• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Amin ya inşaallah aslında ben 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz bekarken de bu 8 aylık olana kadar da adetim hiç düzensiz olmamıştı ama şu 3 aydır adetim bir hafta bir hafta geriye attı sen son 1 haziranda adet olmuştum bu ay da 1 temmuz da oldum yani tam gününde ama o da tam adet gibi olmadı 3 gün sürdü kahverengi akıntı şeklinde
Benim de öyle Balım ama bebiş yok ne yazıkki..
Stresten geçilebiliyor.. Kendi haline bırakmamız gerek birazcık :(

Günaydın canlar...
Nasılsınız..
Günaydın canım , asıl sen nasılsın biraz önce gördüm hamileymişsin çok sevindim :KK71: Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah , Pre-seed kullandığını okudum bende hep araştırıyordum ama emin olamıyordum, bende de seninki gibi kuruluk var ve çok canım yanıyor ilişki esnasında umarım bana da faydası olur bi dahaki ay artık nasipse bir de bunu deneyelim tabi birde eşim işlerden fırsat bulupta gelirse :işsiz:

Günaydın canlar...
Nasılsınız..
Hayırlı sabahlar kuzum :anneadayı: hamişim benimmm:dondurma:
Hamile olup bizi unutmaman güzel :deli: genelde hamile olan eşyalarını toplayıp başka topiclere gidiyor :110:

Günaydın canım , asıl sen nasılsın biraz önce gördüm hamileymişsin çok sevindim :KK71: Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah , Pre-seed kullandığını okudum bende hep araştırıyordum ama emin olamıyordum, bende de seninki gibi kuruluk var ve çok canım yanıyor ilişki esnasında umarım bana da faydası olur bi dahaki ay artık nasipse bir de bunu deneyelim tabi birde eşim işlerden fırsat bulupta gelirse :işsiz:

Aynen bende istiyorum tatlım ama 120 tl.. Şimdi bu ay HSG Spermiogram falan çekilcz inşaallah biraz tuzlu olacak.. :(
İnşaallah gerek kalmaz da hemen hamiş kalırız yaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hamile olup bizi unutmaman güzel :deli: genelde hamile olan eşyalarını toplayıp başka topiclere gidiyor :110:

Aynen bende istiyorum tatlım ama 120 tl.. Şimdi bu ay HSG Spermiogram falan çekilcz inşaallah biraz tuzlu olacak.. :KK43:
İnşaallah gerek kalmaz da hemen hamiş kalırız yaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bizim sperm sayımız ve hareket düşük canım yaklaşık 2 yıldır bununla ilgili tedavi görüyoruz ama sonuç fazla değişmedi , bir de preeseedi deneyelim olmadı zaten eylülde tüp bebek dedi doktorumuz , bu 2 yıl içerisinde o kadar şeyden medet umup para harcadık ki son bi bunu da deneyelim pahalı ama :KK43: eşim de artık çok üzüldüğümü görünce bişey diyemiyor garibim...

:KK46:NİCKNAME - BAT :KK46:
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  11. ✔️ zeplin88 zeplin88 _________❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  12. ✔️ ada_aras ada_aras ________❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  13. ✔️ E elifsu28 ______❤️❤️❤️29 temmuz:KK49:
  14. ✔️ bahar1989 bahar1989 _______❤️❤️❤️4 temmuz:KK49:
  15. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️10 temmuz:KK49:
  16. ✔️ baldudakk baldudakk _______❤️❤️❤️12 temmuz:KK49:
  17. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️18 temmuz:KK49:
  18. ✔️ aaynaa aaynaa __________❤️❤️❤️22 temmuz :KK49:
  19. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️24 temmuz:KK49:
  20. ✔️ S selifor ___________❤️❤️❤️29 temmuz:KK49:
  21. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️❤️❤️30 temmuz:KK49:
  22. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️30 temmuz :KK49:
  23. ✔️ @melekbaby _______❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  24. ✔️ @ilkemmmmm _____ ❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  25. ✔️ Emineeemm Emineeemm ______❤️❤️❤️4 ağustos:KK49:
  26. ✔️ @Pinkhouselife61 ____❤️❤️❤️ 5 ağustos:KK49:
  27. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ htc_tfk htc_tfk _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ Bihter34 Bihter34 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ Enise54 Enise54 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ D dl3434 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ M Mlgm55 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM❤️❤️❤️

