• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Anladım tatlım... İnşaallah hamişsindir.. Normalde böyle gecikirmiydi ?
PCO falan yok değilmi sende ?
Yok canım evleneli adet duzenim bozuldu stresten mi desem hormonlardan mi ya da baska birsey mi bilemiyorum :KK64:

Yok canım evleneli adet duzenim bozuldu stresten mi desem hormonlardan mi ya da baska birsey mi bilemiyorum :KK64:
Benimde öyleydi Can'ım düzelir bence ve adet düzensizliğinin gebeliği hızlandırdığını yani süpriz yaptırdığını duydum çok kez vucüt kendini hamileliğe hazırlar derler inşallah öyledir Seninde ;)

Benim tecrübeli ( gebelik ve çocuk doğum) bir komşum adetleriniz gecikmeye başladıysa adet Bebek arıyor der!
Kilim ve tohum Kilim ve tohum Can'ım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmene yardım etsin. Küçük meleğimizi sağlıkla kucağına aldığın günde yazmayı nasip etsin bu topiğe bizede dua et tatlım ❣

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Kilim ve tohum Kilim ve tohum @Pinkhouselife61
Ayyy insaAllah öyledir canlar ya bir umut daha oldu bana bilimsel açıklamasida sanirim spermlerin etkisinden oluyor ee be spermler etkilicek kadar ulasiyorsunuz oraya yumurtayi sey etmeden geri mi donuyorsunuz ayip dimi yani:KK12::KK70:

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri Kilim ve tohum Kilim ve tohum @Pinkhouselife61
Ayyy insaAllah öyledir canlar ya bir umut daha oldu bana bilimsel açıklamasida sanirim spermlerin etkisinden oluyor ee be spermler etkilicek kadar ulasiyorsunuz oraya yumurtayi sey etmeden geri mi donuyorsunuz ayip dimi yani:KK12::KK70:
Hiç sorma Cem Yılmaz'ın skeçi gibi hani diyor ya ayda kaç milyon tane baba diye bağırarak gidiyor gariplerim :)

@Pinkhouselife61 SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri
Gittikleri yolda engeller varmis bazen birbirlerini ölduruyorlarmis falan erkek stres altindayken o birbirini olduren spermler ortaya cikiyormus falan onlardada birseyler var bizimki yetmiyor gibi adida degisik birseydi hatta kamikaza mi ne öyle olmasi lazim milyonlarcasi savasa cikar gibi evlat olma yoluna çıkıyorlar galip gelen yok henüz hepsi mefta:KK70:

Back