- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.681
Amin canım isteyen herkeseallahım bekletmeden sanada sağlıklı bi evlat verir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım isteyen herkeseallahım bekletmeden sanada sağlıklı bi evlat verir inşallah
Rakı mı tööbeeee yarabbimyok canım bastırtmamda bu kadın rakıyla falan yakı gibi bişey yapıyomuş. ben inanmıym pek ama ona gittikten sonra hamile kalan çok insan var eşimin köyünde bi umut baktırıvereyim dedimyakıyı yapıştırayım bakıym bi nasip :) resmen her ay kendimi hamile gibi hissediym çok stres oldum ya senin kaç kaldı
Canimmmmm inşallah ya inşallah bu ay hayırlı güzel haberi alırsın. Dilerim ALLAH ' dan hayırlı evlat bağışlasın sana. Canim.
Amin tatlımm ya inşaallah öyle olur.... Ama adet belirtilerim başladı.. Rabbim inşaallah hepimizin yüzünü güldürsünCanimmmmm inşallah ya inşallah bu ay hayırlı güzel haberi alırsın. Dilerim ALLAH ' dan hayırlı evlat bağışlasın sana. Canim.
Rakı mı tööbeeee yarabbimKız ondan şifa beklenmez Allah günah yazar
Valla rakı yerine kolonya da kullanabilir teyze biraz değişükkkkkk
Valla benimde şuan 6 gün kaldı kendimi 9 aylık hamile gibi hissediyormuş
Geçmiyo günler..İnşaallah hamişizdir bu ay
hayırla
Ay kiyamam ya konusunu gormustum durumunu yeni gordum cok uzuldum rabbum tez zamanda sifaversin okuyacamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...gelecegine-umutla-bekleyenler.889794/page-541
kremalicorek arkadaşımız doğum yaptı ikiz kızları oldu fakat bebekleri rahatsız birinin beyninde kana varmış sizlerden YA ŞAFİ ESMASINI çekmenizi rica ediyorum sizler de bebek istiyorsunuz ya da hamilesiniz arkadaşlar çok sevap olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim acil şifalar ihsan etsin inşaallah..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gelecegine-umutla-bekleyenler.889794/page-541
kremalicorek arkadaşımız doğum yaptı ikiz kızları oldu fakat bebekleri rahatsız birinin beyninde kana varmış sizlerden YA ŞAFİ ESMASINI çekmenizi rica ediyorum sizler de bebek istiyorsunuz ya da hamilesiniz arkadaşlar çok sevap olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Nasıl yaaaniiiTatli teyziskolar gunaydinnn♡♥
İnşaallah tatlım ya nolur dua et.. Bi arkadaş daha hamileymiş insan hevesleniyo yaaa....Öyle duydum ama bilmiym canım gdince görcem bakalım napcak ne dicek merak ediyorum kafama yatmazsa yaptırmam zaten inşallah sen hamilesindir canım ya geçen ay bende resmen hamileymşm gb gezdim ama yok yok yok
Ne dedi dr tatlım?Can'ım bugün 78,4 çıktı
Doktor inat yahu pzt bekliyor ben ondan ayrı biryerde baktırıyorum. Gebelik lehine görünüyor sonucu. Daha da başka bir şey yok. Bugün çok daha Mutlu umutluyumNe dedi dr tatlım?