Bizim sperm sayımız ve hareket düşük canım yaklaşık 2 yıldır bununla ilgili tedavi görüyoruz ama sonuç fazla değişmedi , bir de preeseedi deneyelim olmadı zaten eylülde tüp bebek dedi doktorumuz , bu 2 yıl içerisinde o kadar şeyden medet umup para harcadık ki son bi bunu da deneyelim pahalı ama :KK43: eşim de artık çok üzüldüğümü görünce bişey diyemiyor garibim...
Şifa Allahtan Can'ım bizim şifamız neyde gizli bilmiyoruz :(
İnşaallah gerek kalmadan hemen oluverir❣❣❣ Rabbim ol der inşaallah ❤️❤️❤️

Allah razı olsun canım inşallah sana ve eşine boynunuza boy soyunuza soy neslinizin yeserecegi hayırlı evlatlar bağışlasın Allah...Amin cümlesine insallahhh..

Canim evet hem kuru luk hem sperm hemde morfoloji sorunu vardı bua y iki defa kullandım ama 4 aydır her akşam kavga dovusle bazen niye unutun diyerek herife dayadim keçi boynuzu pekmezini. Çok inandım evelallah şifa olduguna da inanıyorum kuzum.herşeyden önce yapabilir sen spermleri güçlendirmek için onu dayat eşine söylemesi ayıp sen bile gözle farkedeceksin spermlerin değişikliğini.. 4 ay sonra yani bu ay adet te incir yedim 2 tane günde akintiyi gördüm ovulasyon beklemedim koyu olmasını o gün normal çalışma o,du .
Sonraki gün ovulasyon çift çıkınca preesed kullandım.

Bunları yazıdaki belki ufacık olsa bi fayda olur.
Canim Allah önce rahmine sonra kollarına koysun saglikli evladını inşallah..

Aynen bende istiyorum tatlım ama 120 tl.. Şimdi bu ay HSG Spermiogram falan çekilcz inşaallah biraz tuzlu olacak.. :KK43:
Canim yol arkadaşın yoldasim .. Ben seni sizi bırakıp gitmem hem nasıl giderim evet başka yerlere de bakıyorum bu kan değerleri felan ama hep burdayım ben kuzum..seni ve diye canları hamile görmeden gitmicem ahahahahah inşallah Allah o günleri görmeyi bana nasip etsin.

Kız hgs den çok umutluyum ben inanıyorum Allah sana nasip etcek inşallah .zaten sonrasi nilay dansın onun elleri şifa ol cak sana inşallah kuzum.

Dr umuz masallah işinin ehli en azından o yönden rahatız kuzum .haydi bakalım gelsin bebek benim yoldasim insallah. El ele hamis hamis gidelim d oktorumuza.

Allah razı olsun canım inşallah sana ve eşine boynunuza boy soyunuza soy neslinizin yeserecegi hayırlı evlatlar bağışlasın Allah...Amin cümlesine insallahhh..

Canim evet hem kuru luk hem sperm hemde morfoloji sorunu vardı bua y iki defa kullandım ama 4 aydır her akşam kavga dovusle bazen niye unutun diyerek herife dayadim keçi boynuzu pekmezini. Çok inandım evelallah şifa olduguna da inanıyorum kuzum.herşeyden önce yapabilir sen spermleri güçlendirmek için onu dayat eşine söylemesi ayıp sen bile gözle farkedeceksin spermlerin değişikliğini.. 4 ay sonra yani bu ay adet te incir yedim 2 tane günde akintiyi gördüm ovulasyon beklemedim koyu olmasını o gün normal çalışma o,du .
Sonraki gün ovulasyon çift çıkınca preesed kullandım.

