- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.081
Kaç kere test yaptım her ay negatif insanı o kadar üzüyor ki....toparlanmıyorum . Yanlız 1 tane testim var eşim almıştı.. Onda öğrenmek istiyorum hamileliğimi. Babasının aldığı testte....olmazsam salı çarşamba bi yaparım onu bişey görürsek hcg ye giderim... Her an adet olabilirim ama göğüslerim adet Zaman'ı da ağrır şimdi de ağrıyo ama adet Zaman'ı kolumun altından ağrırdı şimdi göğüs başından aşşaya doğru ağrı..
Hiç sanmıyorum gerçektenher saniye kırmızılar gelebilir .. .
öyle düşünme canım benimm adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. ve ağrı sennde tarif ettiğin gibi göğüs uçlarından başlar. adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı olur. bu şekildede lekelnme gördüysen bence hamilesin çok ta umutlandırmak istemiyorum zihnimiz bize oyun oynayabiliyor. ama bence bi yap derim.Kaç kere test yaptım her ay negatif insanı o kadar üzüyor ki....toparlanmıyorum . Yanlız 1 tane testim var eşim almıştı.. Onda öğrenmek istiyorum hamileliğimi. Babasının aldığı testte....olmazsam salı çarşamba bi yaparım onu bişey görürsek hcg ye giderim... Her an adet olabilirim ama göğüslerim adet Zaman'ı da ağrır şimdi de ağrıyo ama adet Zaman'ı kolumun altından ağrırdı şimdi göğüs başından aşşaya doğru ağrı..
Hiç sanmıyorum gerçektenher saniye kırmızılar gelebilir .. .
bilemiyorum canım testin markası nedir her marka değişik oluyo ama bende sağlık ocağında çalışıyorum kullandığımız testlerde t nin altında oluyo kontrol çizgiside sendeki gibi duruyo amacım moralini bozmak değil tabiki inşallah yanlış anlamazsın inşallah hamilesindir. kan sonucun çıkınca öğreniriz zatendur bakalım bi sonucunu da alayım da hala ihtimal veremiyorum
kontrol çizgisi de c nin altında değil ki canım saol bu arada
Can'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyoröyle düşünme canım benimm adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. ve ağrı sennde tarif ettiğin gibi göğüs uçlarından başlar. adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı olur. bu şekildede lekelnme gördüysen bence hamilesin çok ta umutlandırmak istemiyorum zihnimiz bize oyun oynayabiliyor. ama bence bi yap derim.
erken yumurtlamışsın ama 20sinde yumurtladıysan 14 gün yapar biz 12. gün yaptığımz halde görmüştük bebişin sennledir inşallah istersen bekle biraz dahaCan'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyor
Allahım ikram etmiş olsun inşaallah...
Bence sen kesin hamişsinBnm de öyleydi sadece gogusucu anlamsız bi sekilde ağrıyordu İNSALLAH HAMİLESİNDİR CANİM YA BU ilkemm ve bi de tüm bekleyenler
İnşaallah Can'ımerken yumurtlamışsın ama 20sinde yumurtladıysan 14 gün yapar biz 12. gün yaptığımz halde görmüştük bebişin sennledir inşallah istersen bekle biraz daha
Yok ttlim biliyorum sadece kapilmami istemiyorsun anlıyorum seni çünkü atanamamis olsam da bende ebeyim bakalım kan testim ne geliyobilemiyorum canım testin markası nedir her marka değişik oluyo ama bende sağlık ocağında çalışıyorum kullandığımız testlerde t nin altında oluyo kontrol çizgiside sendeki gibi duruyo amacım moralini bozmak değil tabiki inşallah yanlış anlamazsın inşallah hamilesindir. kan sonucun çıkınca öğreniriz zaten
kız deli etme beni yap şu testi sende kurtul bizde bence pozitif çıkacak seni gaza getirmek için ha yanlış anlamaCan'ım inan dayanamıyorum bende, çok erken ama... Bat ı geçenlerin bile aşırı soluk çıkıyor varsa bile hiç çıkmaz benim... Çünkü 32-33 günde bir de olabilirim bu ay..tabii belkide 27. Günde batım olmuş ve gecmiş te olabilir.. Çünkü ilk gördüğüm pembelik 26. Gündeydi... Belli olmuyor ki Can'ım emin olamıyorum.. Karnımın içinde duman var sanki çok garip bir his var anlatamam.. Adet mi geliyor diyorum bir yanım evet derken diğer yanım gelme gelme diyor
Allahım ikram etmiş olsun inşaallah...
hmm sende sağlıkçısın demek nerelisin :)Yok ttlim biliyorum sadece kapilmami istemiyorsun anlıyorum seni çünkü atanamamis olsam da bende ebeyim bakalım kan testim ne geliyo
kız deli etme beni yap şu testi sende kurtul bizde bence pozitif çıkacak seni gaza getirmek için ha yanlış anlama
hmm sende sağlıkçısın demek nerelisin :)
Bide Hemşerim çıktı iyi mi baksen :)Samsun cnm
Bide Hemşerim çıktı iyi mi baksen :)
Yok kuzum Samsun'da Değilim ama Samsunluyum sen peki Can'ımValla canım hiç ebe olarak çalışmadım ben samsunda mi yaşıyorsun ttlim
Samsunun neresinden ? :)Yok kuzum Samsun'da Değilim ama Samsunluyum sen peki Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?