- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.701
hopbalaaâa haydi hayırlı uğurlu olsun ALLAH nasip ettiği bu güzel yolda hep güzel haberler versin herşey gönlünce olsun evladını bir avazda doğurması nasip olsun inşallah kuzummmmmTatli teyziskolar gunaydinnn♡♥
Doktor inat yahu pzt bekliyor ben ondan ayrı biryerde baktırıyorum. Gebelik lehine görünüyor sonucu. Daha da başka bir şey yok. Bugün çok daha Mutlu umutluyum
hopbalaaâa haydi hayırlı uğurlu olsun ALLAH nasip ettiği bu güzel yolda hep güzel haberler versin herşey gönlünce olsun evladını bir avazda doğurması nasip olsun inşallah kuzummmmm
Canim evet hemde ilk defa görmüştüm kar beyaz böyle kesilmiş süt gibi sendedemi geldi yumurta olayı kapandı demekmiş dollendimi kız yoksa ay insallah
Kasik agrin felan varmi kuzum ben çok dua ediyorum hepimiz için inşallah geliyordur kuzum.
Canım beni de sivilce bastı hatta ben adet olacağım diye üzüldüm bile bir hafta kala!Can'ım bende ilk kez farkediyorum böylesini yaaaaynen dediğin gibi kar beyaz böyle.. Çok afedersin çamaşırımdan taytıma kadar geçmiş 6 gün kaldı bat a imkansız yumurtlamam falan...
Mesela normalde benim pek sivilce çıkmaz adete yakın.. Şimdi çıktı bi kaç tane..Bilmiyorum ki noluyo ... İnşaallah hamişimdir yaaa.. Hepimiz mart annesi oluruz
Ya hamile olan kaçıyo ay ay anne topiclerinde takılıyoYa top ic kurdurdu hey masallah bin Masallah ahahahha nerde bu hatunlar
Evet inşallah ben de! Daha doktor görmedi sadece sonuçlarım böyle! Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Gebelere sağ salim tamamlamayı ve bir avazda doğurmayı bat için gün Sayanlara da müjdeler vermek kısmet olsun!Kız sendemi hey masallahhhhhh Allah um ne bereketli temmuz ayı eylemis 41 kere Masallahhaydi gözün aydın cani hayırlı uğurlu olsun kuzum .Allah im birde canyoldasim arkadaşım pink e nasip eylesin love5 safına masal Allah i m onlara da nasip eyledi tu isteyenlere insallahhhhh
@_Dusler_Akedemisi_ kuzum sen mart annesi mi nasip olursa
Tatlım inan ki bilmiyorum ya inanamıyorum.. Ağlayıp duruyorum çok yorulduk hamdolsun...Canım beni de sivilce bastı hatta ben adet olacağım diye üzüldüm bile bir hafta kala!
Aminnn inşAllahEvet inşallah ben de! Daha doktor görmedi sadece sonuçlarım böyle! Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Gebelere sağ salim tamamlamayı ve bir avazda doğurmayı bat için gün Sayanlara da müjdeler vermek kısmet olsun!
Ediyorum canım sen de umutla sevinçle bekle inşallah müjden seninledir. Bir mucize de senden gelir.Tatlım inan ki bilmiyorum ya inanamıyorum.. Ağlayıp duruyorum çok yorulduk hamdolsun...
Nolur bize dua edin Rabbim tüm isteyen kardeşlerime de bana da hayırla nasip etsin inşaallah bu ay
İnşaallah hayatım yaa...Ediyorum canım sen de umutla sevinçle bekle inşallah müjden seninledir. Bir mucize de senden gelir.
Bak bir şey diyeyim de gülümseteyim seni. Rahmim hayrat Çeşmesi gibi kız hiç durmuyor. Akıntının her türü var. Misalen dün beyaz şeffaf arası bir katı şeyngeldi.İnşaallah hayatım yaa...
Sende akıntı oldu mu? Hamişlik evvelinde
Allah iyiliğini versin kızzzBak bir şey diyeyim de gülümseteyim seni. Rahmim hayrat Çeşmesi gibi kız hiç durmuyor. Akıntının her türü var. Misalen dün beyaz şeffaf arası bir katı şeyngeldi.
Az kaldı Allahım inşallah hepimize güzel haberler vermeyi kısmet etsin. Sen de endişeyle değil ümitle bekleAllah iyiliğini versin kızzzgüldüm İnan ki
Bende de beyaz akıntı oldu bu gün ondan sordum tatlım.. Ya rabbimden bekliyorum istiyorum.. İnşaallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim
İnşaallah balımAz kaldı Allahım inşallah hepimize güzel haberler vermeyi kısmet etsin. Sen de endişeyle değil ümitle bekle
Can'ım bende ilk kez farkediyorum böylesini yaaaaynen dediğin gibi kar beyaz böyle.. Çok afedersin çamaşırımdan taytıma kadar geçmiş 6 gün kaldı bat a imkansız yumurtlamam falan...
Mesela normalde benim pek sivilce çıkmaz adete yakın.. Şimdi çıktı bi kaç tane..Bilmiyorum ki noluyo ... İnşaallah hamişimdir yaaa.. Hepimiz mart annesi oluruz
Ya hamile olan kaçıyo ay ay anne topiclerinde takılıyobat tarihi gelenler burda genelde adet olanlar da bat a kadar uğramıyor
Evet inşallah ben de! Daha doktor görmedi sadece sonuçlarım böyle! Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Gebelere sağ salim tamamlamayı ve bir avazda doğurmayı bat için gün Sayanlara da müjdeler vermek kısmet olsun!
Ay inşaallah tatlım yaHey masallahhh inşallah canım Allah in sonsuz rahmeti bereketi seninde üstüne olsun inşallah ol deyince olduran ALLAH ol Dursun inşallah.
Bende seni bu ay alıp eli den tutup mart annelerinin yanına gidecem inşallah ordan devam etcez inşallah kız kardesimde bile bu kadar istemedim gebe olmasını .
I şallah güzelim rahmeti bereketi bol olan Allah seninde yüzünü gul Dursun inşallah.
Amin canim cümlesine amin güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?