❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

@Pinkhouselife61
Canım gec geldim bugün giremedim nasılsıniz bakalim iyi mi herkes bende garip birseyler var kasiklarimda hareketlenme gibi aksam beri bir batma falan cozemedim insaAllah bebis yerlesmesi falandir umutlanmak belirtiye yornak istemesemde beynim izin vermiyor heyecan yaptim yine fos olmasa bari hem bu ay esim is buldu ne güzel bebek rizkiyla gelir derler bizde tersi olur belki dedik esprisini yaptik insaAllah oyle olur

İnşaallah hamişliktendir Can'ım..
Bilmiyorum yavaş yavaş soğuyorum sanki.. Ne bileyim ya.. Rabbim imtehan etmesin hayırla versin yoksa korunmaya başlıcam gibi geliyor
Tuttu tutmadı dan sıkıldım

İnşaallah hamişliktendir Can'ım..
Bilmiyorum yavaş yavaş soğuyorum sanki.. Ne bileyim ya.. Rabbim imtehan etmesin hayırla versin yoksa korunmaya başlıcam gibi geliyor
Tuttu tutmadı dan sıkıldım
Hesabini yapma yumurtlama vs takip etme hic kafa yorma baska seylere odaklan canım ama bu esnada korunma tabi olağan iliskiler olsun canın isterse yat biraz yoksa kalk banyo tuvalet vs gitti olsun diye bekleme yatarak bu şekilde alısip unuttugn ay sana supriz gelir belli mi olur sana diyorum kendim yapabilir miyim Hayır ama bu stresimiz hormonlarimizi cok etkiliyor gerçekten bu ay adet olursam cok uzulmucem oyle hissediyorum cunku biraktim akisina bir yandan evet belirti takip ediyorum elimde olmadan ama uzulmucem fazla onu bilmiyorum naparsam yapiyim ne kadar takarsam takiyim gelmicekse gelmiyor bari her bat zamani eziyete donusmesin artık eslerede zarar esim artık bu ay da mi ayni seyleri yasicaz yapma bunu diyor

Ya benim eşim benden daha fena..
Ya niye olmadı bu ayda mı tutmadı niye tutmuyo diyip duruyo
Gelde stres yapma

Bunları kendi isteginlemi kullanabiliryorsun yoksa doktor belli durumlardami veriyor canım nasil oluyor
Kendi kendine yaptıran kadınlar da var
Ama çok cesurca geliyor bana bilmiyorum yani ilaç sonuçta..
Bide klomen yumurtaları fazla geliştiriyor çatlatma iğnesi de çatlatıyor mesela 5-6 tane yumurtan bi arada çatladıysa ilişkide 5 inin de tutması çokk yüksek ihtimal
Yani yüksek ihtimalle çoğul gebelik oluşturan bir ilaç..
Mesela bazen çok yumurta oluştuysa dr çatlatma iğnesi vurdurtmuyor kendi çatlasın diyor çoğul gebelik tehlikeli çünkü 5 iz oluyor düşünsene
Anaaamm...

Ya benim eşim benden daha fena..
Ya niye olmadı bu ayda mı tutmadı niye tutmuyo diyip duruyo
Gelde stres yapma
O zor iste dibinde seni daha da strese sokucak biri varsa takmamak imkansiz oluyor biz ayri evde olsak bu kadar takmam belki ben kv strese sokuyor beni bir gelse bebis modunda tamam bende istiyorumda disaridan etken olunca daha farkli oluyor esin öyle yapıyorsa zor canım strese girmemen

Oda haklı ama ne yapalım elimizden gelen bişey mi?
Ben kendim olmuyorum Allahtan geliyor adet diyorum ne yapıyim..

Baya etkili birseymiste işte sonucta düşünüyorum olucaksa zaten olur olmayacaksa naparsan yap olmaz diyorum sadece dua ediyorum kür falan baska seylere girismedim daha hic beklentim artar böyle bir cok heyecan yapıyorum diye yapasimda gelmiyor aklımda kaliyor karmasik duygular ya senem dolsun hele hala gelmemis olursa denerim artık birseyler napalım ilk is bunu denerim direk bu kadar etkili madem

Oda haklı ama ne yapalım elimizden gelen bişey mi?
Ben kendim olmuyorum Allahtan geliyor adet diyorum ne yapıyim..
Aynen ben öyle rahatltiyorum kendimi sonra bir belirti bir gcikme falan bütün dusuncelr değişiyor varmi yokmu psikopata baglayip gecikeni dahada geciktiriyorum gecen ay 44 gün olmus adet aralari o kadar stres yapmışım yani

Aynen ben öyle rahatltiyorum kendimi sonra bir belirti bir gcikme falan bütün dusuncelr değişiyor varmi yokmu psikopata baglayip gecikeni dahada geciktiriyorum gecen ay 44 gün olmus adet aralari o kadar stres yapmışım yani
Rabbim ol desin inşaallah ❣
PCO da olabilir Can'ım sigorta varsa eşinin gidin hemen..
Bence bi yıkı bekleme çok kişi bana sakın bekleme diye tavsiyede bulundu..

Rabbim ol desin inşaallah ❣
PCO da olabilir Can'ım sigorta varsa eşinin gidin hemen..
Bence bi yıkı bekleme çok kişi bana sakın bekleme diye tavsiyede bulundu..
Daha yeni girdi canım ise olmadi bu ay gidicem zaten tsh icinde giderim ilaçla düşürmek icin ve bu aydan sonra gidersem birde adam akilli bir doktora denk gelirsem güzel bir yonlendirme yapar diye umuyorum ona göre yolumu cizerim ilac tedavi gibi

Insallah cnm ya amin insallah

aynen canım hayırlısı olsun nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…