- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.901
Aynısı işte ya baksana şuna bebeğim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence değil Can'ım o kadar uzak olmaz ki kasette iken o çizgi görünmüyor bak böyle Can'ımEe ikinci çizgi değil mi kenarda gözüken
Bence değil Can'ım o kadar uzak olmaz ki kasette iken o çizgi görünmüyor bak böyle Can'ım
Amin kuzum inşallah Rabbim güler yüzümüze ❣Hayırlısı olsun ya kırmızı gelmediği sürece umut vardır canım merak etme bak bende beklemedeyim
Kızlar bu da ikinci test ya aklım bi milyon oldu
Aynen Can'ımAynı benim testlerin gibi valla canım bizi en iyisi bi kan tahlili paklar
Kız hamilesin sen yaa@Pinkhouselife61 nerdesin sen ya balım bak ne oldu bana böle![]()
Yok Can'ım karıştırdın galiba benim bugün adet günüm daha gelen giden yok diye yaptım ama ikinci çizgi dağınık gibi durmuyorum bebeğim yaKız hamilesin sen yaa
İnanamıyorum bu kadar pozitif görüp Nasıl kanda çıkmaz
Kafayı yicem inan ki
Senin adet Nasıl oldu kesik kesik bi garip geliyo demiştin ya ?![]()
Onu demiyorum balım geçen adetini diyorum..Yok Can'ım karıştırdın galiba benim bugün adet günüm daha gelen giden yok diye yaptım ama ikinci çizgi dağınık gibi durmuyorum bebeğim ya![]()
Yok Can'ım sonrası tam gelmedi ama yinede 3 gün sürdü normal adet günüm kadar yav he Hee saçmalama kuzum ya nerde 8 haftalık daha 1 hafta önce kan verdim 0.24 dü :)Onu demiyorum balım geçen adetini diyorum..
Tam olamadım adet gibi değil demiştin ya.. Söküldün mü o Zaman?
Bana göre 8 haftalık hamilesin de ondan soruyorum![]()
Kız ben o Zaman da ikinci çizgiyi gördüğüm için hala onun şokundayımYok Can'ım sonrası tam gelmedi ama yinede 3 gün sürdü normal adet günüm kadar yav he Hee saçmalama kuzum ya nerde 8 haftalık daha 1 hafta önce kan verdim 0.24 dü :)
Kız ben o Zaman da ikinci çizgiyi gördüğüm için hala onun şokundayım![]()
Tamam Can'ım dediğin gibi yapcam kırmızılar gelmezse tabikiAslında çizgiler vardı tatlım bence yarın sabah tekrarla testi idrari da çok koymadan inşallah hayırlısı olsunSelanikMuhaciri
tamam CanısıÜç gün bekliyoruz hcg ye gidiyoruz tamammı balım![]()