• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bi test yapayım dedim o da düzgün çıkmaz zaten ne kadar şanslıyım

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-07-30-22-10-02.webp
    SmartSelectImage_2016-07-30-22-10-02.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 17
  • SmartSelectImage_2016-07-30-21-48-00.webp
    SmartSelectImage_2016-07-30-21-48-00.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 18
Bi test yapayım dedim o da düzgün çıkmaz zaten ne kadar şanslıyım
. Canim Ben senin testte oynama yaptım ben gördüm inşallah sen hamişsin bak atıyorum fotolarını

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 30
  • image.webp
    image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 35
Kız zaten bende sana hasta olma diyorum işte :)
O kadar çok vişne suyu içtim ki anlatamam...
Çişim bile kırmızı akçak nerdeyse :KK70:
Vişne kanı sulandırdığı için erken adet olurum diye bekliyorum...:cool: İnşaaallah hamişimdir de olmam tabii :olamaz:
Olsam da hormon testlerim ve rahim filmim beni bekler........o_O

O kadar çok vişne suyu içtim ki anlatamam...
Çişim bile kırmızı akçak nerdeyse :KK70:
Vişne kanı sulandırdığı için erken adet olurum diye bekliyorum...:cool: İnşaaallah hamişimdir de olmam tabii :olamaz:
Olsam da hormon testlerim ve rahim filmim beni bekler........o_O
İnşallah olmazsın pinkim ya dua ediyorum hepimize valla ❣

@Pinkhouselife61
Geldim canım kuzen kinasi düğünü falan giremedim bende hamis olmak istiyorum artık bıraktım ertledim diyorum ama duramiyorum bugün inofolic aldım onu sabah mi aksam mi iceyim nasil yapsam birde birsey farkettim benim adet dongum uzadi gitti bak hala olmadim bugunde gelmedi 2 gun geçmiş oldu ama ben bunu 30 gun varsayarak hesaplamistm ortalama alipta bu durumda benim yumurtalmaa gunumdede degisiklik oluyor anlamadim illa ovulasyon testimi lazim ya akintilarim devam ediyor zaten ayin ortalarindan beri persmbe kan testim negatif cikti ama bilmiyorum insaAllah yumurtalama günüme denk gelmisimdir daha kana gecmedigi icin negatif cikmistir falan umutluym ya hala bugün olucam sandim düğünde yanimda vardi gittim hemen ped koydum agrim oldu ama gelen giden yok öyle işte:KK51:
suzansu suzansu
Canım nasil gidiyor hamilelik sorun yok insaAllah dualarina kocaman amin diyorum ve opuyorum seni:KK15:
@_Dusler_Akedemisi_
Canım cok sevindim hamileymissin süper bir haber saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah dikkat et kendine:KK15:
Kilim ve tohum Kilim ve tohum
Sorun olmamasına sevindim canım degerlerin iyi saglikla kucagina alirsin insaAllah:KK15:
moonlight2135 moonlight2135
Yoksun sende canım bir sorun yoktur insaAllah bırakma buraları:KK51:

@Pinkhouselife61
Geldim canım kuzen kinasi düğünü falan giremedim bende hamis olmak istiyorum artık bıraktım ertledim diyorum ama duramiyorum bugün inofolic aldım onu sabah mi aksam mi iceyim nasil yapsam birde birsey farkettim benim adet dongum uzadi gitti bak hala olmadim bugunde gelmedi 2 gun geçmiş oldu ama ben bunu 30 gun varsayarak hesaplamistm ortalama alipta bu durumda benim yumurtalmaa gunumdede degisiklik oluyor anlamadim illa ovulasyon testimi lazim ya akintilarim devam ediyor zaten ayin ortalarindan beri persmbe kan testim negatif cikti ama bilmiyorum insaAllah yumurtalama günüme denk gelmisimdir daha kana gecmedigi icin negatif cikmistir falan umutluym ya hala bugün olucam sandim düğünde yanimda vardi gittim hemen ped koydum agrim oldu ama gelen giden yok öyle işte:KK51:
suzansu suzansu
Canım nasil gidiyor hamilelik sorun yok insaAllah dualarina kocaman amin diyorum ve opuyorum seni:KK15:
@_Dusler_Akedemisi_
Canım cok sevindim hamileymissin süper bir haber saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah dikkat et kendine:KK15:
Sorun olmamasına sevindim canım degerlerin iyi saglikla kucagina alirsin insaAllah:KK15:
Anladım tatlım... İnşaallah hamişsindir.. Normalde böyle gecikirmiydi ?
PCO falan yok değilmi sende ?

@Pinkhouselife61
suzansu suzansu
@_Dusler_Akedemisi_

İnşallah Can'ım. Allah isteyen herkese kısmet etsin. Bana ve benim gibi tazecik hamilelere de salimen bir gebelik geçirmeyi tamamlayıp bir avazda doğum yapmayı kısmet etsin inşallah.

Back