❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlar kim hamis haberi verdi anlamadım :) :)

Canim sabah kan verdim hamd olsun çok şükür ol deyince ol duran Allah a .104 çıktı .

Tamam Kuzum haklısın beklicem Yara da sigindik.Allah korusun hepimizi.
Allah im merhameti bereketi okadar ama okadar buyuk ki hepimize acisin bize esirgesin inşallah.

Ay teyze mi oluyoz biz cok sukur kuzum dikkat et guzel anniş uzanma yukari egilme asagi agir kaldirma bol bol dinlen cevizdi folik asitti vitaminli meyveler badem sut yumurta tuket balim bnm ay masallah cok sukur sabhleyin guzel habere uyanmisoldum rabbim kucaginada almayi nasip etsin

Ben 7 temmuz gecesi adet oldugumu bildirmistim canim.. bitmesi geldi nerdeyse .bakalim bu ay nasipse.olmadi diger aylar.bat 3 agustos demistim takvime baktim 4 agustos. sen beni aguatosa ekle canmm.

Canimmmmm Allah razı olsunnnn sendende.
Dediğin gibi folik asit içiyorum ama riskliymis progestan var evde fakat iç sen bilemedim cuma günü dr gidince o verirse içerim diyorum ama 5 gun nasıl olur ne biliyim kuzum .
Bak ben senden bi ay önce dusuk yasadim hamd olsun şükürler olsun yeniden geldi .Ben inanıyorum senin bu akıntı ağrı haberci sende arkadan bayrağı eline alacaksın inşallah 28 değil 30 günde değil inşallah gelmicek kırmızı bebisler gelecek.

@Pinkhouselife61 im Love m di yer hatunlar hepsi inşallah ALLAH in rahmetinden nasiplerini alcak..aminnnnnn

Balım negatif benim idrar testim ama yumurta çatlama hesabına göre bat a daha 4 gün var. Ama olsa çıkardı heralde silik falan..

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. suzansu _________HAMİŞ
  10. K Knptr ___________15 haziran
  11. zeplin88 _________21 haziran
  12. ada_aras ________2 ağustos
  13. @ahucansu28 _____29 temmuz
  14. bahar1989 _______4 temmuz
  15. moonlight2135 _____6 temmuz
  16. askininaskisi ______10 temmuz
  17. baldudakk _______12 temmuz
  18. masal2994 _______18 temmuz
  19. aaynaa __________22 temmuz
  20. -Lidya- __________24 temmuz
  21. @Love5 __________29 temmuz
  22. -Lavinia 30 temmuz
  23. Zilan92 _________30 temmuz
  24. @melekbaby _______2 ağustos
  25. SelanikMuhaciri _____ 2 ağustos
  26. Emineeemm ______4 ağustos
  27. @Pinkhouselife61 ___ 5 ağustos
  28. M Mavisareg ________Beklemede
  29. @Duam23 _________Beklemede
  30. Jassgiller ________Beklemede
  31. adyas ___________Beklemede
  32. htc_tfk _________Beklemede
  33. Bihter34 ________Beklemede
  34. Enise54 ________Beklemede
  35. D dl3434 _________Beklemede
  36. M Mlgm55 ________Beklemede
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor demeden kullanma cnm dozunu doktor ayarlar
Sen yogurT ye yogurt dusuhu engellio

Dualarin icinde cok saol balim sen hamissin senin dualarin kabul olur allah ragzi olsun

Balım negatif benim idrar testim ama yumurta çatlama hesabına göre bat a daha 4 gün var. Ama olsa çıkardı heralde silik falan..

Canim çıkmaya bilir sende diyorsun geç yumrtladim zaman geç dolllendi .Ben yaptım çıktı ama 8. 9. Günler yumurtlamistim kuzum .
Kahverengi akıntı dan ne haber .sen bu sabah sokulmedin ya evelallah insallahhhh var sende bisiler.hayırlı olsun kuzummm bekleyeceğiz sabirla cumaya kadar bekleyelim sonra test yapalım.
Allah büyük çok şükür canim sen kalbini esen tut.

suzansu sen preseedle hamile kaldın dimi canım bu ay ilk defa mı kullanmıştın belirtin falan oldumu hiç :) sorular sorulaar

Evet canim bu ay iki defa preesed kullandım .
Ama inciri yedim adetliyken hergün iki tane ..
Geçen gebelikde gördüğüm akıntıya gördüm beyaz sefaf o zaman dedim ALLAH ALLAH gene mi. O günü normal değerlendirdik ovulasyon testine göre daha yumurtlama olmamıştı.
Adete 10 gun kala acayip kasıp ağrıları vardı .bide sanki alarji olmuşum gibi vücudum kabardı ,zaten bendi korkutan bu bebeği yabancı bisi gorup vücut ata ya çalışıyor olabilir demisti doktor.
Ben usuttum sandım denizde ağrılar ondan olabilir diyordum ama nasip kısmet Allah ol demiş rahme tutunmuş bebek.

Insallah her anne olmak isteyen kadının duaları kabul olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.uzun süre aratmasin.

Doktor demeden kullanma cnm dozunu doktor ayarlar
Sen yogurT ye yogurt dusuhu engellio

Ben bunu bilmiyordu Sağ ol canim şimdi basliyim çok sağ ol canım.içiyorum folik başka bisi almiyim dediğiniz gibi,
Senin bu ağrılar beni iyice merak ettirdi vallahi bos bisi deyip umudlandirmakda istemiyorum ama bunlar bos da değil .haydi hayirlisi canim inşallah sende çok geçmeden minnakina kavusacaksin.
Diet devam mi senin o nasıl gidiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…