❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der.Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.
Bunu ben bi gece kac defa okudum bilmem bunalima girmek uzereydim benim hic cocugum olmuycakmi diye
Ogece yattik esim uyuyordu ben uyumuyordum emindim cunki horultusunu duyuyordum
Gozumun onunde bisi canlandi bir erkek bebek emekliyordu gercek gibiydi ve cok tatli bir bebekti bir defa gordum allahuekber dedigim an kayboldu ben ilk bebegimin erkek olucagina yorumladim bunu

Her hangi bir dilek için,her hangi bir sıkıntımız için hemen Allahü Tela’nın bu ismi şerifine sığınalım.Her gün (313) defa ” Yâ Erhamerrâhimin” şeklinde yada ” Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram” şeklinde okunur ise Allahü Teâla ne dileği varsa kabul eder.Ne sıkıntısı var ise selamete çıkarır.İnşallah.Erhamerrahimin: Merhametlilerin en merhametlisi (olan Allah) demektir.Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der.Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.

suzansu @Pinkhouselife61
Bu güzel haberi gec ogrendim ama olsun cooooook mutlu oldum canım Allahim kucagina almayi nasip etsin saglikla gecsin hamileligin teyzeleri ve annesi onu bekliyor seviliyor simdiden cok mutlu oldum ya ne diyicegimi bilemiyorum öpüyorum seni canım benim

Amin ya inşaallah aslında ben 1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz bekarken de bu 8 aylık olana kadar da adetim hiç düzensiz olmamıştı ama şu 3 aydır adetim bir hafta bir hafta geriye attı sen son 1 haziranda adet olmuştum bu ay da 1 temmuz da oldum yani tam gününde ama o da tam adet gibi olmadı 3 gün sürdü kahverengi akıntı şeklinde

Ya kuzum söylemesi ayıp kuru luk vardı biraz bende belki ondan da spermler ölüyor gibi de düşünmüştüm.
Çek herifin kulaklarını al vallahi nasip kısmet kuzum inşallah ona da gerek kalmaz da senin mujden gelir canim.
Ovulasyon la kullandım bende cicegim ama akıntıya daha önem verdim görünce beklemedim çift çizgiyi.zaten su yaşıma kadarda iki kere gördüm onu ne hikmetse.
Sonumuz hayırlı olsun kuzum.al bi dene bakalım.Insallah vesile olmadan bu ay bi bakarsın meğer gerek yokmuş insallahhhhhhh

Aynen kuzum adet olmak okadar iyiki zamanında biraz gece olsa mudahale siz sokulmak bin şükür bundan yana Allah bize sıkıntı vermemiş.
Ben çok okudum bu dediğin gibi örnekleri okadar cok isterim ki bu ay sonu yada en kısa zamanda hep Birlik de hamis olsak insallahhhhh

Emeğine sağlık cicegim ya ınan tüyleri diken diken oldu .
Paylastigin için Allah razı olsun canım ..

Allah razı olsun kuzum .dileğim Allah burda olan olamayan evlat hasreti çeken herkese saglikli evlatlar bağışlasın insallahhh inşallah burda hep Birlik de gebe oluruz ..

Canim hiç doktora gittinmi adetler duzenliyse masallah.
Buda çok iyi bence bi iki gün kazandıysa vardır Bunda bu hayır inşallah.Allah dualarını kabul etsin canim hasretin son bulsun kucagin e vlatlarinla dolsun inşallah.

Neler oluyor burda ben bişey mi kaçırdım kızlar?!

Aminnn doktora gittim bi kaç kere hiç sıkıntı yok dedi rahim de ve yumurtalıklarda ama olmuyordu 8 aydır nedensiz bu ay da böyle bişeyle karşılaştım işte ama sanırım yine yok yine hamile Değilim tum testler onu gosteriyor

Estağfurullah canim ..
Allah razı ol sunnn senin ve isteyen tüm kadınlara Allah tez vakitte saglikli hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah canimmm.

Kuzum eşine bakildimi sen ne kadar iyi yumurtlarsan yumurtla eşinin spremlerde önemli.
Biraz ona takviye yapsan mesela bu ay olmaz mi 2 ayda ona keciboynuzu ve arisutu yedi esen günde bir defa akşam yada sabah yapa b ilirmisin .hatta pekmezden sende bi tatlı kaşığı alsan .
Ben çok inanmıyorum pekmeze mucize gibi evelallah Sana da şifa olur belki kuzum.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için saol yok ona hiç bakılmadi ama gidecek oda yaparım tabi yeriz

Amin bitanem dualarını bizden esirgeme hamişlerin duası kabul olurmuş

Insallah cnm yaaa insallah amin allah ragzi olsun

Teşekkür ederim tavsiyelerin için saol yok ona hiç bakılmadi ama gidecek oda yaparım tabi yeriz

C animm bak sen kendine boşa yüklenme şimdilerde .eşine bakılsın sonra izleyeceğiniz yol çıkar ortaya kuzum .böyle sadece kendine yukleniyorsun ona de dr senin çağırıyor .bi sperm testi yapılsın canim . Insallah sonrasi çorap söküğü gibi gelir .sıkma canını uzme kendini.

Amin bitanem dualarını bizden esirgeme hamişlerin duası kabul olurmuş

Esirgermiyim canim ben yasadim biliyorum ne yin ne olduğunu kuzum her daim dualarimdasiniz.benimde sonuç ne olacağı belli değil ki.
Allah a sigindik hep Birlik de .

Insallah cnm yaaa insallah amin allah ragzi olsun
Senden de kuzum insallahhhhhh

Kızlar Bn geldim hala hasta olmadım teste yapmadım biraz dha bklycm

Az önce hasta oldum kızlar bu ayda fos . Neyse hayırlısı olsun . Hepmz icn inş

Canimmmmmm nerdesin sen ya kac gündür.
Hosgeldin s efalar getirdin balim.
Bu ay nasip olmamış kuzum olsun cok sukurki adet te sorun yok.
Allah hayırlısıyla Sana da evladını bağışlasın inşallah .
Çalışmalara devam kuzum.onlar kactikca kavalicaz.
Insallah Allah emekleri boşa çıkarmaz en güzel plan yapan dir şüphesiz.

Özledim seni safinazim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…