- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.881
Günün bugun mu canim.kirmizilar gelmeden pes etmek yok.Sanırım bu ay pas benden
Canım benim hatam valla o. Doktor bana cumartesi baktır demişti ben ondan önce salı perşembe baktırdım. Sitem etti inceden. Yordun kendini dedi. Bu salı ve cuma kan bakalım dedi. Ona göre bir randevu veririZ delik deşik etme kendini boşa dedi. İNŞALLAH canım inşallah ilk defa yaşıyorumbu duyguyu heyecanlıyım epey. Allah sağ salim tamamlamayı kısmet etsin sağ salim kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah
çok sıkı yapma ama alman gereken besinleri al :)Zaman geçmiyo hayatım yaa.. Üç gün kaldı bat a
Bu arada rejime başladım bu gün
Tatlım azıcık daha bekleseydin ya... Ben en az üç gün geçerse test yapıcam kendime söz verdim ..Sanırım bu ay pas benden
Kuzum bak sen bu ayda nasip olmazsa ki olacak benim inancım tam.Zaman geçmiyo hayatım yaa.. Üç gün kaldı bat a
Bu arada rejime başladım bu gün
amin canım nasılsın
Ay inşaallah hayatım yaaa..Kuzum bak sen bu ayda nasip olmazsa ki olacak benim inancım tam.
Sen bu ay diyete başla sadece kilo vermeye odaklan 2 ay bak bakalım ne gibi değişiklikler olacak.
Nereye başlayacaksın Can'ım? Doktor? Hastane?Çok şükür Allah a canim.,sabır ve dua ile beklemedeyim .
Pazartesi gel demisti gitmedim sanki gitsem bisi yapacak olan neyse onu soylucek o yuzden yarın nasip olursa gidicem.
Neler oluyor Allah neyi yaşamayı nasip etmiş ufak da olsa duruma göre ultrasonda çıkar inşallah.
Sen nasılsın canim kafamdan geçenler neler .
Tamam tatlımçok sıkı yapma ama alman gereken besinleri al :)
Ay inşaallah hayatım yaaa..
Aslında kilom pek yok yaniboyum 1.61 kilom 56
Ama kilo vermeye karar verdimcan sıkıntısı heralde sence kaç kilo vereyim @suzasu m
Aynen canim nasip hiç belli olmaz .normalde sasarmi günlerin.Normal de bugün ama bilmiyorum artık nasip beklemedeyim
Tamam bakalım kızzBende 4 kilo ver fit olursun millet imrenir .kendi die yenilenmiş hissedeceksin bak gor .
Can sıkıntısı felan değil odaklan bu ay beynini ona odakla hergün yediği menüyü yazacaksin buraya ,
Kac dk yürüyüş yaptın onuda kac dk spor yaptın onuda .
Spor a pek taraftar değilim sadece belli tempoda yürüyüş.
Her akşam t artilcaksin.
Bide o nilay hanıma diceksin folik asit icsemmi diye.
3 litreden az su içmek yok hem vücudunu hazirlican hemde diyet ok kadar kuzu .
Aynen canim nasip hiç belli olmaz .normalde sasarmi günlerin.
merak etme canım 7 haftalık olmuş bebişin kalp atışınıda duyarsın kendisinide görürsün artk allahın izniyle :) pazar günü yumurta akı kıvamında akıntım oldu ben preseedle pazar ve pazartesi akşamı değerlendirdim bikaç defa daha denerim 2 günde bir nasip kısmet :)Çok şükür Allah a canim.,sabır ve dua ile beklemedeyim .
Pazartesi gel demisti gitmedim sanki gitsem bisi yapacak olan neyse onu soylucek o yuzden yarın nasip olursa gidicem.
Neler oluyor Allah neyi yaşamayı nasip etmiş ufak da olsa duruma göre ultrasonda çıkar inşallah.
Sen nasılsın canim kafamdan geçenler neler .
sabah aç karnına maden suyunun içine 2 kaşık taze yoğurt koy 1 limon sık iç canım yağ yakıyomuşTamam bakalım kızz
Başladım karbonatlı suylaHedef 52
Tamam datlummm aklımda olsun yapayım inşaallahsabah aç karnına maden suyunun içine 2 kaşık taze yoğurt koy 1 limon sık iç canım yağ yakıyomuş
Canım ya bulunduğum yerde de çok alternatif yok ki , üniversite hastanesinde iyi bir profösöre gidiyorum tüp bebek için ancak orası rahim filmine 1 yıl sonrasına gün veriyor en erken o yüzden özel hastanede çekilcem artık şansıma inşallah iyi çekerler , anestezi istemedim , 10 dk lık bişeymiş, çok korkuyorum da ben anesteziden uyurda uyanamam diyeKuzum uyuyup kalmışım. Amin bütün dualarına inşallah. Rahim filmi çekileceğin yeri iyi araştır canım anestezi seçeneğini iyice gözden geçir. Ben kötü bir deneyim yaşadım. Eylülde inşallah mucizen seninle olur. Etmem mi hiç ederim tabi. Üstüste kaç ay bekledik. Eylül ayında ümidini yüksek tut inşallah. Stres yapıp vücudunu germe. Tüp bebek merkezlerini de iyi araştır Canımmm. Allah yardım edecektir. Bu kutsal yolda Allah lütfuyla müjdelendirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?