- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.081
Kızlar kim hamis haberi verdi anlamadım :) :)
Can'ım cumaya kadar çok dikkatli ol sen. Bakma onların lafına. Rabbim korusun gözetsin inşaallah
Erken başlamış belirtiler senin minnoş sinyalleri vermiş annesine ❣❣❣❣
İnşaallah Rabbim fazlından versin biz aciziz ondan istiyoruz
Amin tatlım aminnnnCanim sabah kan verdim hamd olsun çok şükür ol deyince ol duran Allah a .104 çıktı .
Tamam Kuzum haklısın beklicem Yara da sigindik.Allah korusun hepimizi.
Allah im merhameti bereketi okadar ama okadar buyuk ki hepimize acisin bize esirgesin inşallah.
Ay teyze mi oluyoz biz cok sukur kuzum dikkat et guzel anniş uzanma yukari egilme asagi agir kaldirma bol bol dinlen cevizdi folik asitti vitaminli meyveler badem sut yumurta tuket balim bnm ay masallah cok sukur sabhleyin guzel habere uyanmisoldum rabbim kucaginada almayi nasip etsinCanim şimdi geldim yok dan var eden Allah a şükürler olsun bebek varmis ama çok küçük kuzum .doktora gidemedim ama korkuyorum cumaya bos yer vardı aldım gece sen deyince ama o güne kadar inşallah sağ saglim gelirde gideriz inşallah ...
Allah (C.C) her birimize her anne olmak isteyene burnunda evlat kokusu tüten kadınlara hayırlı saglikli salih evlatlar bağışlasın insallahhhhh.
Ben 7 temmuz gecesi adet oldugumu bildirmistim canim..NERDESİZ KIZLARRRR YOK MU ARTIRAN
zeplin88 _________ 21 haziran SelanikMuhaciri _____ 1 temmuz ada_aras ________ 1 temmuz @ahucansu28 _____ 29 temmuz bahar1989 _______ 4 temmuz moonlight2135 _____ 6 temmuz Emineeemm ______ 8 temmuz askininaskisi ______ 10 temmuz baldudakk _______ 12 temmuz
Ay teyze mi oluyoz biz cok sukur kuzum dikkat et guzel anniş uzanma yukari egilme asagi agir kaldirma bol bol dinlen cevizdi folik asitti vitaminli meyveler badem sut yumurta tuket balim bnm ay masallah cok sukur sabhleyin guzel habere uyanmisoldum rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Canim sabah kan verdim hamd olsun çok şükür ol deyince ol duran Allah a .104 çıktı .
Hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsin insallah bende hastanedeyim baklim kalp atisi duyulacak mı:)
Tamam Kuzum haklısın beklicem Yara da sigindik.Allah korusun hepimizi.
Allah im merhameti bereketi okadar ama okadar buyuk ki hepimize acisin bize esirgesin inşallah.
Balım negatif benim idrar testimGeldim canlar nasılsınız gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah c anlarim.
@Pinkhouselife61 @Love5 neredesiniz sabaha karşı uyudunuz demi ...
askininaskisi canim sen nasıl oldun geceden bu yana değişen bisi varmı .Insallah sende güzel bi haberle gelirsin kuzum.
Tamam balım@Pinkhouselife61 Cnm ben hesaplama yaptim adetim 24 temmuzda gelmesi gerek 25 gunde bi olmasi gerekse ben 25 gunde bir oluyorum gecikirse 28hunde bir olursa 27 temmuzda gelmesi gerek gecikmeyle sen bana 30 temmuz yaziver cnm bati
Ben 7 temmuz gecesi adet oldugumu bildirmistim canim..bitmesi geldi nerdeyse .bakalim bu ay nasipse.olmadi diger aylar .bat 3 agustos demistim takvime baktim 4 agustos. sen beni aguatosa ekle canmm.
Kafa tatilde kaldı sanırım@Pinkhouselife61 bebeğim 2 ağustos bat unuttun sanırım yada kaçırdın
Doktor demeden kullanma cnm dozunu doktor ayarlarCanimmmmm Allah razı olsunnnn sendende.
