❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Haklısın canim valla ben şimdiye kadar hiç bakmadım öyle şeylere.
Başka varsa bildiğin yaz kuzum .

Sure oku salavat çek uyuyana kadar şeytan hemen uyutur zaten

Cubbeli 2
Oda aynen bunu der ahahaha gece gece g uldurdun Allah da seni g uldursun emi, bana uyu dediniz siz kaynatmissizniz şimdi gidiyorum birazdan gene bak cam umarım uyuşmuş olursunuz.optummmmm

Alemsin suzişşşkom uyuduk valla yalan yok
Gittin mi bakiyim dr a minnoşumdan ne haber?

Canim şimdi geldim yok dan var eden Allah a şükürler olsun bebek varmis ama çok küçük kuzum .doktora gidemedim ama korkuyorum cumaya bos yer vardı aldım gece sen deyince ama o güne kadar inşallah sağ saglim gelirde gideriz inşallah ...

Allah (C.C) her birimize her anne olmak isteyene burnunda evlat kokusu tüten kadınlara hayırlı saglikli salih evlatlar bağışlasın insallahhhhh.

Maşallah barekallah
Rabbim mübarek etsin kardeşim
Sağlık sıhhat afiyetle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah
Bol bol şükret, su iç, beslenmene dikkat et, kimseye de söyleme kesinleşsene kadar
Çokk Mutlu oldum İnan elhamdulillah
Bakalım Nilay hanım ne der

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. suzansu _________HAMİŞ
  10. K Knptr ___________15 haziran
  11. zeplin88 _________21 haziran
  12. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  13. ada_aras ________1 temmuz
  14. @ahucansu28 _____29 temmuz
  15. bahar1989 _______4 temmuz
  16. moonlight2135 _____6 temmuz
  17. Emineeemm ______8 temmuz
  18. askininaskisi ______10 temmuz
  19. baldudakk _______12 temmuz
  20. masal2994 _______18 temmuz
  21. aaynaa __________22 temmuz
  22. -Lidya- __________24 temmuz
  23. S selifor __________29 temmuz
  24. Zilan92 _________30 temmuz
  25. @melekbaby _______2 ağustos
  26. @Pinkhouselife61 ___ 5 ağustos
  27. M Mavisareg ________Beklemede
  28. @Duam23 _________Beklemede
  29. Jassgiller ________Beklemede
  30. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  31. adyas ___________Beklemede
  32. htc_tfk _________Beklemede
  33. Bihter34 ________Beklemede
  34. Enise54 ________Beklemede
  35. D dl3434 _________Beklemede
  36. M Mlgm55 ________Beklemede
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM

Canimmm Ol deyince ol duran Allah inşallah sana da çift çift nasip eder dualarim hep var din hep var olacaksın .benimki imkansız gibiydi .Kuzum ınan ne olur moralini yüksektir şükürler olsun Allah a derman ondan...

Canim bi annem bide burdaki kizceler başka aileden kimseye soylemicem dediğin gibi ..
Yoldasim benim inşallah o nilay hanıma ikimizde gebe gidicez evelallah bak gor.

Tamam hayatım kimseye söyleme başka
Hele gözünden nazarından korktuğun kişilere hiç söyleme bence
aman gözünü seveyim dikkatli ol
Bence preseed jel işe yaradı kuzum
Ya kuzum 2. Kez böyle gördüm kendimi listede içim cız etti ha ..Allah hepimizi korusun esirgesin inşallah..
Elhamdülillah Rabbim şükrümü arttır diye dua et hep biliyorum bana dua ettiğini gerçekten hissediyorum allahım korusun seni de minnoşunu da doğumuna giderken de yaz gelince de yaz inşaallah
Minnoşuna selam söyle teyzoşları onu bekliyor
Tabii yazılacaksın listeye çok şükür
Rabbim sonunuda selamete çıkarsın inşaallah

Kizlar bisey sorabilirmiyim ben bugun test yapicm da adetim gecikti biraz sabah idrariyla daha net cikiyoda sabah idrarimi temiz bir kaba aldim birazdan test almaya gidicem acaba ole oluyo mu bi bilginiz var mi
Kuzum beklemiş idrarla test ilk kez duyuyorum .. Zaten adet gününse muhakkak çıkar merak etme gelince taze çiş le yap

Kizlar bisey sorabilirmiyim ben bugun test yapicm da adetim gecikti biraz sabah idrariyla daha net cikiyoda sabah idrarimi temiz bir kaba aldim birazdan test almaya gidicem acaba ole oluyo mu bi bilginiz var mi

Canim bende ilk defa duydum ınan sen normal yap bencede öyle yapma .günün geçtiyse inşallah hayırlı saglikli evladin seninle olsun.

Kuzummm aradım nilay hanım kendi poliklinik deymis riskli gebelik dedi ordaki kız biliyorum dedim folik devam edin dedi onuda biliyorum dedim deli etti beni ..

Bunda da bi hayır vardır be kuzum Allah a sigindik.
Ben hem kendi hem sizin dualariniza bagli cam hep gerisi hikaye diycem.ama dediğin gibi onunda faydası olmuş olabilir.ya hep diyordumki bi 6 7 sene daha mi beklicem menopozdan korkuyordum .

Ağrılarım vardı atmalar felan ama sen de de dedinya hani test yaptım çıkmadı o zaman çok üzüldüm bu belirtileri bile yazamazdım.dedim bi kac bu geçsin anlatırım.
Balim inşallah güzel yüreğin temiz kalbin inanıyorum evlat sevgisiyle dolacak Allah en h ayirlisini en güzelini sana nasip eylesin.

Can'ım cumaya kadar çok dikkatli ol sen. Bakma onların lafına. Rabbim korusun gözetsin inşaallah
Erken başlamış belirtiler senin minnoş sinyalleri vermiş annesine ❣❣❣❣
İnşaallah Rabbim fazlından versin biz aciziz ondan istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…