bişi yaşayan duyan var mı ?

Hayır cnm ne sorunu sağlıkla kucağına alırsın insallah darısı başımıza
mrb kızlar sormal istediğim ilk kan testim hcg 189 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapılım 350-400 çıkması gerek normal bir hamilelik ise dedi. bugn test yaptırdım 628 çıktı doktorum sonucu göremedi sonuç
yetişmedi birden bu kadar artması sorun olur mu bir bilen var mı çok merak ediyorum. pzrsi günü gidicem ama dayanmak çok zor. bu tarz bişi yaşayan duyan var mı ?

canım ikizin olabilir bu kadar artıyorsa =)

Back
X