Dediğin gibi folik asit içiyorum ama riskliymis progestan var evde fakat iç sen bilemedim cuma günü dr gidince o verirse içerim diyorum ama 5 gun nasıl olur ne biliyim kuzum .
Bak ben senden bi ay önce dusuk yasadim hamd olsun şükürler olsun yeniden geldi .Ben inanıyorum senin bu akıntı ağrı haberci sende arkadan bayrağı eline alacaksın inşallah 28 değil 30 günde değil inşallah gelmicek kırmızı bebisler gelecek.
@Pinkhouselife61 im Love m di yer hatunlar hepsi inşallah ALLAH in rahmetinden nasiplerini alcak..aminnnnnn
Dualarin icinde cok saol balim sen hamissin senin dualarin kabul olur allah ragzi olsunCanimmmmm Allah razı olsunnnn sendende.
Dediğin gibi folik asit içiyorum ama riskliymis progestan var evde fakat iç sen bilemedim cuma günü dr gidince o verirse içerim diyorum ama 5 gun nasıl olur ne biliyim kuzum .
Bak ben senden bi ay önce dusuk yasadim hamd olsun şükürler olsun yeniden geldi .Ben inanıyorum senin bu akıntı ağrı haberci sende arkadan bayrağı eline alacaksın inşallah 28 değil 30 günde değil inşallah gelmicek kırmızı bebisler gelecek.
@Pinkhouselife61 im Love m di yer hatunlar hepsi inşallah ALLAH in rahmetinden nasiplerini alcak..aminnnnnn
Dunde bugunde adet olucakmis gibi agriyla uyandim ne olcak benim bu halim bilmem :) bel agrisindan oluyorum suanda
Balım negatif benim idrar testimama yumurta çatlama hesabına göre bat a daha 4 gün var. Ama olsa çıkardı heralde silik falan..
suzansu sen preseedle hamile kaldın dimi canım bu ay ilk defa mı kullanmıştın belirtin falan oldumu hiç :) sorular sorulaar
Doktor demeden kullanma cnm dozunu doktor ayarlar
Sen yogurT ye yogurt dusuhu engellio
Canim çıkmaya bilir sende diyorsun geç yumrtladim zaman geç dolllendi .Ben yaptım çıktı ama 8. 9. Günler yumurtlamistim kuzum .
Kahverengi akıntı dan ne haber .sen bu sabah sokulmedin ya evelallah insallahhhh var sende bisiler.hayırlı olsun kuzummm bekleyeceğiz sabirla cumaya kadar bekleyelim sonra test yapalım.
Allah büyük çok şükür canim sen kalbini esen tut.
Evet canim bu ay iki defa preesed kullandım .
Ama inciri yedim adetliyken hergün iki tane ..
Geçen gebelikde gördüğüm akıntıya gördüm beyaz sefaf o zaman dedim ALLAH ALLAH gene mi. O günü normal değerlendirdik ovulasyon testine göre daha yumurtlama olmamıştı.
Adete 10 gun kala acayip kasıp ağrıları vardı .bide sanki alarji olmuşum gibi vücudum kabardı ,zaten bendi korkutan bu bebeği yabancı bisi gorup vücut ata ya çalışıyor olabilir demisti doktor.
Ben usuttum sandım denizde ağrılar ondan olabilir diyordum ama nasip kısmet Allah ol demiş rahme tutunmuş bebek.
Insallah her anne olmak isteyen kadının duaları kabul olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.uzun süre aratmasin.
Ben bunu bilmiyordu Sağ ol canim şimdi basliyim çok sağ ol canım.içiyorum folik başka bisi almiyim dediğiniz gibi,
Senin bu ağrılar beni iyice merak ettirdi vallahi bos bisi deyip umudlandirmakda istemiyorum ama bunlar bos da değil .haydi hayirlisi canim inşallah sende çok geçmeden minnakina kavusacaksin.
Diet devam mi senin o nasıl gidiyor .[/QUOTE
peki sarı akıntın oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?