- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.621
Maalesef canım. İki gün gecikti ama bugün regl oldumaaynaa __________ 22 temmuz
-Lidya- __________ 24 temmuz
@nisandeniz _______ 25 temmuz
S Siddre ___________ 26 temmuz
NABER KIZLAR ? Varmı müjdeli haberler ?
Olsun balımMaalesef canım. İki gün gecikti ama bugün regl oldum
Kiz delu bat 30 demedim bat 24temmuz 25 gunde bir oluyorum 28 gunde bir olucagimi dusunursem 27 temmuz olucak olmazsam adet 30 temmuzda test yapicam oyuzden 30 yaz demistim ne cabuk unuttunKuzum 30 ü demiştin bat olarak ama
Hiiii.. Anladım bacımKiz delu bat 30 demedim bat 24temmuz 25 gunde bir oluyorum 28 gunde bir olucagimi dusunursem 27 temmuz olucak olmazsam adet 30 temmuzda test yapicam oyuzden 30 yaz demistim ne cabuk unuttun(((
Bede regl oldum :) ağustosta korunacağım çünkü dişime dolgu ve 20yaş dişim çekilecek, ekime kadar mola
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi __ HAMİŞ YASMINAAA ___ HAMİŞ lale_cik _______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi _ HAMİŞ duyguserhat ____ HAMİŞ A Ask sana benzer __ HAMİŞ L Laydrosa _______ HAMİŞ Petunyasemen ___ HAMİŞ suzansu _______ HAMİŞ aaynaa __________ 22 temmuz -Lidya- __________ 24 temmuz S Siddre ___________ 26 temmuz S selifor ___________ 29 temmuz @ahucansu28 _______ 29 temmuz -Lavinia 30 temmuz Zilan92 _________ 30 temmuz @melekbaby _________ 2 ağustos @ilkemmmmm _______ 2 ağustos Emineeemm ________ 4 ağustos @Pinkhouselife61 ______ 5 ağustos ada_aras __________ 17 ağustos M Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos baldudakk _________ 21 ağustos @nisandeniz _______ Beklemede Kilim ve tohum _____ Beklemede moonlight2135 _____ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede Jassgiller ________ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk __________ Beklemede Bihter34 _________ Beklemede Enise54 _________ Beklemede D dl3434 __________ Beklemede M Mlgm55 _________ Beklemede K Knptr ___________ Beklemede Z zeplin88 _________ Beklemede bahar1989 ________ Beklemede askininaskisi ______ Beklemede
Aynen cnm az kaldi ne kaldi 30a :)Hiiii.. Anladım bacımo Zaman 30 unu bekliyoruz acele etmeyelim
Tamam tatlımBede regl oldum :) ağustosta korunacağım çünkü dişime dolgu ve 20yaş dişim çekilecek, ekime kadar mola
insaAllah canım ya bu ay sivilcelenmede yok suratimda ne istir anlamadım tam artik vazgectik derkenmi gelmis olucak bebisim insaAllah öyledirAy hadi inşallah bebeğim ya gelmiştir meleğin ama adete yakın yumurtlama olamaz bi istisna olmazsa tabi ❣
Ay inşaallah tatlım yaa..insaAllah canım ya bu ay sivilcelenmede yok suratimda ne istir anlamadım tam artik vazgectik derkenmi gelmis olucak bebisim insaAllah öyledir
4 gün kala yapmistm negatif çıkmıştı 5-6 gun gecikme sonunda yaparım anca zaten bir heyecan yapıyorum sonra ama test negatif cikmisti diyip fos oluyorumAy inşaallah tatlım yaa..
Ne zaman yapacaksın test?
Aynen tatlım hiç acele etme inşaallah minnoşumuz oradadır4 gün kala yapmistm negatif çıkmıştı 5-6 gun gecikme sonunda yaparım anca zaten bir heyecan yapıyorum sonra ama test negatif cikmisti diyip fos oluyorum
insaAllah canim benimAynen tatlım hiç acele etme inşaallah minnoşumuz oradadır
Sizleri de öylePink hosgeldin canim seni burada görmek harika :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?