❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canim ben bunlar yerine seni yerim senii

Eline emeği e sağlık canim benim o temiz kalbin evlatlarının sevgisiyle dolsun taşısın inşallah...

Hepsi iyi de bu meyva suyunu nasıl icicez ki bu mevsimde neyin suyu sıkılır yumurta hiç yemedim artık yi cem peynirde hep yumuşak yoğurt gibi olanı severdim onuda sildim sayende

Bide sigara en büyük derdim ne yap cam benn

Canim benim faydali olursa ne mutlu bana
Icme canım benim bebegin icin alma paket esinde içiyorsa yaninda icmesin disarida icsin çünkü canin ister bir iki derken ki dumanida etkiliyor zaten kuzenim hamileyken icti dogurdu icti şükür saglikli ama Allah korusun birsey olsa vicdan azabi cekerdi o durumu yasamamk için birak bence yaparsın inanıyorum

suzansu
Birde meyve suyu icmek yerine meyvenin kendisini yersin canım gerci artık meyvelrde hep hormonlu düzgün birsey bulunmaz oldu az ama iyisini ye yeterli gelir

Azalticam kuzum başka yolu yok inşallah ALLAH bana o iradeyi verir.ya tiksiniyorum diyor bazı içen hamileler anlamadım ..
Meyve suyu bencede en iyisi dediğin sıkmak yerine kendini yiyelim. Ben muzu çok severim laf aramızda her ogün yemek yerine de yerim ..

Bu dualar içinde Allah razı olsun senden canim.

Ceviz masallah çok faydalı. Ya bu balık olayına şimdi bende baktım kimi yerde mutlaka hafta bir tüketim di o.

Ben bide su dusuk riskine iyi gelen bisiler varmı ona da bakım

Aynen canım zararli olan seylerden ziyade neler faydali neler onleyici onlarida bilmek lazım

Ayy ablaaaa sen ne kadar tatlısın böyle yaa valla tanımadan sevdim senii

Elimdeki bir kitaptan bilgiler paylasmak istiyorum canlae faydali olursam ne mutlu bana
Gunde 818 defa Estağfirullah kari koca birlikte çocuk için
Meryem suresi her gün bir defa suya okunup icilir 41 defa
Al-i Imran suresinin 37.ayeti 1kg hakiki bal,50gr arisutu,250gr corek otu,250gr isirgan tohumu, 100gr antepfistigi olan karışıma okunur.Hazirlanisi ise isirgan otu ve corek otu ogutulur, arisutu ve bala karistirilarak cam bir kapta saklanır. Kabin disina ışıktan korumak icin folyo sarılır. Sabah aksam ac karna 41 gun yenir.
Besleme 100defa bir kagida yazilip uzerinde tasinirsa evladi olur ve uzun ömürlü olur biiznillah.
Ya Macid (celle celalühü) 48 defa suya okunup kari koca beraber icilir.
Gunde 731 defa esler Ya Halık (celle celalühü) okunur.
Havuc hipofz bezlerini calistirir yani troidleri ve bu vesileylede yumurtalaliklari.

Bnde özlemişim kizzzz ayyy Btanm ya sayfaları pk okuyamadım teyzemi oluyum yoksa

Ayy ablaaaa sen ne kadar tatlısın böyle yaa valla tanımadan sevdim senii
Sağ ol canim o senin temiz kalbinin yansıması. Allah razı olsun.

Kuzummm bu kitap mi dergi mi çok merak ettim nedir bunun adı ve yazarı kim şöyle bana vallahi bayıldım tamamı elimde olsun nasip olursa.
Sen beni aşk a getirdin valla Kafam dağıldı sayende .
Bi yerde konu vardı hepimiz için dua istedim hatta biz ona d ilendim diyelim valla resmen herkesten dua istedim bizim için ayıp olduysada oldu Allah içimi biliyo .Insallah dualar bizi korur umutlarımızı kavusturur.

suzansu
Kitabin adi Her Anneye Lazım canım bu kadar sadece yazarı falan yazmıyor o şekilde kitapcilarda bulabilirsin ben bebegim icin ilklerim kitabı bile aldim ya bir gelse sıpa yazicam ilklerini

suzansu
Kitabin adi Her Anneye Lazım canım bu kadar sadece yazarı falan yazmıyor o şekilde kitapcilarda bulabilirsin ben bebegim icin ilklerim kitabı bile aldim ya bir gelse sıpa yazicam ilklerini
Canim insallah gelir tez zamanda Allah sana hayallerini gerçek etmeyi nasip eylesin .
Isim için sağol canim bende aliyim .

Tatlım inşaallah hamilesindir hayırla Günün geçmeden umutlanma geçince kanda gebelik testi yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…