- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.041
Tatlım pembe de olur kahverengi de.. Ama ağrıyla olmaz yerleşme kanaması..Bilemedimki kuzumm. Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallahh. Bu ay hepimizin ayı olur ve teker teker bebişli haberler paylaşırız inşallahhhyerleşme kanaması pembe mi kahverengi mi oluyo acaba? Ben pembe diye duymuştum ama...
@Pinkhouselife61
Güldürdun beni canım ya Allahta seni güldürsun her daim insaAllah
Aynen hatlar karisiyor biraz öyle oluncasuzansu canimcim
Sende iyi ki varsın canım benim sizlerle tanıştıran karsilastiran Rabbime şükürler olsun@suzansu da canım sende canımsın kıyamamış size
İyiki varsınız
Bilemedimki kuzumm. Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallahh. Bu ay hepimizin ayı olur ve teker teker bebişli haberler paylaşırız inşallahhhyerleşme kanaması pembe mi kahverengi mi oluyo acaba? Ben pembe diye duymuştum ama...
Kuzum pozitif işteeeee
Hemen sabah olsunn
Teyze oluyorummmmmm
Evet kuzum sana yazmıştım yumurtlama günlerin bitsin ic inşallah şifa olur el- şafi ismine hurmeten.suzansu
Canım ada çayı ic rahatlatir diye olan yorumunu banami yazmıştn karisiklik olmasin diye sormiyim dedimde cevapsiz kalmasin bana yazmissan dedim duramadim sormadan
Canim kahve rengi oluyormuş dün çok okumuştum için rahat olsun pembe de olabiliyormus ama çoğunluk kahve rengi .Insallah s abahimiz hayırlara müjdeli olsun güneş bu sabah bizler için dogsun.
Canimmm yol arkadaşım yoldasim insallah bebeklerimize dokunup koklama zamanimiz gelmiştir.
Insallah anne oluyorum diye yazarız ..
Korkuyorum kuzum biliyorsun bundan öncesini yas da malum bi umut var içimde inşallah ALLAH bu sefer kucaklayip büyütmeyi nasip eder tabi ol dediyse varsa .sabah kan ver cem balim bide muayine olurum varsa ilaç felan verir belki .
Cumayada bizim hatuna aldım randevu şimdi dediğin gibi yap cam ona da g oruncem nasip olursa.
Hepimiz anne olalım kucaklarimiz bos kalmasın ALLAH bize acisin merhamet etsin d ualarimizi kabul etsin inşallah.
Ada çayı düşuge sebep oluyormus diye okumustm burda canım aslı varmi ki acabaEvet kuzum sana yazmıştım yumurtlama günlerin bitsin ic inşallah şifa olur el- şafi ismine hurmeten.
Ada çayı düşuge sebep oluyormus diye okumustm burda canım aslı varmi ki acaba
Bende gec kalktim canım uykunun u su yok henüz gece kusuyuz biz
Arastiriyim yinede canım hatta düşüge falan sebep olan seylere bakayim dikkat ederiz o kadar istiyoruz uğraşıyoruz bilmeden yanlis seyler yemis olmayalim gerci ömrü varsa her türlü olur ama dikkat etmekte fayda var arastirip yazarım burayaHaydaaCanim Sen bunu okuduysan içme sakin aman .ben içtim halen içiyorum vallahi hatta dün dozu kaçırdım iyi gelir rahatlatır diye biliyordum bana öyle demişlerdi.hatta geçen dusuk yaptığım ayda hamile olduğumu öğrenene kadar icmistim.
Kuzum sen içme ne olur ne olmaz.Allah korusun hem bende içmem daha vallahi .
Iyi de nasi uyucam
Deli gibi uykum var ama cix uyuyamiyorum su an ya kuzum ..
Neyse demicem uyumayı .sabah hepimize h ayirlarla dogsun inşallah anlarım.
Sure oku salavat çek uyuyana kadar şeytan hemen uyutur zatenHaydaaCanim Sen bunu okuduysan içme sakin aman .ben içtim halen içiyorum vallahi hatta dün dozu kaçırdım iyi gelir rahatlatır diye biliyordum bana öyle demişlerdi.hatta geçen dusuk yaptığım ayda hamile olduğumu öğrenene kadar icmistim.
Kuzum sen içme ne olur ne olmaz.Allah korusun hem bende içmem daha vallahi .
Iyi de nasi uyucam
Deli gibi uykum var ama cix uyuyamiyorum su an ya kuzum ..
Neyse demicem uyumayı .sabah hepimize h ayirlarla dogsun inşallah anlarım.
Bnm esneme geliyo vallaBende gec kalktim canım uykunun u su yok henüz gece kusuyuz biz
Aynen tatlım zaten ilaçların çoğu bitkisel içerikli oluyor ot diye zararsız değil hoşArastiriyim yinede canım hatta düşüge falan sebep olan seylere bakayim dikkat ederiz o kadar istiyoruz uğraşıyoruz bilmeden yanlis seyler yemis olmayalim gerci ömrü varsa her türlü olur ama dikkat etmekte fayda var arastirip yazarım buraya
Ramazan'dan kalma alışkanlıklar ❣❣❣@Pinkhouselife61
Bize uyuyn diyip bizden önce gidiceksin yani canım
Saka bir yana uyku düzenide şart benim geceler gunduz gunduzler gece ararim bu gunleri nasipse ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?