• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Can'ım bence var yani hcg var Bebek diyemiyorum artık sana :/
Bakalım ne çıkar sonuç.. Ama test bozuk ondan dağılmış biraz yada fazla idrar damlatmışsın :sus:
Kız aksine 2 damla damlattım artık test mest yok bana direk hcg :)

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Peki neden böyle oluyor doktora gittin mi hic canım nedenini arastirdinmi:KK64:
Testler bozuktur diyo doktor bide gülüyor Can'ım :) bende bütün bozuk testler bana mı denk geliyor dedim kadın mal mal bakakaldı suratıma takılmadım hiç bu duruma artık alıştım beta hcg de 0. Küsürler :)

Testler bozuktur diyo doktor bide gülüyor Can'ım :) bende bütün bozuk testler bana mı denk geliyor dedim kadın mal mal bakakaldı suratıma takılmadım hiç bu duruma artık alıştım beta hcg de 0. Küsürler :)
Can'ım başka bi dr yok mu ya.. Senin hormon değerlerinde de bişey olabilir mesela.. Nasıl hep pozitif çıkar anlamıyorum.. Adetliyken de pozitif mi çıkıyor?
Terbiyesiz kendini doktor sanan ukalalardanmı?

Bu ay hiç takmadım varya nw bulsam yedim aburcubur boyalı dondurmalar nw ararsan.. HSG çekilcem diye kafama takmadım.. Bat yaklaşınca biraz stres oldum o kadar.. Bu ay takmamayı deme sende bence en büyük kür "kafaya takmamak" :-)
Keşkee canım benim ah o bebişler ahh sabırsızlandryorlar bzii gelseler artıkk

Canım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte ;)

Canım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte :KK66:
Seninkide ayri bir durummus yani canim insaAllah en kisa zamanda idrar testindede kandada pozitifi görürsün:KK15:

Canım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte :KK66:
Bi yerde okudum her kadın ömründe onlarca kere kimyasal gebelik geçirirmiş (anlamadan) .. Belki bize de oluyor anlamıyoruz..

:KK200:
NİCKNAME - BAT

:KK200::KK46::KK200:

1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ @YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ @lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ @duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ @Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ @Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ @Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ @suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ @Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ @melekbaby _________❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  13. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _______ ❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  14. ✔️ @Emineeemm _______❤️❤️❤️4 ağustos:KK49:
  15. ✔️ @Pinkhouselife61 ____❤️❤️❤️ 5 ağustos:KK49:
  16. ✔️ @Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  17. ✔️ @ada_aras _________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  18. ✔️ @Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  19. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  20. ✔️ @baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  21. ✔️ S Sunflower88 ______❤️❤️❤️23 ağustos:KK49:
  22. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️25 ağustos:KK49:
  23. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  24. ✔️ S selifor ___________❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  25. ✔️ @aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  26. ✔️ @Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ @htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ @Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ @Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ @dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ @Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ @Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ @zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ @bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ @askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  40. ✔️ @-Lidya- __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
Kuzum telim desgiştı gremıom. Sa zamanda burda olcm inş bu arada bnm bat 8 agsts

Back