• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canlar migren agrim gecmeyip siddetlenince acile gittik gebelik suphesi varmi dedi doktor var dedi kan verdim tabi ki sonuc negatif çıktı hic sasirmadim nedense artık alıştım zaten calismalarada son verdik kendi evimize cikana kadar bebek yok diye akisina bıraktık yoruldum sıkıldım zaten artık şuan değişik bir duygu icindeyim cok doldum ne zamandir aglamadim icim doldu aglayasim var ama aglayamiyorum:KK42: ifadede agliyip rahatliyim bari

Neredesiniz Can'lar? suzansu suzansu bizi bıraktın mı?

Ben senmiyim bırakıp gibiyim habersiz.:KK12::KK12:
Hep okuyorum ama yazmadım.kızlar dan 3 4 kaldı .
Grip olmuşum bugün 4 gun ol cak yatıyorum :hasta::hasta:nerden çıktı anlamadım.

Sen nasılsın canim?
Love s afinaz düşler akademisi sizler nasılsınız can ' lar :KK37:

Canlar migren agrim gecmeyip siddetlenince acile gittik gebelik suphesi varmi dedi doktor var dedi kan verdim tabi ki sonuc negatif çıktı hic sasirmadim nedense artık alıştım zaten calismalarada son verdik kendi evimize cikana kadar bebek yok diye akisina bıraktık yoruldum sıkıldım zaten artık şuan değişik bir duygu icindeyim cok doldum ne zamandir aglamadim icim doldu aglayasim var ama aglayamiyorum:KK42: ifadede agliyip rahatliyim bari

En güzeli kuzum ben gebe kaldığım ay yeter be demiştim.diet yapıyordum.
Kafanı boşalt eşine saril.
Allah a sigin inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları sana bağışlasın kuzum.

En güzeli kuzum ben gebe kaldığım ay yeter be demiştim.diet yapıyordum.
Kafanı boşalt eşine saril.
Allah a sigin inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları sana bağışlasın kuzum.
Canım benim cok sagol insaAllah hayırlı zamanda gelir kendimi sorunlu gibi hissetmeye basladim ki varda zaten ama gitmicem doktora kür vs yok diyete başlıcam Allahin izniyle:KK51:

Can'ım benim üzülme nolur... Sağlık güvenceniz olana kadar akışına bırak sonra olmazsa doktora gidersin.. İnşaallah hiç gerek kalmadan Rabbim ikram eder.. Sadece sen değilsin ki hepimiz bak bekliyoruz yıllarca bekleyen birsürü arkadaşlarımız var.. Nolur birbirimize destek olalım güçlü olalım..

Ben senmiyim bırakıp gibiyim habersiz.:KK12::KK12:
Hep okuyorum ama yazmadım.kızlar dan 3 4 kaldı .
Grip olmuşum bugün 4 gun ol cak yatıyorum :hasta::hasta:nerden çıktı anlamadım.

Sen nasılsın canim?
Love s afinaz düşler akademisi sizler nasılsınız can ' lar :KK37:
Çok geçmiş olsun tatlım benim ☺️ Gittim bi hava aldım geldim hemen ama yaz sende bizi boşlama :-)
Duydun mu minnoşumuzun kalp sesini annesi :nazar::KK46:

Can'ım benim üzülme nolur... Sağlık güvenceniz olana kadar akışına bırak sonra olmazsa doktora gidersin.. İnşaallah hiç gerek kalmadan Rabbim ikram eder.. Sadece sen değilsin ki hepimiz bak bekliyoruz yıllarca bekleyen birsürü arkadaşlarımız var.. Nolur birbirimize destek olalım güçlü olalım..
Kendimi kötü hissettiğim bir an oldu canım her adet günü gelince olan durum gibi Allahim hayirlara çıkarsın insaAllah sizlerden güzel haberler alarak mutlu olayım:KK51:

Canım benim cok sagol insaAllah hayırlı zamanda gelir kendimi sorunlu gibi hissetmeye basladim ki varda zaten ama gitmicem doktora kür vs yok diyete başlıcam Allahin izniyle:KK51:
Ya canim bizde denilen sperm sorunuydu bende hep onun üstüne düşmeye başlamıştım.ama bu ay adet te başladı ça incir yedim 2 yada 3 tane yumurtlama gününe kadar sizde sperm felan nasıl kuzum .sende ona göre bi yol cizersin mesela.

Maşallah süphanallah ❤️❤️❤️ Takvimin hayırlı olsun Can'ım benim :KK200::KK200::KK200:
Bak bak hain kofteye bak hiç demiyor öylesine gittim geldim hemen lafı degistiriyor :sinirli:

Sağ ol kuzum Allah razı olsun.nilay artık bana gelme dedi kovdu nerden iyi bi dr bulmam bilmiyorum.

