❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hep iyi olun kuzum
Iste genelde 25 gunde hir olurum 24 temmuzda olurjm gibime gelio
6gun kalmis
28 gunde bir olursam 27 temmuzda olucam
30 temmuza kadar beklemyi dusunuorum
Bakalkm kismet

Ay evet ya meraktan her şeyi denemek istiyoruz inşallah merakımız güzellikle sonuçlanır :)

2 gün var canım adete hayırlısı diyorum sen ne zamn öğrenmştn gebeliğini
canim benim yumurta adetimiz 6. Günü çatlamış çok er kendi incir felan yemistim sanırım ondan. Erken catlayinca galiba dollenmede Erken olmuş 4 gun kala test te çıkmıştı.
Senin daha çok erken hele geç döllenmiş ise inşallah adetten 4 gun sonra ancak çıkar.
Hayırlısı olsun canim daha umut var.

Kızlar BAT 27,7,16 ve hiçbir belirtim yok bu ayda olmadı galiba

Uzulme canim ben burda adet olcam deyip belirti yok deyip gebelik yaşayan çok bayan gördüm çok şükür.
Allah evladini sana bağışlar inşallah.

O test nedir bende merak ediyorum coook

Canim bu ovulasyon yumurtladigin günler çift çizgi çıkıyor .o zaman yumurtladiginin habercisi oluyor internetten alırsan çok uygun bir dene ben hep 14. Gün yumurtlarim sanıyordum meğer 10 11 .günler oluyormuş.
Saglikli evlatlar bağışlasın inşallah Allah canim.

Hep iyi olun kuzum
Iste genelde 25 gunde hir olurum 24 temmuzda olurjm gibime gelio
6gun kalmis
28 gunde bir olursam 27 temmuzda olucam
30 temmuza kadar beklemyi dusunuorum
Bakalkm kismet

Anladım kuzum 1 hafta iz var bekleyelim görelim inşallah güzel günü görmeyi Allah nasip etsin.

Slm kzlar naslsnz bn pk ii deqlm . Esim bzm cocgmz olmyck dio ruya görmüş tu bi ara hala etksnde kaldi sanrm . Bn inanym olck ddm . Onun pk umudu yk ama Allah dan umit kesilmz ddm . 2 senmz olcak hc kornmadk . Ikimz brliktede doktra gtmdk sigortayi bklioz olnca gdz inş

Can'ım eğer durumunuz varsa Spermiogram özelde yapılıyor genelde 80 tl buldum ben hemde iyi biyer..
HSG de 450 civarı heryerde...
Nerede oturuyorsunuz ?
Sigorta ne Zaman yapılacak?

Izmir kuzum . Dha belli deqil ne zmn olck E="Pinkhouselife61, post: 47314861, member: 746621"]Can'ım eğer durumunuz varsa Spermiogram özelde yapılıyor genelde 80 tl buldum ben hemde iyi biyer..
HSG de 450 civarı heryerde...
Nerede oturuyorsunuz ?
Sigorta ne Zaman yapılacak?[/QUOTE]
Izmir de cnm henuz belli deqil nzmn olck . Sogan kuru ve incr kurune baslycm ins esmde keciboynuzu . Gecn ay bal tarcn c otu esmde keciboynuzu kynattm icrdm ksmt deqlms

Izmir de cnm henuz belli deqil nzmn olck . Sogan kuru ve incr kurune baslycm ins esmde keciboynuzu . Gecn ay bal tarcn c otu esmde keciboynuzu kynattm icrdm ksmt deqlms[/QUOTE]
Can'ım ben bütün kürleri yaptım nerdeyse.. Eşine keçiboynuzu kürüne devam et..
İbrahim saraçoğlundan dinledim kürler şikayete göre yapılıyormuş yanı fsh düşükse ona göre bi kür var tsh düşükse onunki ayrı lh , estradiol düşükse ayrı kürleri varmış.. Ben sırayla hepsini yaptım.. Olmadı..
Şimdi sende PCO da olabilir mesela..
Bence dr kontrolünü ol sonra ibrahim saraçoğluna mail at sonuçlarını o ne derse onu yap..
Bu ay maydanoz süt buharı yapabilirsin kendine.. Bide yumurtlamada yakı yapıştır..

İnşaallah Can'ım
Ne zamandır Bebek istiyorsunuz
Kaç yaşındasınız
Bat kaç istersen listemize ekleyebilirim senide:)
24yas bir uyeyim,buralarda yeniyim :)
14aylik evliyim ve 2aydir dusunuyorum tabi ekleyebilirsiniz Bat, baslangic adet tarihi degil mi? 27.07.2016 adet olacagim gun :)

Izmir de cnm henuz belli deqil nzmn olck . Sogan kuru ve incr kurune baslycm ins esmde keciboynuzu . Gecn ay bal tarcn c otu esmde keciboynuzu kynattm icrdm ksmt deqlms
Can'ım ben bütün kürleri yaptım nerdeyse.. Eşine keçiboynuzu kürüne devam et..
İbrahim saraçoğlundan dinledim kürler şikayete göre yapılıyormuş yanı fsh düşükse ona göre bi kür var tsh düşükse onunki ayrı lh , estradiol düşükse ayrı kürleri varmış.. Ben sırayla hepsini yaptım.. Olmadı..
Şimdi sende PCO da olabilir mesela..
Bence dr kontrolünü ol sonra ibrahim saraçoğluna mail at sonuçlarını o ne derse onu yap..
Bu ay maydanoz süt buharı yapabilirsin kendine.. Bide yumurtlamada yakı yapıştır..[/QUOTE]
Deniycm onuda kuzum tum hormon testler i yapıldı tek sorun pkoluym onun icnde tedavi gorym suan bu ay son bkaln nolck . Esimdede sorn var mi yk mu blmioz iste . Hersyn hyrlisi olsn hpmiz icn ins

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. suzansu _________HAMİŞ
  10. masal2994 _______18 temmuz
  11. M Mavisareg ________21 temmuz
  12. aaynaa __________22 temmuz
  13. -Lidya- __________24 temmuz
  14. S Siddre ___________26 temmuz
  15. @Love5 ___________29 temmuz
  16. @ahucansu28 _______29 temmuz
  17. -Lavinia 30 temmuz
  18. Zilan92 _________30 temmuz
  19. @melekbaby _________2 ağustos
  20. @ilkemmmmm _______ 2 ağustos
  21. Emineeemm ________4 ağustos
  22. @Pinkhouselife61 ______ 5 ağustos
  23. ada_aras __________17 ağustos
  24. Kilim ve tohum _____Beklemede
  25. moonlight2135 _____Beklemede
  26. @Duam23 _________Beklemede
  27. Jassgiller ________Beklemede
  28. adyas ___________Beklemede
  29. htc_tfk __________Beklemede
  30. Bihter34 _________Beklemede
  31. Enise54 _________Beklemede
  32. D dl3434 __________Beklemede
  33. M Mlgm55 _________Beklemede
  34. K Knptr ___________Beklemede
  35. zeplin88 _________Beklemede
  36. bahar1989 ________Beklemede
  37. askininaskisi ______Beklemede
  38. baldudakk ________Beklemede
RABBİM MÜBAREK ETSİNCANLARIMM

Canlar; geri bildirim yapmayanları bekleyenler kısmına aldım listemiz karışıyor yoksa...
Bat gününü bilenler yazarsa sevinirim..
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…