❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bismillahirrahmânirrahîm.
2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
3- Errahmânir'rahim
4- Mâliki yevmiddin
5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
6- İhdinessırâtel müstakîm
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn

Bismillahirrahmânirrahîm.Kul hüvellâhü ehadAllâhüssamedLem yelid ve lem yûledVe lem yekün lehû küfüven ehadİhl

Kul ya eyyuhel kâfirûn. Lâ a'büdü ma ta'budûn vela entüm abidûne ma a'bud. Vela ene a'bidune ma abettüm. Vela entüm abiduna ma a'büd. Leküm diynüküm veliyeddin.

1- Kul e'ûzü birabbil felak
2- Min şerri mâ halak
3- Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4- Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5- Ve min şerri hâsidin izâ hased

Okunuşu
1- Kul e'ûzü birabbinnâs
2- Melikinnâs
3- İlâhinnâs
4- Min şerrilvesvâsilhannâs
5- Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
6- Minelcinneti vennâs

Canlar ben bu duaların her birini yatmadan gece 3 er defa okudum bunların hemen ardindan da
Kenzul ars duasını okudum bir kere ..

Hatta üçüncü gece okuduktan sonra 4.günün sabahı -Lavinia ne bu duayı söylemiştim oda bana 5 den fazla okuma çok ağır dua demisti korktum hatta ogün onu okumayı bırakmıştım.
Ama yukarıdakiler devam di.

Üstümde kalmasın inşallah başka bi kardesimede vesile olur .şifa olur inşallah.

suzansu balımm koyu sarıyla kahverengi arası akıntım damla damla arasıra. Bakalım kısmet rabbim nasip ettiyse eğer o mucizeyi başım üstüne etmediyse de buna da hamd olsun. Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Senin bebişini de rabbim korusun eşine ve sana bağışlasın inşallah..

Aynen kuzum Allah dan gelirse kabulumuz. Akintin damla mi yogun mu canim . Senin gününde normalde geçti .ama yumurtlama geç oldu.
Şimdi bi yerde okudu kadın 7 gun geçmiş test yapmış bisi çıkmamış adet olmayınca korkmuş doktor o gitmiştik gebe.
Halen umudumuz var kuzum beklicez.Insallah bekleyiş hayırlı haberle mujdelenir.

hmm anladım canım bazıları sarı akıntım oldu falan diyo da ondan sende de oldu mu diye merak ettim :)

Evet canim bende hep okudum akıntıya herkes de oluyo genelde bende olmadı anlamadım demekki benimkide başka .sen ne alemdesin bakım.

Kızlar bu soru sormak istiyorum ben 1 temmuzda adet oldum ama normal adet gibi değildi kahverengi akıntım oldu 3 4 gün sonra bitti araştırdım yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm bi kaç gün önce göğüs uçlarında hafif kararma ve göğsümdeki damarlarda belirginleşme olduğunu farkettim evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi varla yok arası çıktı ertesi gün tekrar yaptım çizgi yoktu dün de kan testi yaptırdım negatif çıktı ama adet olacakmisim gibiyim hafif bel ağrısı falan ya aslında çok ümitliydim hamileyim diye ama yıkıldım negatiften sonra Size sorum şu sizce bu durum ne olabilir kan testi değişir mi ilerleyen gunlerde

Ben beklemedeyim çarşamba çatladı yumurtam göbek etrafında karıncalanma gibi bişiler oluyo ama psikolojik olabileceğinden kaptırmak istemym kendimi ama senin hamile olduğunu duyunca bende umutlandım belki preseed işe yarar vesile olur diye :)

kanda negatifse muhtemelen kimyasal gebelik geçirdin canım bebek rahme tutunamadı adet olursun bikaç gün içinde

canım üzgünüm ama sanmıyorum kan sonucunun değişeceğini ama değerin kaç çıktı söylediler mi 0 sa değişmez ama 3 falan çıktıysa küçük bir ihtimal var gerçi 1 inde olan adetin yerleşme olsaydı değerinin yüksek çıkması gerekiyordu bence

Preseed jeli ne kadara aldin cnm?
Bilmiorum insallah usutme falan deildir ya
Insallah kavusurum bende bebisime

Adet

Adet günümé daha çok ama böyle bi gebelik olduysa onun için mi adet olurum
Canim nasip kısmet sen adetin sokulene kadar ağır bi iş yapma yada ağır ilaçlar kullanma normalde kac günde dongun.
Kime kadınlar yumurtlarkende kanan göre biliyor.
Yerleşme kanaması olsa bile 1 den bu güne 12 13 gun var .
Hiç belli olmaz .bu gariplikler iyidir geçen ay bana da oldu meğer bu ay bebegin sinyalleriymis.
Seninde rahim hazırlanıyor olabilir canim .
Bekle bakalım bi kac gun olmadı bi kan daha verirsin kesin sonuç olur.
Allah evladını sana bağışlasın canim .

Preseed jeli ne kadara aldin cnm?
Bilmiorum insallah usutme falan deildir ya
Insallah kavusurum bende bebisime
Canim değil üstün felan bak gor değil usutme.sen yenileniyorsun .geçen ay ben testte pozitif gördüm abuk subuk ağrılar yasadim sizde biliyorsunuz ama adet olmuştum.

Bak gor evelallah sendende rahim yenileniyor inşallah kuzummm.ilk k ayiplarimizdi Allah hiç birimize bidaha yasatmasin.bakıma girdin sen göreceksin .

Pre seed 120 tl idi canim çok önceden alacaktım pahalı gelmişti ama en son tak etti nelere para vermedin be dedim geçen ay aldı bu ay nasip oldu kuzum iki kere kullandım.
Normalde 4 l yazıyordu ben 2 ye kadar doldurup kullandım.

inSallah cnm
Kenzul arsi 5 defa okuyan peygamberimizi ruyasinda gorurmus 5den fazlasi agir gelirmis arastirabilirsiniz ben bi ara hergun okuyordum
Birde bi laf vardi onu dediginde melekler yeryuzune inip duana amin dermis onuda bulayim da yazayim bi ara onuda okumustum ve ilk cocugumun erkek olucagini gordum ruyada falanda deil knuda anlaticam

Sana zahmet olmazsa yaz cicegim .çok sevinirim.

Insallah cnm ben alip hep kullanmak istedim esim hep red etti ama benimde canima tak etti alip kullanicam dier ay hatta ovulasyonda alucam birde bi yontemvar onuda deniycem bu ay yapabilirsem eger bulayim malzemyide biraz tuhaf ama sukur evde malzeme var yaparim ise yararsa soylerim arastiracam birazda

Kuzum damla damla yoğun değil akıntım ama koyu kahve değil. Adet olursam da üzülmicem sonuçta adet olmakta sağlık demek. Adet olursam eğer burda Ankara'da çok pozitif yorum yapılan bi doktor buldum ondan randevu alıcam ve gidicez eşimle. Belki de bi başlangıç olucak sonu bebişli cumaya kadar gelmezse regl testi tekrarlıcam bakalım. Ben de duydum öyle balım adetin üstünde 10gün geçince negatif ama sonra adet olmak için doktora gidip gebr olduğunu öğrenen hamişleri. Hayıtlısı rabbimden bakalım... suzansu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…