Sen neler yapıyorsun ne var ne yok anlat bakalım.:KK15:

Çok geçmiş olsun tatlım benim ☺️ Gittim bi hava aldım geldim hemen ama yaz sende bizi boşlama :-)
Duydun mu minnoşumuzun kalp sesini annesi :nazar::KK46:

Yok kuzum daha ses mes yok pazartesi kese gördük sadece bu salı yine gel bos genel ilmi değilmi belli ol cak.
Allah nasip ederse bide bebeği görsem inşallah. Bilmiyorum kuzum ya 7 sene bu günü bekle şimdide öyle mi boyle mi grip ol bisi olurmu yemek yap bisi olurmu ınan timarhanelik oldum.bu psikoloji den çıkamadım.Hep diken üstünde.

Allah 'a Şükürler olsun insallah isteyen tu, kardeslerimde yaşar ama böyle değil daha rahat daha huzurlu stressiz olsun inşallah. .

Aminnnn

Bak bak hain kofteye bak hiç demiyor öylesine gittim geldim hemen lafı degistiriyor :sinirli:

Sağ ol kuzum Allah razı olsun.nilay artık bana gelme dedi kovdu nerden iyi bi dr bulmam bilmiyorum.

Sen neler yapıyorsun ne var ne yok anlat bakalım.:KK15:
:olamaz: Demem tabii:rapci:

Aa neden gelme dedi ya.. Üzüldüm valla.. Doğumu da onda yapmak istiyordum ben :ruh: özel hastanelerde görmediğim ilgiyi onda gördüm :KK45:
Bide ben alışınca hemen adapte olamıyorum :olamaz: bide emanetleri de gördü :KK70: kaç kişiye aççaz anam bacım :KK33:
Üzüldüm gerçekten o_O

Yok kuzum daha ses mes yok pazartesi kese gördük sadece bu salı yine gel bos genel ilmi değilmi belli ol cak.
Allah nasip ederse bide bebeği görsem inşallah. Bilmiyorum kuzum ya 7 sene bu günü bekle şimdide öyle mi boyle mi grip ol bisi olurmu yemek yap bisi olurmu ınan timarhanelik oldum.bu psikoloji den çıkamadım.Hep diken üstünde.

Allah 'a Şükürler olsun insallah isteyen tu, kardeslerimde yaşar ama böyle değil daha rahat daha huzurlu stressiz olsun inşallah. .

Aminnnn

6-7. Haftalarda duyuluyor normalde Can'ım şuan senin tam zamanları mesela :KK15:
10. Haftada duyanlar bile var :KK51:
Pozitif ol aklına kötü şeyler gelince o kötü sesi sustur:KK47:
Zaten herşey olacağına varır kaderimiz yazılmış değiştiremeyiz ki:KK51: tabiki Yinede dikkat et kendini yorma ağır kaldırma ani hareket yapma yükseğe uzanma karnına bastırma vs vs. Beslenmene çok dikkat et bol bol su iç :KK45: bebişimiz orada annesi:KK52: çok şükür:KK200:

masal2994 masal2994 kuzum sen nasılsın.
Neler yapiyorsun
napym canım adetim yeni bitti. ovulasyon testimde bitti alıp almamak konusunda çok kararsızım ama almıcam galiba çok yoruldum stres oluyorum iyice bırakcam bu ay nasıl denk gelirse artık eşimde şehir dışına çıkabilir çıkmazsa eğer preseed le denerim bikaç defa

napym canım adetim yeni bitti. ovulasyon testimde bitti alıp almamak konusunda çok kararsızım ama almıcam galiba çok yoruldum stres oluyorum iyice bırakcam bu ay nasıl denk gelirse artık eşimde şehir dışına çıkabilir çıkmazsa eğer preseed le denerim bikaç defa
Can'ım soğan kürü yaptın mı hiç? Bence boş durma.. Kafaya takmamaya çalış ama bişeyler yap Yinede..

Can'ım soğan kürü yaptın mı hiç? Bence boş durma.. Kafaya takmamaya çalış ama bişeyler yap Yinede..
bu ay yapasım vardı ama sonradan hiç canım istemedi. eşime folik asit içirmeye başladım keçiboynuzunu istemedi. yarın karnıma baktırcam bi teyzeye çocuğu olmayanlara bakıveriyomuş galiba olmazsa önümüzdeki ay içerim soğan suyu şimdi geç kaldım galiba

bu ay yapasım vardı ama sonradan hiç canım istemedi. eşime folik asit içirmeye başladım keçiboynuzunu istemedi. yarın karnıma baktırcam bi teyzeye çocuğu olmayanlara bakıveriyomuş galiba olmazsa önümüzdeki ay içerim soğan suyu şimdi geç kaldım galiba
Anladım Can'ım ❤️ Bi baktır bakalım be der teyze :-)
Ayak topuğunu karna bastıranlar varmış sakın öyle bişey yaparsa izin verme çok zararlıymış benim babaannem de yapıyor da ordan biliyorum kuzum..
Rabbim acil şifalar versin ❤️❤️❤️ Yumurtlama gününe denk gelirse yakı da yapıştır beline iyi gelir..
Bide sakın kimseye olmuyor falan deme daha çokk yeni evlisiniz boş yere insanı strese sokarlar düşünmüyoruz de gerekirse..

Back