❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

yok canım bastırtmamda bu kadın rakıyla falan yakı gibi bişey yapıyomuş. ben inanmıym pek ama ona gittikten sonra hamile kalan çok insan var eşimin köyünde bi umut baktırıvereyim dedim yakıyı yapıştırayım bakıym bi nasip :) resmen her ay kendimi hamile gibi hissediym çok stres oldum ya senin kaç kaldı

Canim gebelige kadar bakıyormuş gen kalınca uzak da oturuyorsun en ya ki yerde kadın doğuma başla dedi o yuzden beni sepetledi
Canim Allah ' a sigindik evladimla. Allah nasip eder de inşallah bu süreç saglikli hayırlı ilerler.
Tüm gebe kardesleriminkide öyle olsun inşallah.

Senin bat a ne kadar kaldı kuzum.

Sen ovulasyon al canim yumurta günlerinde nasibini dene .Esine folik asit icirmene çok sevindim biz ne kadar yumurtlasakda saglikli sperm çok önemli gerçi Allah yeterki ol desin tek sperm bile oluyor evelallah.

Kafanı dinle biraz kuzum ama dediği gibi cok da hirpalamadan kendini Allah ol derse olur elbet diyerek degerlendir.
Insallah evladina kavuştursun tez vakitte Allah.

Kızlar benimkine de bi bakin bi kaç önce yaptığım testte de bu şekilde cikmisti ama husran

Canim geçen ayda bana böyle olmuştu ama adet olmuştum.belki vücudun gebelige kendini h azirliyordur.
Ilk 10 dk da çıkması daha saglikli sonuç kuzu .
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah canım

Allah razı olsun canım belkide dediğin gibidr

Bugün olmam lazımdı ama daha olmadim kasık agrilarim belirtilerimde kesildi zaten kan testi negatif çıktı kac gune olurum bilmem yeni bat şuan belirsiz canlar

amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda bakalım alırım belki test allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin

bende bi sorun yok ama psikolojik olarak stres yaptığım için adet düzenim değişiyo bazen 22 günde olym bazen 28 oluyo döngüm
Anladim canim o zaman rahat olmaya bak benim ne zaman oldugum belli bile olmuyo bazen aya bir bazen 3aya bir pco var bende de 10 senelik evliyim 1 düşük 1olu dogumum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…