Bunları yazıdaki belki ufacık olsa bi fayda olur.
Canim Allah önce rahmine sonra kollarına koysun saglikli evladını inşallah..

Canim yol arkadaşın yoldasim .. Ben seni sizi bırakıp gitmem hem nasıl giderim evet başka yerlere de bakıyorum bu kan değerleri felan ama hep burdayım ben kuzum..seni ve diye canları hamile görmeden gitmicem ahahahahah inşallah Allah o günleri görmeyi bana nasip etsin.

Kız hgs den çok umutluyum ben inanıyorum Allah sana nasip etcek inşallah .zaten sonrasi nilay dansın onun elleri şifa ol cak sana inşallah kuzum.

Dr umuz masallah işinin ehli en azından o yönden rahatız kuzum .haydi bakalım gelsin bebek benim yoldasim insallah. El ele hamis hamis gidelim d oktorumuza.
Ay ağzın bal yesin kızzzz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
İnşaallah öyle olur valla:KK19:

Insallahhhh canim ..

Ben vesile engel olmak istemem tovbeler olsun .sadece içimden geçirdiğimi yazılım canim sen bi dusun bunları..

Şimdi bu ay hgs olcan hgs den sonra gebelik nasibin artacak diye düşünüyorum çoğunluk öyle olmuş spremlerde sorun yoksa.bu yüzden bu ay almadan da deneyebilirsin..

Bir başka aklımdan geçende bu avrat :KK48::KK48:
Hoş çekilecek hazır yollar acilicakken bide preesed denesede kıymetini ikiye mi katlasa ...

Vallahi kuzum kafamdan geçenler bunlar sen bi dusun bakalım hangisi daha mantıklı sana.

Insallahhhh canim ..

Ben vesile engel olmak istemem tovbeler olsun .sadece içimden geçirdiğimi yazılım canim sen bi dusun bunları..

Şimdi bu ay hgs olcan hgs den sonra gebelik nasibin artacak diye düşünüyorum çoğunluk öyle olmuş spremlerde sorun yoksa.bu yüzden bu ay almadan da deneyebilirsin..

Bir başka aklımdan geçende bu avrat :KK48::KK48:
Hoş çekilecek hazır yollar acilicakken bide preesed denesede kıymetini ikiye mi katlasa ...

Vallahi kuzum kafamdan geçenler bunlar sen bi dusun bakalım hangisi daha mantıklı sana.
Valla şuan böyleyim :confused: kafam Allak Bullak:rolleyes:
Şu HSG yi falan haledeyim bakiyim belki maydanoz süt buharını yaparım:KK31:

Canlar nasılsınız ben iyiyim cok şükür calismalara devam yumurtalamaya iki gün kaldı bu aksam ev bizim (esimin ailesiyle beraber oturuyoruzda:KK14:) tam zamanina denk geldi ayıptır soylemesi fantazili degerlendirebilicem:halay:

Hosgeldinnn kuzummm:KK19:

Ahahahahha kız bi aksilik olmasın tam fantezi ortasında din dan dong kapı calmasin. Ahahahhhahah halini düşünemiyorum kuzum:halay::halay:

Hadi bakalım minikkus Allah kismetini açık etsin insallahhh.bu ay bereketi üzerinize yagsin inşallah kuzum.

Hosgeldinnn kuzummm:KK19:

Ahahahahha kız bi aksilik olmasın tam fantezi ortasında din dan dong kapı calmasin. Ahahahhhahah halini düşünemiyorum kuzum:halay::halay:

Hadi bakalım minikkus Allah kismetini açık etsin insallahhh.bu ay bereketi üzerinize yagsin inşallah kuzum.
Yok canım sık gelip gideni olan bir aile değil Allahtan bu konuda işime yarıyor:halay:
Duana kocaman amin diyorum Allah razı olsun canım benim:KK15:

Back